Smulpaapje workshop weer een succes



Ronkende ovens

Want om te bakken heb je ovens nodig. En als de Kookerij iets heeft is dat wel alle voorzieningen om aan het koken en bakken te gaan. Dat was maar goed ook want een groep van ruim zestien deelnemers stond klaar om de handen uit de mouwen te doen

Bakken, zoet en hartig

Bij bakken denken we vaak automatisch aan zoet. Maar we zijn heel bewust tijdens de workshop ook hartig gaan bakken. Want een hartige taart of quiche is niet alleen zó gemaakt, het is ook een ideaal om eens op een andere manier je groente te verwerken. En als je denkt dat pizza het enige is dat je hartig kunt bakken, dan heb je nog nooit de nieuwste trend flammküche geprobeerd.

Voor bij de koffie

Natuurlijk is er ook zoet gebakken. Mini muffins, havermout koekjes en zelfs versgebakken eierkoeken. Allemaal gerechtjes die super makkelijk zijn om zelf thuis te maken en die honderd keer lekkerder versgebakken zijn, dan gekocht in de supermarkt.

Bakworkshop_web.jpg Bakworkshop_klein.jpg

Groot succes

Mag je van je eigen workshop zeggen dat het een groot succes was? Ja, toch wel. Want dat was het ook echt. De tijd is voorbij gevlogen. En waar we de hartige gerechtjes terplekke lekker samen hebben opgegeten gingen de deelnemers met de rest van hun zoete traktaties lekker naar huis om het hele gezin van mee te laten genieten.

Heel veel dank aan alle deelnemers and a big thank you to the three American participants that were there. Het was een feest om dit weer te doen! Wellicht tot een volgende keer.

 

Gepubliceerd op 29 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.