Dag zomer. Hallo herfst!



Mijlpaal

Onze dochter – de reden dat ik ooit met Smulpaapje ben begonnen – is 4 geworden. Vanaf komende week gaat ook zij naar school en gaan wij een hele nieuwe fase in. Dat zullen jullie op Smulpaapje ook gaan terug zien, want ik ga kijken of ik leuke en afwisselende lunchgerechten voor in haar broodtrommel kan bedenken. En bij succes komen die natuurlijk ook op de site. De eerste zit deze week al in het weekmenu!

Nóg een mijlpaal

Nog nooit had Smulpaapje zóveel bezoekers als afgelopen zomer. Wat ben ik daar super trots op en onwijs blij mee. Dank je wel allemaal. En ook heel veel dank voor de leuke berichtjes die ik van jullie ontvang. Ik kan niet vaak genoeg vertellen hoe leuk het is om die te krijgen!

Italiaanse inspiratie

Tijdens onze vakantie in Italië deze zomer deed ik volop inspiratie op voor lekkere maar vooral makkelijke familiegerechten. De Italianen kunnen dat als geen ander. Binnenkort dus een heel Italiaans weekmenu voor jullie! We gaan deze herfst gewoon lekker nazomeren op Smulpaapje.

Familiefavorieten

Ook de familiefavorieten keren terug. Weet je nog? Alle familiefavorieten van deze zomer staan inmiddels op de site. Wil je dat jouw familiefavoriet daar ook bij komt te staan? Stuur ze dan nu in en doe mee!

Smulpaapje kookworkshop

Nog meer leuks dit najaar, de tweede Smulpaapje kookworkshop. Zaterdag 27 september, in samenwerking met de Kookerij, kun je met ons gaan bakken. Hartig en zoet. Ik zou het super leuk vinden als je komt!

Verrassing!

En tot slot een teaser… Er staat iets súper leuks en super spannends op stapel. Heel binnenkort kan ik je verklappen wat. Houd vooral de site én Facebook goed in de gaten.Wordt vervolgd. Kortom, zomer, je was geweldig. De herfst, ik heb er onwijs veel zin in!!

Gepubliceerd op 31 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.