Primeur! Jouw favoriete gerecht in het Smulpaapje weekmenu?



Zo werkt het

Uit alle inzendingen kies ik een gerecht dat ik thuis ga maken, proeven en fotograferen. Dat doe ik drie weken achter elkaar en aan het eind van iedere maand kunnen jullie dan uit de 3 gerechten die ik heb gemaakt kiezen wie joúw favoriet is. Degenen met de meeste stemmen komt in het weekmenu de week daarna, met naam en toenaam uiteraard!

Welke gerechten?

Wat je instuurt maakt niet uit. Taartjes, drankjes, ontbijtjes, laat je creativiteit de vrije loop. De enige voorwaarden zijn wel dat 1) het recept voor iedereen in het gezin, van jong tot oud, toegankelijk moet zijn. Dus recepten met alcohol of té pittige ingrediënten (denk zes pepertjes, hele bos knoflook :-)) vallen helaas af. En 2) dat het geen recept is waar copyright op rust. Natuurlijk is het 3) een gerecht dat past in de filosofie van Smulpaapje, maar da’s een inkoppertje lijkt me.

Testpanel

Naast dat ik natuurlijk zelf het resultaat proef zal mijn gezin, inclusief bijna kleuter ook onderdeel zijn van het kritisch testpanel 😉

Zo doe je mee

Stuur je recept, liefst zo uitgebreid mogelijk met opsomming van alle ingrediënten en bereidingswijze naar susan@smulpaapje.nl en vermeld jouw naam en e-mailadres in je mail (je e-mailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd). Vertel me ook waarom je juist dit gerecht instuurt en waarom het in jullie gezin favoriet is.

Zet me aan het werk!

Ik zou het súper leuk vinden als je meedoet. En dat het straks bijna onmogelijk wordt om uit alle inzendingen drie recepten te kiezen die ik ga maken. Zet me maar aan het werk en maak het me maar zo moeilijk mogelijk. Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Tot slot zou ik het super leuk vinden als je deze actie wilt delen met jouw vrienden en social media volgers. Hoe meer mensen er mee doen, des te leuker het wordt en des te gevarieerder het weekmenu de komende tijd gaat worden! Het eerste gerecht zou ik het liefst in de eerste week van juli al willen maken, dus kom maar op met je inzendingen!

Gepubliceerd op 22 juni 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.