En dat is vijf én zes!YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws allertijden om dit nieuwe jaar mee te beginnen. Er verschijnen komende tijd bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!

“Hoe serieus ben je met rustiger aan doen?” was de historische vraag van mijn uitgever. We hadden al vrij snel nadat Wereldwijd Borreltijd uitkwam besloten dat er nog een 3e borrelboek zou komen, in 2023. Dus er was op zich alle gelegenheid om het even wat rustiger aan te doen.

Maar als je dan de kans krijgt om weer een van je bucketlist projecten te mogen gaan doen, dan is het antwoord snel gegeven.

Borreltijd #3

Dus ben ik al volop bezig met dat 3e borrelboek – dat weer zó lekker maar ook weer compleet anders wordt dan de vorige twee! Was het plan oorspronkelijk om die in 2023 uit te brengen, nu kun je komende september al aan de slag met weer heel veel lekkere en makkelijke borrelhapjes.

Borreltijd nachos

BBQ tijd

En in 2023 komt er dan wel alsnog een boek van mijn hand, maar van een heel ander kaliber. Want ik ben naast het testen van borrelhapjes ook al volop bezig met het ontwikkelen van recepten voor …. een BBQ boek!!!

Wooohoooo!! Oh jongens, ook daar bèn ik toch een partijtje blij mee. Sinds wij in 2015 onze Bastard BBQ kochten is koken op de barbecue zeg maar ‘mijn ding’. Ik hou er zo van.

Ik wil al jaren dólgraag een BBQ boek maken, maar goed, timing en zo is ook een dingetje. Maar nu komt het er dan toch van. Ik ben dolblij!!

Toegankelijke barbecue recepten

April 2023 verschijnt dit barbecue boek. Met makkelijke én toegankelijke barbecue recepten. Je hoeft niet zelf je vlees te gaan jagen of andere moeilijke toestanden. Laagdrempelig is het sleutelwoord. Barbecue recepten die je relatief eenvoudig maakt als er familie of vrienden komen eten.

Of als je doordeweeks een hele maaltijd van de barbecue wil maken. Toegankelijk dus, maar wel ongelofelijk lekker!

BBQ boek Susan Aretz

Voor dat barbecue boek ga ik jullie hulp overigens nog inschakelen, daar hebben we een heel tof plannetje voor. En de oplettende kijker ziet dat er niet één maar inmiddels twee barbecues in mijn tuin staan. Met dank aan The Bastard kan ik de komende tijd dus in stereo op de barbecue aan de slag!

Maar ik ga nu eerst even een flesje bubbels openknallen, met wat lekkere borrelhapjes erbij en vieren dat ik het allerleukste werk op aarde heb!

Gepubliceerd op 5 januari 2022


4 reacties

  1. Laura schreef:

    OH wat gaaf zeg! nou ik ben zeer benieuwd, vooral naar die BBQ versie…… zet um op!

  2. Arja’s place schreef:

    Borreltijd 3, die zag ik niet aankomen. Laten we zeggen dat ik meer dan nieuwsgierig ben.

  3. Kirsten schreef:

    Geweldig! Een kamado BBQ staat dit jaar ook op mijn verlanglijstje, dus kom maar door met het boek….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
1 december 2021
 
Speciale Borreltijd actie

Tot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!
4 november 2021
Oh my Foodness
 
Oh My Foodness van Sabine Koning

Sabine Koning heeft een nieuw boek. Genoemd naar haar succesvolle blog Oh My Foodness. Daarin verzamelde ze de lekkerste comfortfoodrecepten.