Smulpaapje weekmenu – #34
De laatste vakantieweek voor een deel van Nederland. Wat is de zomer voorbij gevlogen hé? Maar sommigen zitten al weer volop in de routine van alledag. Laten we deze week met het weekmenu er dan nog een keer een feestje voor iedereen van maken.
En als altijd, dus ook deze week, zijn de gerechten weer niet alleen heel erg lekker, maar ook lekker makkelijk en snel te maken. Daar worden we uiteindelijk toch allemaal blij van?!
Dit staat er deze week op het menu
Dag 1 – Manon’s Mac & Cheese met Gorgonzola
Dag 2 – Salade met zalm en appel
Dag 3 – Vers appelsap met een kick
Dag 4 – Honingpannenkoekjes met sinaasappel
Dag 5 – Bramen cobbler met maple syrup
Gemak dient de mens
Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!
Boodschappenlijstje
Gorgonzola
Parmezaanse kaas
Broccoli
Andijvie
Romaine sla
Aardappels
Radijsjes
Zalmfilet
Dille
Bieslook
Bleekselderij
Gember
Citroen
Granny Smith appels
Komkommer
Bramen (of ga de natuur in om te plukken)
Karnemelk
Sinaasappel
Maple Syrup
In de voorraad-/kruiden-/koelkast
Boter
bloem
melk
pasta
yoghurt
knoflook
(mango) Azijn
Eieren
Bloem
Vanille
Bakpoeder
Zuiveringszout
Honing
Zout en peper
Suiker
Gepubliceerd op 22 augustus 2014