Pimp my food



Koken uit de voorraadkast

Met alle genoemde ingrediënten ga ik gerechten maken die jullie hopelijk kunnen toevoegen aan jullie standaard repertoire. Want het is zo makkelijk om iets uit de voorraadkast te pakken waar je op kunt terugvallen op die dagen dat je even geen inspiratie (tijd of zin) hebt om uitgebreid te koken.

Wat is jouw favoriete ingrediënt?

Wil jij ook dat ik met jouw favoriete ingrediënt aan de slag ga? Stuur dan een mailtje en laat me weten om welk ingrediënt het gaat, wat je er nu mee kookt en waarom je er graag iets anders mee zou willen maken

Op dit moment staan de volgende ingrediënten op de ‘pimp my food’ lijst:

Havermout
Witte bonen in tomatensaus
Tonijn uit blik
– Gekookte bietjes
Kokosmelk

De ingrediënten die je kunt aanklikken zijn al gemaakt..

Gepubliceerd op 9 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2023
salsa bij nacho's
 
Salsa met watermeloen & mango

Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Bananenbrood koffie en chocolade
 
Bananenbrood met koffie & chocolade

Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
bloemkool puttanesca
 
Bloemkool puttanesca met gebakken gnocchi

Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
chowder recept
 
Chowder met gerookte vis

Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.
11 april 2023
risotto raapstelen
 
Risotto met raapstelen & Hollandse garnalen

Een romige risotto met frisgroene raapstelen en als finishing touch die heerlijke Hollandse garnalen. Yum!