Paco Ciao in LeidenPaco Ciao in Leiden

Ik volgde ze al even op Instagram en de plaatjes maakten nieuwsgierig. Zouden we dan eindelijk nóg een Instagrammable hotspot in Leiden krijgen? Maar als het er zo mooi uit ziet, zou het eten dan wel ook lekker zijn? Want mooi is fijn, lekker is beter. Tijd om de proef op de som te nemen!

paco ciao
Leiden

 

Paco Ciao klopt in alles

Ja. En ja. Het is er prachtig. Vanaf het moment dat je binnenkomt, tot het servies dat gebruikt wordt. Het interieur is instagrammable AF (as fck). Dat kunnen we afvinken dus. Het eten dan? Klopt ook! Hoera! Bijna alles op de kaart klinkt lekker (Sabbich sandwich, hallo!)

Van ontbijt tot lunch tot diner en alles daartussen

Het allermooist? Je kunt er vanaf 8.30u tot laat terecht. Voor ontbijt, koffie met taart, lunch (ik at de red lentil soup. Yum!), een borrel of voor diner. Aan jou de keuze! Hoewel Paco Ciao begon als pop-up is, zijn ze inmiddels een blijvertje in Leiden en staan ze al die tijd mijn favorieten in Leiden lijstje. Want inmiddels kom ik er met grote regelmaat. Voor de heerlijke ontbijtjes, om af te spreken met een vriendin of zakelijke relatie (ze zitten zo heerlijk centraal op loopafstand van het station) en ik at er de afgelopen jaren meerdere keren. Ieder moment dat ik er ben geweest was gewoon top.

Je vindt Paco Ciao op de Stationsstraat in Leiden (schuin tegenover de Jumbo).

paco ciao menu
pop up restaurant

Gepubliceerd op 12 november 2018


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.