Altijd Borreltijd van Susan AretzDaar is ‘ie dan, mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn rijtje heerlijke borrelboeken, de trilogie is compleet. Maar er is nog veel meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek.

Want was de focus voor Borreltijd verschillende borrelplanken. En gingen we bij Werelwijd Borreltijd werelds borrelen. Voor Altijd Borreltijd is het thema dat alle borrelhapjes met maximaal 5 ingrediënten zijn gemaakt.

Altijd Borreltijd maakt het je dus nóg makkelijker om eenvoudig, snel, maakbaar maar nog steeds héél erg lekker te borrelen. Ook in dit boek vind je, naast hapjes, lekkere mocktails en cocktails en je krijgt ook nog eens een masterclass ‘hoe stel ik de lekkerste borrelplank samen’.

Kortom, met Altijd Borreltijd heb je vanaf nu nooit meer een excuus om niet te borrelen!

Altijd Borreltijd_borrelboter

Bestellen Altijd Borreltijd

Je kunt Altijd Borreltijd gewoon bij mij bestellen. Het boek kost € 24,99, exclusief verzendkosten (€ 4,50). Als het boek eind september verschijnt ben jij dan een van de eersten die Altijd Borreltijd – gesigneerd als je dat wilt – op de mat hebt liggen. Want vanaf 1 oktober ligt het boek overal in de winkels.

cover Altijd Borreltijd Susan Aretz

BESTEL ALTIJD BORRELTIJD GESIGNEERD (click op de link)

Borrelboeken Susan Aretz

En dan is de trilogie borrelboeken hiermee compleet. Heb je, als je alle borrelboeken van mij hebt, eigenlijk een soort borrelencyclopedie in huis. En kun je áltijd iets lekkers op tafel zetten tijdens de borrel. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier van gaan hebben, als ik had bij het maken ervan!

Gepubliceerd op 30 juli 2022


4 reacties

  1. Carla van Reeuwijk schreef:

    Ben jij ook degene die vorige week bij Radio NH te gast was ?

  2. Nicole Moers schreef:

    Beste Susan

    Graag wil ik jouw nieuwe boek bestellen. Kan je me zeggen hoe of waar ik dat kan doen?
    Gr Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]