Smulpaapje gaat ‘back to basic’
Klassiekers in de keuken
In de komende periode ga ik je laten zien hoe je, heel gemakkelijk en zonder dat het achterlijk veel tijd kost, deze klassiekers zelf kunt maken. Denk hierbij aan de ultiem luchtige aardappelpuree. Of wat dacht je van een klassieke witte bechamelsaus, een super handig basisgerecht dat je daarna in een handomdraai omtovert in bijvoorbeeld een heerlijke kaassaus.
Basisrecepten
Een aantal basisrecepten hebben in de loop der tijd hun weg al gevonden naar Smulpaapje. Denk maar aan de ultieme basis tomatensaus voor over de pasta of op een pizza. Of die lekkere, zelfgemaakte kippenbouillon. En niet te vergeten, je eigen pizzadeeg. Dat arsenaal breiden we de komende tijd langzaam verder uit.
Wat wil jij kunnen maken?
Heb jij nou ook van die klassiekers die je wel zou willen maken, maar waarvan je niet precies weet hoe je het moet aanpakken? Laat het mij weten via een reactie onder dit artikel of mail me. Ik ga er dan voor je mee aan de slag!
Gepubliceerd op 1 oktober 2014