Paco Ciao in LeidenPaco Ciao in Leiden

Ik volgde ze al even op Instagram en de plaatjes maakten nieuwsgierig. Zouden we dan eindelijk nóg een Instagrammable hotspot in Leiden krijgen? Maar als het er zo mooi uit ziet, zou het eten dan wel ook lekker zijn? Want mooi is fijn, lekker is beter. Tijd om de proef op de som te nemen!

paco ciao
Leiden

 

Paco Ciao klopt in alles

Ja. En ja. Het is er prachtig. Vanaf het moment dat je binnenkomt, tot het servies dat gebruikt wordt. Het interieur is instagrammable AF (as fck). Dat kunnen we afvinken dus. Het eten dan? Klopt ook! Hoera! Bijna alles op de kaart klinkt lekker (Sabbich sandwich, hallo!)

Van ontbijt tot lunch tot diner en alles daartussen

Het allermooist? Je kunt er vanaf 8.30u tot laat terecht. Voor ontbijt, koffie met taart, lunch (ik at de red lentil soup. Yum!), een borrel of voor diner. Aan jou de keuze! Hoewel Paco Ciao begon als pop-up is, zijn ze inmiddels een blijvertje in Leiden en staan ze al die tijd mijn favorieten in Leiden lijstje. Want inmiddels kom ik er met grote regelmaat. Voor de heerlijke ontbijtjes, om af te spreken met een vriendin of zakelijke relatie (ze zitten zo heerlijk centraal op loopafstand van het station) en ik at er de afgelopen jaren meerdere keren. Ieder moment dat ik er ben geweest was gewoon top.

Je vindt Paco Ciao op de Stationsstraat in Leiden (schuin tegenover de Jumbo).

paco ciao menu
pop up restaurant

Gepubliceerd op 12 november 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!