Smulpaapje weekmenu – #35
Terwijl heel Nederland weer op gang komt en in z’n dagelijks ritme glijdt, houden we hier op Smulpaapje nog even het vakantiegevoel vast. Genietend van de laatste keren buiten eten doen we dat met na-zomerse gerechten.
Maar heel stiekem verheugen we ons ook al wel een beetje op die lekkere herfstschotels die er binnenkort aankomen. Maar deze week nog even niet hoor. Kijk maar!
Dit staat er deze week op het menu
Dag 1 – Kikkererwtensalade
Dag 2 – Pastacake met courgette
Dag 3 – Havermoutkoekjes met appel
Dag 4 – Verse tomatensaus voor de pasta
Dag 5 – Parelgort met kersen
Gemak dient de mens
Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!
Boodschappenlijstje
Kersen
Olijven
Dragon
Parelgort
Rijpe tomaten
Basilicum
2 blikken kikkererwten
cherry tomaatjes
Fetakaas
Peterselie
Munt
Courgette
Gele paprika
Bloemkool
Pecorino kaas
Ricotta
Appel
Havermout
In de voorraad-/kruiden-/koelkast
Citroen
olijfolie
zout en peper
Olijfolie
Balsamico
Kleine pasta
Diepvrieserwtjes
Zonnebloemolie
Bloem
Bakpoeder
Boter
Basterdsuiker
eieren
Baking soda (zuiveringszout)
Rietsuiker
Gepubliceerd op 29 augustus 2014