Zomerpauze op SusanAretz.nlDe jaarlijkse zomerpauze komt er aan en waarom ik die dit jaar nog wat strakker inlas en wat dat betekent vertel ik je natuurlijk uitgebreid.

Want het is dit jaar wat rustiger op de site dan je gewend bent. Het weekmenu ligt (tijdelijk) stil en er zijn vrij weinig nieuwe recepten en artikelen.

Dat heeft allemaal te maken met het feit dat ik dit jaar twee boeken tegelijkertijd aan het maken ben. Ik wist natuurlijk dat dat pittig zou worden, maar de realiteit is dat dat nog wat pittiger is dan ik vooraf had bedacht (onderschatting is een kerncompetentie zullen we maar zeggen…)

Op zich niet erg trouwens, maar om de balans een beetje in evenwicht te houden heb ik er dus voor gekozen om mijn energie vol op die twee boeken te richten en minder op de site.

Betekent overigens niet dat hier niks gebeurt, want hallo BBQ wedstrijd en hallo honderden recepten die er nog steeds voor je zijn.

Altijd Borreltijd

Inmiddels is het al weer zomer en is het grootste deel van de voorbereiding voor de boeken gedaan. Altijd Borreltijd wordt op dit moment vormgegeven en de eerste proefdruk is bijna klaar.  Je kunt het boek dus ook al in de pre-order bestellen, zodat je ‘m straks als eerste in huis hebt.

Altijd borreltijd susan aretz

En hoewel het BBQ boek past volgend jaar verschijnt is ook daar het merendeel van het werk voor de inhoud nu afgerond. Afgelopen week waren we op locatie in Limburg om er drie dagen lang de mooiste foto’s te schieten. Ooooh jongens het wordt zó tof! Ik kan niet wachten om ook daar de eerste beelden van te laten zien!  We hebben, zoals je kunt zien, zo veel lol gehad en de foto’s zijn echt prachtig geworden!

Susan behind the scenes BBQ boek

Zomerpauze

Maar alles bij elkaar is het dus een vrij pittig eerste half jaar geweest. Fysiek merk ik inmiddels ook dat de druk van twee boeken, een gezin waar ook het nodige speelt en alle andere werkzaamheden hun tol beginnen te eisen. En dus is het tijd om de handrem even aan te trekken.

Concreet betekent dat dat ik tot 1 augustus niet werk. Het enige dat ik wel ga doen is bijtanken, tijd doorbrengen met mijn gezin, mijn lijf rust gunnen en daarmee hopelijk ook weer heel veel energie opdoen om na de zomer weer vol aan de slag te kunnen.

Want dan staan er namelijk weer genoeg andere leuke dingen op de planning. Gaan we Altijd Borreltijd lanceren. Is er weer tijd om energie in de site te steken. Moet er een BBQ boek afgemaakt worden. En nog veel meer. Ik verheug me er nu al op!

Heb een heerlijke zomer allemaal en tot in augustus!

Liefs Susan

Gepubliceerd op 4 juli 2022


1 reactie

  1. Dicky schreef:

    Heel verstandig en lekker genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
review vega zonder pakjes en zakjes
 
Review Vega zónder pakjes & zakjes

Dat Vega zónder pakjes & zakjes van Karin Luiten een dikke hit is mag met een 4e druk wel duidelijk zijn. Maar waarom eigenlijk? Dat vertel ik je!
3 augustus 2022
pride amsterdam regenboogkind
 
Pride Amsterdam en regenboogkinderen

Begin augustus kleurt Amsterdam regenboog, tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam. Wij gingen er dit jaar om wel heel bijzondere reden naar toe.
30 juli 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!