Altijd Borreltijd van Susan AretzDaar is ‘ie dan, mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn rijtje heerlijke borrelboeken, de trilogie is compleet. Maar er is nog veel meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek.

Want was de focus voor Borreltijd verschillende borrelplanken. En gingen we bij Werelwijd Borreltijd werelds borrelen. Voor Altijd Borreltijd is het thema dat alle borrelhapjes met maximaal 5 ingrediënten zijn gemaakt.

Altijd Borreltijd maakt het je dus nóg makkelijker om eenvoudig, snel, maakbaar maar nog steeds héél erg lekker te borrelen. Ook in dit boek vind je, naast hapjes, lekkere mocktails en cocktails en je krijgt ook nog eens een masterclass ‘hoe stel ik de lekkerste borrelplank samen’.

Kortom, met Altijd Borreltijd heb je vanaf nu nooit meer een excuus om niet te borrelen!

Altijd Borreltijd_borrelboter

Pre-order Altijd Borreltijd

Je kunt Altijd Borreltijd vanaf nu bij mij via pre-order bestellen. Het boek kost € 24,99, exclusief verzendkosten (€ 4,50). Als het boek eind september verschijnt ben jij dan een van de eersten die Altijd Borreltijd – gesigneerd als je dat wilt – op de mat hebt liggen. Want vanaf 1 oktober ligt het boek overal in de winkels.

cover Altijd Borreltijd Susan Aretz

Iedereen die het boek voor 1 september via mij bestelt betaalt slechts de helft van de verzendkosten. Gewoon omdat ik ook snap dat het soms goedkoper is om via een online gigant je boek zonder verzendkosten te bestellen, maar het toch véél leuker is om een gesigneerd boek thuis te hebben. Vanaf 1 september breng ik die wel gewoon weer volledig in rekening, zodat het ook voor mij te doen blijft 😉 Het boek is overigens bij andere boekhandels zoals Libris en Bruna ook nu al te reserveren.

PRE ORDER ALTIJD BORRELTIJD GESIGNEERD

Susan Aretz Altijd Borreltijd

Borrelboeken Susan Aretz

En dan is de trilogie borrelboeken hiermee compleet. Heb je, als je alle borrelboeken van mij hebt, eigenlijk een soort borrelencyclopedie in huis. En kun je áltijd iets lekkers op tafel zetten tijdens de borrel. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier van gaan hebben, als ik had bij het maken ervan!

Gepubliceerd op 30 juli 2022


2 reacties

  1. Nicole Moers schreef:

    Beste Susan

    Graag wil ik jouw nieuwe boek bestellen. Kan je me zeggen hoe of waar ik dat kan doen?
    Gr Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
review vega zonder pakjes en zakjes
 
Review Vega zónder pakjes & zakjes

Dat Vega zónder pakjes & zakjes van Karin Luiten een dikke hit is mag met een 4e druk wel duidelijk zijn. Maar waarom eigenlijk? Dat vertel ik je!
3 augustus 2022
pride amsterdam regenboogkind
 
Pride Amsterdam en regenboogkinderen

Begin augustus kleurt Amsterdam regenboog, tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam. Wij gingen er dit jaar om wel heel bijzondere reden naar toe.
4 juli 2022
Susan Aretz
 
Zomerpauze op SusanAretz.nl

De zomerpauze komt er aan en waarom ik die inlas en wat dat betekent lees je vandaag op de site.
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!