Smulpaapje pop-up




Benieuwd of je deze Smulpaapje sticker bij de Stadskantine spot, als je langskomt!

Smulpaapje weekmenu in de Stadskantine

Zo is er iedere dag een vlees, vis én vega optie en zal het menu dagelijks qua gerechten wisselen. Onder meer de volgende gerechten komen, sommigen in een Stadskantine jasje, die week op de kaart; de kabeljauwburger, geserveerd met zoete aardappel & spinazie * een vegetarische Dahl met Naan * de Thaise gehaktballetjes met pindasaus & rijst, maar er zijn ook toetjes van mijn hand.

Kortom, voor alle smaken, groot en klein, wat wils! Zondag eindigen we met een uitgebreide Sunday Roast, die om 14u start en zo lang duurt als je het zelf gezellig vindt!

Kom je eten bij Smulpaapje?

Uiteraard eet ik die week ook zelf een aantal keren mee. Ik ben er in ieder geval zaterdagavond én zondagmiddag/avond. Voor die avonden kun je ook reserveren, zodat ik weet dat je komt en je misschien wel bij mij aan tafel kunt!

Maar je bent natuurlijk de héle week, iedere dag vanaf 17u, welkom om mijn gerechten te komen proeven! Geïnteresseerd? Dan vind ik het héél leuk als je dat laat weten, via deze pagina! Ik verheug me er enórm op!

 

Gepubliceerd op 21 april 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.