Menu van de week (week 39)

De vraag 'wat eten we vandaag?' kun je meteen beantwoorden met "vijf keer heel lekker, makkelijk en snel". Want ook dit weekmenu van Smulpaapje zit weer boordenvol lekkere, afwisselende gerechten waar het hele gezin van meegeniet.
En om het nóg makkelijker te maken natuurlijk ook deze week weer met een kant en klaar boodschappenlijstje!
Maandag stamppot knolselderij & appel met vis
In een half uur aan tafel, met dit verrassende stamppotje kan dat!
dinsdag pasta met worstjes
Een heerlijke pasta met volle smaken en lekker wat groente
woensdag maaltijdlinzensoep
Een vegetarische maaltijdsoep met linzen en zoete aardappel waar iedereen blij van wordt
donderdag gemarineerde drumstick met gebakken aardappeltjes
De marinade doet 's nachts het werk, jij zit de dag erna in een half uurtje aan tafel
vrijdag broodje cajungarnalen
Fast Food Friday met een broodje garnalen uit het Zuiden van de Verenigde Staten.
Boodschappenlijstje
1 grote knolselderij
500g kruimige aardappel
1 appel
4 visfilets à 150g (ik gebruikte Heek)
1 stronk broccoli
6-8 worstjes (totaal 450g) naar keuze
½ zak italiaanse wokgroente (diepvries, AH)
1 blik San Marzano gepelde tomaten (o.a bij AH of Foodelicious)
1el Siciliaanse kruiden (Foodelicious)
1 zak pasta, naar keuze
3cm gember
2 puntpaprika’s
350g zoete aardappelblokjes
300g rode linzen
1 blik kokosmelk
Naanbrood
4 drumsticks (scharrel)
½ liter karnemelk
1 bolletje knoflook
500g aardappelschijfjes
groente naar keuze, voor bij de kip op donderdag
1 zak reuzengarnalen (à 750g, uit de diepvries)
2-3tl cajunkruiden
125ml zure room
srirache saus (of gebruik zoete chilisaus)
4 pistolets (vers of afbak)
2 tomaten
ijsbergsla
Controleer in de voorraad-/koelkast of je deze ingrediënten nog hebt
(citroen)mayonaise
augurkplakjes
zwarte peper
olie
uien
zonnebloemolie
tomatenpuree
laurierblad
groentebouillon
honing
melk
nootmuskaat
Gepubliceerd op 29 september 2016