Pimp my food
Koken uit de voorraadkast
Met alle genoemde ingrediënten ga ik gerechten maken die jullie hopelijk kunnen toevoegen aan jullie standaard repertoire. Want het is zo makkelijk om iets uit de voorraadkast te pakken waar je op kunt terugvallen op die dagen dat je even geen inspiratie (tijd of zin) hebt om uitgebreid te koken.
Wat is jouw favoriete ingrediënt?
Wil jij ook dat ik met jouw favoriete ingrediënt aan de slag ga? Stuur dan een mailtje en laat me weten om welk ingrediënt het gaat, wat je er nu mee kookt en waarom je er graag iets anders mee zou willen maken
Op dit moment staan de volgende ingrediënten op de ‘pimp my food’ lijst:
– Havermout
– Witte bonen in tomatensaus
– Tonijn uit blik
– Gekookte bietjes
– Kokosmelk
De ingrediënten die je kunt aanklikken zijn al gemaakt..
Gepubliceerd op 9 september 2014
Dit vind je vast ook interessant
8 mei 2023
Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.
11 april 2023
Een romige risotto met frisgroene raapstelen en als finishing touch die heerlijke Hollandse garnalen. Yum!