Wereldwijd Borreltijd van Susan AretzPRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!

We gaan namelijk op culinair borrelavontuur. Want er is wereldwijd nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker op een borrelplank is. We gaan op een reis rond de wereld met bijzondere maar vooral heerlijke nieuwe bites & drinks.

Wat dacht je van verrassende borrelhapjes als Indiase hartige crackers, Vietnamese Bánh mì chiên tôm, Braziliaanse Pão de Queijo, smeuïge borrelboters en spannende cocktails. Leg de borrelplank dus maar alvast klaar, want vanaf nu is het overal en altijd borreltijd!

Wereldwijd Borreltijd  kip gyoza Wereldwijd Borreltijd

Wereldwijd Borreltijd Susan Aretz

Ik ben echt ontzéttend blij met dit boek. Nu al. Voordat het daadwerkelijk in de winkel ligt. Al ruim 1,5 jaar ben ik bezig met de voorbereiding en ik kan je vertellen, het wordt smúllen! Er komen meer dan 80 recepten in. Voor borrelhapjes, gewéldige cocktails maar ook alcoholvrije opties die nét even spannender zijn dan een glaasje fris. Je vindt een waanzinnige selectie aan internationale hapjes in het boek. We gaan op reis door Noord Amerika, Zuid Amerika, Zuid Europa, het Midden Oosten tot aan Japan en Indonesië toe.

Internationale vibe

En net als in Borreltijd heb ik ook dit keer 5 lieve collega’s bereid gevonden om hun favoriete borrelhapje met me te delen. London Loy neemt ons mee naar Suriname, Alex Haupt zorgt voor Japanse invloeden, Esther Erwteman voor haar favoriete Midden Oosten hapje, Maureen Tan laat zien hoe je Indo-Chinees een borrelhapje maakt en Mai Nguyễn deelt haar Vietnamese roots met ons.

Ook het team dat meewerkt aan Wereldwijd Borreltijd is onveranderd. Mitchell van Voorbergen doet de fotografie, Alexandra Hereijgers de foodstyling, Linda Sier de vormgeving en het boek wordt uitgegeven door Fontaine Uitgevers.

Wereldwijd Borreltijd

Pre-order Wereldwijd Borreltijd

Het is vanaf nu mogelijk om Wereldwijd Borreltijd te pre-orderen. Dat kan door het boek al aan te vragen bij jouw lokale boekhandel of bestel ‘m alvast online. Dan heb jij het boek straks, eind augustus, als eerste in huis en ben je verzekerd van een eerste druk. Wil je een gesigneerd exemplaar, dan kun je het boek uiteraard ook via mij bestellen. Bewaar (via welk kanaal je ook bestelt) het bewijs van je pre-order sowieso even, daar ga ik later dit jaar nog een leuke actie aan koppelen…

Ik ben ontzéttend benieuwd wat jullie van het thema vinden, van de cover, van de eerste indruk aan hapjes. Laat het me weten!

 

Gepubliceerd op 26 februari 2021


3 reacties

  1. Charlotte schreef:

    Super gezellig borrelen, maar sinds “Co” doe ik het ook gewoon solo. Lekker glaasje met iets erbij, heb zin in inspiratie dus dit is perfect!

  2. Denise schreef:

    Heerlijk Susan! Het water loopt me letterlijk al in de mond! Ik ben dól op buitenlandse borrelhapjes en nu ik niet meer 10x per jaar op reis kan (voor mijn werk meestal in de Méditerranée) mis ik het enorm! Nou ja, ik eet ze nog wel hoor, maar op een buitenlands terrasje smaakt alles nog beter!
    Hoe dan ook, een thema dat mij op het lijf geschreven is.
    Heel veel succes ermee. Het wordt vast heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 april 2021
 
Susan pakt uit – editie 9

Je zou deze editie ook Susan schenkt in kunnen noemen, want hij staat in het teken van vloeibare post. Wat is lekker en wat maak je er mee.
4 april 2021
 
Crowdfunding gesloten

Door het onverwachte en overweldigende succes is de crowdfunding voor Holy Unicorn vroegtijdig beëindigd. Ik vertel je er meer over!
2 april 2021
 
Streefbedrag crowdfunding in één ochtend binnen

Ik kan je niet vertellen hoe bizar het voelt en hoe ongelofelijk dankbaar ik ben. Maar het streefbedrag voor Holy Unicorn gin is gewoon binnen!
2 april 2021
holy unicorn gin susan aretz
 
Crowdfunding Holy Unicorn gin

Vandaag start een wel heel bijzondere crowdfunding, namelijk die voor mijn eigen gin; Holy Unicorn gin. Ik vertel je er gauw meer over.
31 maart 2021
 
Susan pakt uit – editie 8

Een bomvolle 8e editie van Susan pakt uit! Want er was weer heel veel foodpost de afgelopen tijd die meer dan de moeite waard is om met je te delen.
31 maart 2021
 
De maand van Susan – maart

De maand waarin alles draait om mijn nieuwe boek én om nieuwe projecten. Het was een lekkere maand, dus ik kijk graag even met je terug!