Paco Ciao in LeidenPaco Ciao in Leiden

Ik volgde ze al even op Instagram en de plaatjes maakten nieuwsgierig. Zouden we dan eindelijk nóg een Instagrammable hotspot in Leiden krijgen? Maar als het er zo mooi uit ziet, zou het eten dan wel ook lekker zijn? Want mooi is fijn, lekker is beter. Tijd om de proef op de som te nemen!

paco ciao
Leiden

 

Paco Ciao klopt in alles

Ja. En ja. Het is er prachtig. Vanaf het moment dat je binnenkomt, tot het servies dat gebruikt wordt. Het interieur is instagrammable AF (as fck). Dat kunnen we afvinken dus. Het eten dan? Klopt ook! Hoera! Bijna alles op de kaart klinkt lekker (Sabbich sandwich, hallo!)

Van ontbijt tot lunch tot diner en alles daartussen

Het allermooist? Je kunt er vanaf 8.30u tot laat terecht. Voor ontbijt, koffie met taart, lunch (ik at de red lentil soup. Yum!), een borrel of voor diner. Aan jou de keuze! Hoewel Paco Ciao begon als pop-up is, zijn ze inmiddels een blijvertje in Leiden en staan ze al die tijd mijn favorieten in Leiden lijstje. Want inmiddels kom ik er met grote regelmaat. Voor de heerlijke ontbijtjes, om af te spreken met een vriendin of zakelijke relatie (ze zitten zo heerlijk centraal op loopafstand van het station) en ik at er de afgelopen jaren meerdere keren. Ieder moment dat ik er ben geweest was gewoon top.

Je vindt Paco Ciao op de Stationsstraat in Leiden (schuin tegenover de Jumbo).

paco ciao menu
pop up restaurant

Gepubliceerd op 12 november 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2024
boodschappenlijstje
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Duitsland

Wat staat er op mijn boodschappenlijstje voor de Duitse supermarkt? Heel veel tips voor Duitse boodschappen!
28 april 2024
Londen tips
 
Boodschappenlijstje voor de supermarkt in Engeland

Wat neem je aan boodschappen mee uit de de supermarkt in Engeland? Dit is mijn Engelse boodschappenlijstje!
28 april 2024
verschil champagne cava prosecco
 
Verschil champagne cava en prosecco

Qua bubbels is er voor iedere smaak en portemonnee een lekkere fles te vinden. Maar wat is nou het verschil tussen champagne, cava en prosecco?
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.