Pimp my food



Koken uit de voorraadkast

Met alle genoemde ingrediënten ga ik gerechten maken die jullie hopelijk kunnen toevoegen aan jullie standaard repertoire. Want het is zo makkelijk om iets uit de voorraadkast te pakken waar je op kunt terugvallen op die dagen dat je even geen inspiratie (tijd of zin) hebt om uitgebreid te koken.

Wat is jouw favoriete ingrediënt?

Wil jij ook dat ik met jouw favoriete ingrediënt aan de slag ga? Stuur dan een mailtje en laat me weten om welk ingrediënt het gaat, wat je er nu mee kookt en waarom je er graag iets anders mee zou willen maken

Op dit moment staan de volgende ingrediënten op de ‘pimp my food’ lijst:

Havermout
Witte bonen in tomatensaus
Tonijn uit blik
– Gekookte bietjes
Kokosmelk

De ingrediënten die je kunt aanklikken zijn al gemaakt..

Gepubliceerd op 9 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!