Dag zomer. Hallo herfst!



Mijlpaal

Onze dochter – de reden dat ik ooit met Smulpaapje ben begonnen – is 4 geworden. Vanaf komende week gaat ook zij naar school en gaan wij een hele nieuwe fase in. Dat zullen jullie op Smulpaapje ook gaan terug zien, want ik ga kijken of ik leuke en afwisselende lunchgerechten voor in haar broodtrommel kan bedenken. En bij succes komen die natuurlijk ook op de site. De eerste zit deze week al in het weekmenu!

Nóg een mijlpaal

Nog nooit had Smulpaapje zóveel bezoekers als afgelopen zomer. Wat ben ik daar super trots op en onwijs blij mee. Dank je wel allemaal. En ook heel veel dank voor de leuke berichtjes die ik van jullie ontvang. Ik kan niet vaak genoeg vertellen hoe leuk het is om die te krijgen!

Italiaanse inspiratie

Tijdens onze vakantie in Italië deze zomer deed ik volop inspiratie op voor lekkere maar vooral makkelijke familiegerechten. De Italianen kunnen dat als geen ander. Binnenkort dus een heel Italiaans weekmenu voor jullie! We gaan deze herfst gewoon lekker nazomeren op Smulpaapje.

Familiefavorieten

Ook de familiefavorieten keren terug. Weet je nog? Alle familiefavorieten van deze zomer staan inmiddels op de site. Wil je dat jouw familiefavoriet daar ook bij komt te staan? Stuur ze dan nu in en doe mee!

Smulpaapje kookworkshop

Nog meer leuks dit najaar, de tweede Smulpaapje kookworkshop. Zaterdag 27 september, in samenwerking met de Kookerij, kun je met ons gaan bakken. Hartig en zoet. Ik zou het super leuk vinden als je komt!

Verrassing!

En tot slot een teaser… Er staat iets súper leuks en super spannends op stapel. Heel binnenkort kan ik je verklappen wat. Houd vooral de site én Facebook goed in de gaten.Wordt vervolgd. Kortom, zomer, je was geweldig. De herfst, ik heb er onwijs veel zin in!!

Gepubliceerd op 31 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.