Wereldwijd Borreltijd van Susan AretzPRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!

We gaan namelijk op culinair borrelavontuur. Want er is wereldwijd nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker op een borrelplank is. We gaan op een reis rond de wereld met bijzondere maar vooral heerlijke nieuwe bites & drinks.

Wat dacht je van verrassende borrelhapjes als Indiase hartige crackers, Vietnamese Bánh mì chiên tôm, Braziliaanse Pão de Queijo, smeuïge borrelboters en spannende cocktails. Leg de borrelplank dus maar alvast klaar, want vanaf nu is het overal en altijd borreltijd!

Wereldwijd Borreltijd  kip gyoza Wereldwijd Borreltijd

Wereldwijd Borreltijd Susan Aretz

Ik ben echt ontzéttend blij met dit boek. Nu al. Voordat het daadwerkelijk in de winkel ligt. Al ruim 1,5 jaar ben ik bezig met de voorbereiding en ik kan je vertellen, het wordt smúllen! Er komen meer dan 80 recepten in. Voor borrelhapjes, gewéldige cocktails maar ook alcoholvrije opties die nét even spannender zijn dan een glaasje fris. Je vindt een waanzinnige selectie aan internationale hapjes in het boek. We gaan op reis door Noord Amerika, Zuid Amerika, Zuid Europa, het Midden Oosten tot aan Japan en Indonesië toe.

Internationale vibe

En net als in Borreltijd heb ik ook dit keer 5 lieve collega’s bereid gevonden om hun favoriete borrelhapje met me te delen. London Loy neemt ons mee naar Suriname, Alex Haupt zorgt voor Japanse invloeden, Esther Erwteman voor haar favoriete Midden Oosten hapje, Maureen Tan laat zien hoe je Indo-Chinees een borrelhapje maakt en Mai Nguyễn deelt haar Vietnamese roots met ons.

Ook het team dat meewerkt aan Wereldwijd Borreltijd is onveranderd. Mitchell van Voorbergen doet de fotografie, Alexandra Hereijgers de foodstyling, Linda Sier de vormgeving en het boek wordt uitgegeven door Fontaine Uitgevers.

Wereldwijd Borreltijd

Pre-order Wereldwijd Borreltijd

Het is vanaf nu mogelijk om Wereldwijd Borreltijd te pre-orderen. Dat kan door het boek al aan te vragen bij jouw lokale boekhandel of bestel ‘m alvast online. Dan heb jij het boek straks, eind augustus, als eerste in huis en ben je verzekerd van een eerste druk. Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je het boek uiteraard ook via mij bestellen. Bewaar (via welk kanaal je ook bestelt) het bewijs van je pre-order sowieso even, daar ga ik later dit jaar nog een leuke actie aan koppelen…

Ik ben ontzéttend benieuwd wat jullie van het thema vinden, van de cover, van de eerste indruk aan hapjes. Laat het me weten!

 

Gepubliceerd op 26 februari 2021


3 reacties

  1. Charlotte schreef:

    Super gezellig borrelen, maar sinds “Co” doe ik het ook gewoon solo. Lekker glaasje met iets erbij, heb zin in inspiratie dus dit is perfect!

  2. Denise schreef:

    Heerlijk Susan! Het water loopt me letterlijk al in de mond! Ik ben dól op buitenlandse borrelhapjes en nu ik niet meer 10x per jaar op reis kan (voor mijn werk meestal in de Méditerranée) mis ik het enorm! Nou ja, ik eet ze nog wel hoor, maar op een buitenlands terrasje smaakt alles nog beter!
    Hoe dan ook, een thema dat mij op het lijf geschreven is.
    Heel veel succes ermee. Het wordt vast heel mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.
22 september 2022
Susan Aretz
 
Midlife crisis of gewoon terugkijken

Ik vier mijn 50e verjaardag. Je kunt om minder redenen een midlife crisis krijgen 😉 Maar is het niet gewoon tijd om even terug te kijken.
22 september 2022
 
Win een setje Molton Brown

Dat Molton Brown een van mijn lievelings is is geen geheim. Super tof dus dat ik een setje van hun nieuwe geurlijn mag weggeven! WINACTIE GESLOTEN
18 september 2022
 
Win Mezcla van Ixta Belfrage

Wil je dolgraag koken uit Mezcla, dan is dit je kans om een exemplaar te winnen van het boek van Ixta Belfrage! WINACTIE GESLOTEN
18 september 2022
Mezcla Ixta Belfrage
 
Mezcla van Ixta Belfrage

Ixta Belfrage is een protogé van Ottolenghi, maar wel eentje met een geheel eigen visie op eten. Dat zie je duidelijk terug in Mezcla, haar eerste soloboek.