Smulpaapje weekmenu – #37
We genieten volop van September maar denken nog wel terug aan die heerlijke zomer (vakantie). In het weekmenu doen we dat ook.
Een stapje uit de comfortzone, lekkers voor het ontbijt, samen de keuken in om te bakken. Kortom, ook deze week weer feest aan tafel met een gloednieuw weekmenu.
Dit staat er deze week op het menu
Dag 1 – Portugees visstoofpotje
Dag 2 – Havermoutontbijt met kokos #Pimpmyfood
Dag 3 – Bosbessenyoghurt muffins
Dag 4 – Zachte pretzels
Dag 5 – Wonton soep
Gemak dient de mens
Wat heb je nodig, als je al deze gerechten deze week wilt maken? We maken het je makkelijk en geven je het boodschappenlijstje voor de verse ingrediënten. Daarnaast een overzicht van wat je hopelijk al in de voorraad-/kruiden-/koelkast hebt staan. En zo niet, dan weet je dus wat je moet aanvullen!
Boodschappenlijstje
1 verpakking bakkeljauw
2 blikken kikkererwten
5 verse tomaten
Platte peterselie
havermout
vanillestokje
geraspte kokos
appel
gist
maanzaad, sesamzaad, honing losgeroerd met wat mosterd of gedroogde ui
vanille extract
bosbessen (vers of uit de vriezer)
Mini paksoi
lenteuitjes, fijngehakt
varkensgehakt
sojasaus
rijstazijn
sesamolie
maïzena
wonton velletjes
Udon noodles
Voorraad-/kruiden-/koelkast
olijfolie
ui
knoflook
2 blikjes tomatenblokjes
Vers gemalen peper
honing
melk
bloem
suiker
zout
zelfrijzend bakmeel
zonnebloemolie
eieren
magere kwark (halfvolle of Griekse yoghurt kan ook)
kippenbouillon
Gepubliceerd op 12 september 2014