En dat is vijf én zes!YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws allertijden om dit nieuwe jaar mee te beginnen. Er verschijnen komende tijd bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!

“Hoe serieus ben je met rustiger aan doen?” was de historische vraag van mijn uitgever. We hadden al vrij snel nadat Wereldwijd Borreltijd uitkwam besloten dat er nog een 3e borrelboek zou komen, in 2023. Dus er was op zich alle gelegenheid om het even wat rustiger aan te doen.

Maar als je dan de kans krijgt om weer een van je bucketlist projecten te mogen gaan doen, dan is het antwoord snel gegeven.

Borreltijd #3

Dus ben ik al volop bezig met dat 3e borrelboek – dat weer zó lekker maar ook weer compleet anders wordt dan de vorige twee! Was het plan oorspronkelijk om die in 2023 uit te brengen, nu kun je komende september al aan de slag met weer heel veel lekkere en makkelijke borrelhapjes.

Borreltijd nachos

BBQ tijd

En in 2023 komt er dan wel alsnog een boek van mijn hand, maar van een heel ander kaliber. Want ik ben naast het testen van borrelhapjes ook al volop bezig met het ontwikkelen van recepten voor …. een BBQ boek!!!

Wooohoooo!! Oh jongens, ook daar bèn ik toch een partijtje blij mee. Sinds wij in 2015 onze Bastard BBQ kochten is koken op de barbecue zeg maar ‘mijn ding’. Ik hou er zo van.

Ik wil al jaren dólgraag een BBQ boek maken, maar goed, timing en zo is ook een dingetje. Maar nu komt het er dan toch van. Ik ben dolblij!!

Toegankelijke barbecue recepten

April 2023 verschijnt dit barbecue boek. Met makkelijke én toegankelijke barbecue recepten. Je hoeft niet zelf je vlees te gaan jagen of andere moeilijke toestanden. Laagdrempelig is het sleutelwoord. Barbecue recepten die je relatief eenvoudig maakt als er familie of vrienden komen eten.

Of als je doordeweeks een hele maaltijd van de barbecue wil maken. Toegankelijk dus, maar wel ongelofelijk lekker!

BBQ boek Susan Aretz

Voor dat barbecue boek ga ik jullie hulp overigens nog inschakelen, daar hebben we een heel tof plannetje voor. En de oplettende kijker ziet dat er niet één maar inmiddels twee barbecues in mijn tuin staan. Met dank aan The Bastard kan ik de komende tijd dus in stereo op de barbecue aan de slag!

Maar ik ga nu eerst even een flesje bubbels openknallen, met wat lekkere borrelhapjes erbij en vieren dat ik het allerleukste werk op aarde heb!

Gepubliceerd op 5 januari 2022


4 reacties

  1. Laura schreef:

    OH wat gaaf zeg! nou ik ben zeer benieuwd, vooral naar die BBQ versie…… zet um op!

  2. Arja’s place schreef:

    Borreltijd 3, die zag ik niet aankomen. Laten we zeggen dat ik meer dan nieuwsgierig ben.

  3. Kirsten schreef:

    Geweldig! Een kamado BBQ staat dit jaar ook op mijn verlanglijstje, dus kom maar door met het boek….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!