Altijd Borreltijd van Susan AretzDaar is ‘ie dan, mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn rijtje heerlijke borrelboeken, de trilogie is compleet. Maar er is nog veel meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek.

Want was de focus voor Borreltijd verschillende borrelplanken. En gingen we bij Werelwijd Borreltijd werelds borrelen. Voor Altijd Borreltijd is het thema dat alle borrelhapjes met maximaal 5 ingrediënten zijn gemaakt.

Altijd Borreltijd maakt het je dus nóg makkelijker om eenvoudig, snel, maakbaar maar nog steeds héél erg lekker te borrelen. Ook in dit boek vind je, naast hapjes, lekkere mocktails en cocktails en je krijgt ook nog eens een masterclass ‘hoe stel ik de lekkerste borrelplank samen’.

Kortom, met Altijd Borreltijd heb je vanaf nu nooit meer een excuus om niet te borrelen!

Altijd Borreltijd_borrelboter

Bestellen Altijd Borreltijd

Je kunt Altijd Borreltijd gewoon bij mij bestellen. Het boek kost € 24,99, exclusief verzendkosten (€ 4,50). Als het boek eind september verschijnt ben jij dan een van de eersten die Altijd Borreltijd – gesigneerd als je dat wilt – op de mat hebt liggen. Want vanaf 1 oktober ligt het boek overal in de winkels.

cover Altijd Borreltijd Susan Aretz

BESTEL ALTIJD BORRELTIJD GESIGNEERD (click op de link)

Borrelboeken Susan Aretz

En dan is de trilogie borrelboeken hiermee compleet. Heb je, als je alle borrelboeken van mij hebt, eigenlijk een soort borrelencyclopedie in huis. En kun je áltijd iets lekkers op tafel zetten tijdens de borrel. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier van gaan hebben, als ik had bij het maken ervan!

Gepubliceerd op 30 juli 2022


4 reacties

  1. Carla van Reeuwijk schreef:

    Ben jij ook degene die vorige week bij Radio NH te gast was ?

  2. Nicole Moers schreef:

    Beste Susan

    Graag wil ik jouw nieuwe boek bestellen. Kan je me zeggen hoe of waar ik dat kan doen?
    Gr Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.