En dat is vijf én zes!YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws allertijden om dit nieuwe jaar mee te beginnen. Er verschijnen komende tijd bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!

“Hoe serieus ben je met rustiger aan doen?” was de historische vraag van mijn uitgever. We hadden al vrij snel nadat Wereldwijd Borreltijd uitkwam besloten dat er nog een 3e borrelboek zou komen, in 2023. Dus er was op zich alle gelegenheid om het even wat rustiger aan te doen.

Maar als je dan de kans krijgt om weer een van je bucketlist projecten te mogen gaan doen, dan is het antwoord snel gegeven.

Borreltijd #3

Dus ben ik al volop bezig met dat 3e borrelboek – dat weer zó lekker maar ook weer compleet anders wordt dan de vorige twee! Was het plan oorspronkelijk om die in 2023 uit te brengen, nu kun je komende september al aan de slag met weer heel veel lekkere en makkelijke borrelhapjes.

Borreltijd nachos

BBQ tijd

En in 2023 komt er dan wel alsnog een boek van mijn hand, maar van een heel ander kaliber. Want ik ben naast het testen van borrelhapjes ook al volop bezig met het ontwikkelen van recepten voor …. een BBQ boek!!!

Wooohoooo!! Oh jongens, ook daar bèn ik toch een partijtje blij mee. Sinds wij in 2015 onze Bastard BBQ kochten is koken op de barbecue zeg maar ‘mijn ding’. Ik hou er zo van.

Ik wil al jaren dólgraag een BBQ boek maken, maar goed, timing en zo is ook een dingetje. Maar nu komt het er dan toch van. Ik ben dolblij!!

Toegankelijke barbecue recepten

April 2023 verschijnt dit barbecue boek. Met makkelijke én toegankelijke barbecue recepten. Je hoeft niet zelf je vlees te gaan jagen of andere moeilijke toestanden. Laagdrempelig is het sleutelwoord. Barbecue recepten die je relatief eenvoudig maakt als er familie of vrienden komen eten.

Of als je doordeweeks een hele maaltijd van de barbecue wil maken. Toegankelijk dus, maar wel ongelofelijk lekker!

BBQ boek Susan Aretz

Voor dat barbecue boek ga ik jullie hulp overigens nog inschakelen, daar hebben we een heel tof plannetje voor. En de oplettende kijker ziet dat er niet één maar inmiddels twee barbecues in mijn tuin staan. Met dank aan The Bastard kan ik de komende tijd dus in stereo op de barbecue aan de slag!

Maar ik ga nu eerst even een flesje bubbels openknallen, met wat lekkere borrelhapjes erbij en vieren dat ik het allerleukste werk op aarde heb!

Gepubliceerd op 5 januari 2022


4 reacties

  1. Laura schreef:

    OH wat gaaf zeg! nou ik ben zeer benieuwd, vooral naar die BBQ versie…… zet um op!

  2. Arja’s place schreef:

    Borreltijd 3, die zag ik niet aankomen. Laten we zeggen dat ik meer dan nieuwsgierig ben.

  3. Kirsten schreef:

    Geweldig! Een kamado BBQ staat dit jaar ook op mijn verlanglijstje, dus kom maar door met het boek….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!