Zomerpauze op SusanAretz.nlDe jaarlijkse zomerpauze komt er aan en waarom ik die dit jaar nog wat strakker inlas en wat dat betekent vertel ik je natuurlijk uitgebreid.

Want het is dit jaar wat rustiger op de site dan je gewend bent. Het weekmenu ligt (tijdelijk) stil en er zijn vrij weinig nieuwe recepten en artikelen.

Dat heeft allemaal te maken met het feit dat ik dit jaar twee boeken tegelijkertijd aan het maken ben. Ik wist natuurlijk dat dat pittig zou worden, maar de realiteit is dat dat nog wat pittiger is dan ik vooraf had bedacht (onderschatting is een kerncompetentie zullen we maar zeggen…)

Op zich niet erg trouwens, maar om de balans een beetje in evenwicht te houden heb ik er dus voor gekozen om mijn energie vol op die twee boeken te richten en minder op de site.

Betekent overigens niet dat hier niks gebeurt, want hallo BBQ wedstrijd en hallo honderden recepten die er nog steeds voor je zijn.

Altijd Borreltijd

Inmiddels is het al weer zomer en is het grootste deel van de voorbereiding voor de boeken gedaan. Altijd Borreltijd wordt op dit moment vormgegeven en de eerste proefdruk is bijna klaar.  Je kunt het boek dus ook al in de pre-order bestellen, zodat je ‘m straks als eerste in huis hebt.

Altijd borreltijd susan aretz

En hoewel het BBQ boek past volgend jaar verschijnt is ook daar het merendeel van het werk voor de inhoud nu afgerond. Afgelopen week waren we op locatie in Limburg om er drie dagen lang de mooiste foto’s te schieten. Ooooh jongens het wordt zó tof! Ik kan niet wachten om ook daar de eerste beelden van te laten zien!  We hebben, zoals je kunt zien, zo veel lol gehad en de foto’s zijn echt prachtig geworden!

Susan behind the scenes BBQ boek

Zomerpauze

Maar alles bij elkaar is het dus een vrij pittig eerste half jaar geweest. Fysiek merk ik inmiddels ook dat de druk van twee boeken, een gezin waar ook het nodige speelt en alle andere werkzaamheden hun tol beginnen te eisen. En dus is het tijd om de handrem even aan te trekken.

Concreet betekent dat dat ik tot 1 augustus niet werk. Het enige dat ik wel ga doen is bijtanken, tijd doorbrengen met mijn gezin, mijn lijf rust gunnen en daarmee hopelijk ook weer heel veel energie opdoen om na de zomer weer vol aan de slag te kunnen.

Want dan staan er namelijk weer genoeg andere leuke dingen op de planning. Gaan we Altijd Borreltijd lanceren. Is er weer tijd om energie in de site te steken. Moet er een BBQ boek afgemaakt worden. En nog veel meer. Ik verheug me er nu al op!

Heb een heerlijke zomer allemaal en tot in augustus!

Liefs Susan

Gepubliceerd op 4 juli 2022


1 reactie

  1. Dicky schreef:

    Heel verstandig en lekker genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.