Smulpaapje weekmenu – #31
Afgelopen week werd er weer volop gebattled tussen twee familiefavorieten. De winnaar – Judith – heeft haar plekje in het weekmenu met jullie stemmen deze week verdiend. Een makkelijk, snel, maar vooral lekker erg gerecht, waar jullie nu ook van kunnen genieten.
En wat dacht je van de pasta met salami die we maakten uit het onlangs besproken kookboek van de Chiappa sisters. Fast food, maar dan met smaak en huisgemaakt. En er is nog véél meer lekkers!
Dit staat er deze week op het menu
Dag 1 – Judith's gewokte kip met groente
Dag 2 – Pasta salami
Dag 3 – Gemarineerde yoghurtkip
Dag 4 – Watermeloenlimonade
Dag 5 – Aardbeienmuntjam
Boodschappenlijstje
1,25kg kilo aardbeien
500g geleisuiker speciaal
klein bosje munt
750g watermeloen
250ml yoghurt (liefst halfvol of Griekse)
Bosje koriander
Bosje platte peterselie
Citroen
kilo kippendijen
250g pasta,bijv parpadelle
70g salami, ik gebruikte Toscaanse salami van Unox
500g verse doperwten
200ml slagroom
Parmezaanse kaas
1 dubbele kipfilet, in blokjes gesneden
Noodles
1 rode paprika
150 gram taugé
250g sperziebonen
Handje pinda’s
Uit de voorraad-/kruiden-/koelkast
knoflook
cayenne
gemalen komijn
zout en versgemalen peper
2el ketjap
½ el azijn
Mespuntje sambal
1 tl honing
zonnebloemolie
Gepubliceerd op 29 juli 2014