MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorgingMaak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.

Ik leerde dit Nederlandse merk kennen doordat ik een pakketje kreeg toegestuurd met de vier stappen van de skincare routine die MOTHR EARTH PROOF® voorstaat.

In eerste instantie zorgde dat enigszins voor een error in mijn hoofd, want dit gewoontedier maakt al tigtien jaar op dezelfde manier haar huid schoon. Toch was ik geïntrigeerd. Deels omdat de prachtige Anouk van Nes een van de gezichten van het merk is. Maar ook omdat het een 100% natuurlijke huidverzorging is, zonder rotzooi erin. Dus ging ik aan de slag.

MothrEarthProof-

Huidverzorging in 4 stappen

Je volgt de vier stappen die het merk voorschrijft. Ik doe dat ’s ochtends, omdat ik dan merk dat mijn huid echt even een oppepper kan gebruiken.

Stap 1 is de Scrub &Shine. Een groenige substantie voor een zachte rijst scrub. Heel prettig om je huid met te scrubben en wakker te maken. Je kunt, als je de scrub deeltjes er voorzichtig afwast, de laag eronder laten zitten voor extra voeding voor je huid. Is me tot nu toe niet gelukt, omdat ik te grondig reinig haha.

Stap 2 is een Serum Skin Drink met Hyaluron. Deze vind ik echt te gek. Je hebt maar 2 druppeltjes nodig en that’s it. Trekt lekker snel je huid in. Top!

Stap 3 is het Elixer. Met een pipetje op beide wangen een druppel en lekker inmasseren. Ook deze wordt lekker snel door je huid opgenomen. De gezichtsolie zit ook boordevol vitamine A, E, C en B en zorgt er zo voor dat de huid perfect wordt gevoed.

Stap 4  is de  Repair crème. Ik gebruik deze liefst ’s avonds op een gereinigde huid, omdat het een wat vettere crème is, die even nodig heeft om in je huid te trekken. Maar zeker op dagen dat ik geen make-up op heb, doe ik deze ook ’s ochtends op m’n gezicht omdat het zo’n lekker verzorgd gevoel geeft.

MothrEarthProof-

Uniseks huidverzorging

Wat ik mooi vind is dat 4-stappen skincare ritueel uniseks is en voor alle huidtypen. Door de hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten is MOTHR EARTH PROOF® wel wat prijziger dan ik normaal uitgeef.
Scrub (90 gr) € 62,95
Serum 50 ml) € 79,95
Elixer (25 ml) € 97,95
Repair creme (45 ml) € 129,95

Wat ik tot nu toe heb gemerkt is dat je door de hoge concentratie véél minder nodig hebt dan bij andere merken. En uit mijn ervaring tot nu toe kan ik alleen zeggen dat het echt héle fijne skincare producten zijn. Die 4 stappen,  waarvan ik in eerste instantie dacht ‘dat is wel wat veel’, daar wen je echt in no time aan! Meer info vind je op de site van MOTHR EARTH PROOF.

Gepubliceerd op 18 april 2024


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.