Wereldwijd Borreltijd van Susan AretzPRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!

We gaan namelijk op culinair borrelavontuur. Want er is wereldwijd nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker op een borrelplank is. We gaan op een reis rond de wereld met bijzondere maar vooral heerlijke nieuwe bites & drinks.

Wat dacht je van verrassende borrelhapjes als Indiase hartige crackers, Vietnamese Bánh mì chiên tôm, Braziliaanse Pão de Queijo, smeuïge borrelboters en spannende cocktails. Leg de borrelplank dus maar alvast klaar, want vanaf nu is het overal en altijd borreltijd!

Wereldwijd Borreltijd  kip gyoza Wereldwijd Borreltijd

Wereldwijd Borreltijd Susan Aretz

Ik ben echt ontzéttend blij met dit boek. Nu al. Voordat het daadwerkelijk in de winkel ligt. Al ruim 1,5 jaar ben ik bezig met de voorbereiding en ik kan je vertellen, het wordt smúllen! Er komen meer dan 80 recepten in. Voor borrelhapjes, gewéldige cocktails maar ook alcoholvrije opties die nét even spannender zijn dan een glaasje fris. Je vindt een waanzinnige selectie aan internationale hapjes in het boek. We gaan op reis door Noord Amerika, Zuid Amerika, Zuid Europa, het Midden Oosten tot aan Japan en Indonesië toe.

Internationale vibe

En net als in Borreltijd heb ik ook dit keer 5 lieve collega’s bereid gevonden om hun favoriete borrelhapje met me te delen. London Loy neemt ons mee naar Suriname, Alex Haupt zorgt voor Japanse invloeden, Esther Erwteman voor haar favoriete Midden Oosten hapje, Maureen Tan laat zien hoe je Indo-Chinees een borrelhapje maakt en Mai Nguyễn deelt haar Vietnamese roots met ons.

Ook het team dat meewerkt aan Wereldwijd Borreltijd is onveranderd. Mitchell van Voorbergen doet de fotografie, Alexandra Hereijgers de foodstyling, Linda Sier de vormgeving en het boek wordt uitgegeven door Fontaine Uitgevers.

Wereldwijd Borreltijd

Pre-order Wereldwijd Borreltijd

Het is vanaf nu mogelijk om Wereldwijd Borreltijd te pre-orderen. Dat kan door het boek al aan te vragen bij jouw lokale boekhandel of bestel ‘m alvast online. Dan heb jij het boek straks, eind augustus, als eerste in huis en ben je verzekerd van een eerste druk. Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je het boek uiteraard ook via mij bestellen. Bewaar (via welk kanaal je ook bestelt) het bewijs van je pre-order sowieso even, daar ga ik later dit jaar nog een leuke actie aan koppelen…

Ik ben ontzéttend benieuwd wat jullie van het thema vinden, van de cover, van de eerste indruk aan hapjes. Laat het me weten!

 

Gepubliceerd op 26 februari 2021


3 reacties

  1. Charlotte schreef:

    Super gezellig borrelen, maar sinds “Co” doe ik het ook gewoon solo. Lekker glaasje met iets erbij, heb zin in inspiratie dus dit is perfect!

  2. Denise schreef:

    Heerlijk Susan! Het water loopt me letterlijk al in de mond! Ik ben dól op buitenlandse borrelhapjes en nu ik niet meer 10x per jaar op reis kan (voor mijn werk meestal in de Méditerranée) mis ik het enorm! Nou ja, ik eet ze nog wel hoor, maar op een buitenlands terrasje smaakt alles nog beter!
    Hoe dan ook, een thema dat mij op het lijf geschreven is.
    Heel veel succes ermee. Het wordt vast heel mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.