Dag zomer. Hallo herfst!



Mijlpaal

Onze dochter – de reden dat ik ooit met Smulpaapje ben begonnen – is 4 geworden. Vanaf komende week gaat ook zij naar school en gaan wij een hele nieuwe fase in. Dat zullen jullie op Smulpaapje ook gaan terug zien, want ik ga kijken of ik leuke en afwisselende lunchgerechten voor in haar broodtrommel kan bedenken. En bij succes komen die natuurlijk ook op de site. De eerste zit deze week al in het weekmenu!

Nóg een mijlpaal

Nog nooit had Smulpaapje zóveel bezoekers als afgelopen zomer. Wat ben ik daar super trots op en onwijs blij mee. Dank je wel allemaal. En ook heel veel dank voor de leuke berichtjes die ik van jullie ontvang. Ik kan niet vaak genoeg vertellen hoe leuk het is om die te krijgen!

Italiaanse inspiratie

Tijdens onze vakantie in Italië deze zomer deed ik volop inspiratie op voor lekkere maar vooral makkelijke familiegerechten. De Italianen kunnen dat als geen ander. Binnenkort dus een heel Italiaans weekmenu voor jullie! We gaan deze herfst gewoon lekker nazomeren op Smulpaapje.

Familiefavorieten

Ook de familiefavorieten keren terug. Weet je nog? Alle familiefavorieten van deze zomer staan inmiddels op de site. Wil je dat jouw familiefavoriet daar ook bij komt te staan? Stuur ze dan nu in en doe mee!

Smulpaapje kookworkshop

Nog meer leuks dit najaar, de tweede Smulpaapje kookworkshop. Zaterdag 27 september, in samenwerking met de Kookerij, kun je met ons gaan bakken. Hartig en zoet. Ik zou het super leuk vinden als je komt!

Verrassing!

En tot slot een teaser… Er staat iets súper leuks en super spannends op stapel. Heel binnenkort kan ik je verklappen wat. Houd vooral de site én Facebook goed in de gaten.Wordt vervolgd. Kortom, zomer, je was geweldig. De herfst, ik heb er onwijs veel zin in!!

Gepubliceerd op 31 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!