Primeur! Jouw favoriete gerecht in het Smulpaapje weekmenu?



Zo werkt het

Uit alle inzendingen kies ik een gerecht dat ik thuis ga maken, proeven en fotograferen. Dat doe ik drie weken achter elkaar en aan het eind van iedere maand kunnen jullie dan uit de 3 gerechten die ik heb gemaakt kiezen wie joúw favoriet is. Degenen met de meeste stemmen komt in het weekmenu de week daarna, met naam en toenaam uiteraard!

Welke gerechten?

Wat je instuurt maakt niet uit. Taartjes, drankjes, ontbijtjes, laat je creativiteit de vrije loop. De enige voorwaarden zijn wel dat 1) het recept voor iedereen in het gezin, van jong tot oud, toegankelijk moet zijn. Dus recepten met alcohol of té pittige ingrediënten (denk zes pepertjes, hele bos knoflook :-)) vallen helaas af. En 2) dat het geen recept is waar copyright op rust. Natuurlijk is het 3) een gerecht dat past in de filosofie van Smulpaapje, maar da’s een inkoppertje lijkt me.

Testpanel

Naast dat ik natuurlijk zelf het resultaat proef zal mijn gezin, inclusief bijna kleuter ook onderdeel zijn van het kritisch testpanel 😉

Zo doe je mee

Stuur je recept, liefst zo uitgebreid mogelijk met opsomming van alle ingrediënten en bereidingswijze naar susan@smulpaapje.nl en vermeld jouw naam en e-mailadres in je mail (je e-mailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd). Vertel me ook waarom je juist dit gerecht instuurt en waarom het in jullie gezin favoriet is.

Zet me aan het werk!

Ik zou het súper leuk vinden als je meedoet. En dat het straks bijna onmogelijk wordt om uit alle inzendingen drie recepten te kiezen die ik ga maken. Zet me maar aan het werk en maak het me maar zo moeilijk mogelijk. Ik kijk uit naar jullie inzendingen.

Tot slot zou ik het super leuk vinden als je deze actie wilt delen met jouw vrienden en social media volgers. Hoe meer mensen er mee doen, des te leuker het wordt en des te gevarieerder het weekmenu de komende tijd gaat worden! Het eerste gerecht zou ik het liefst in de eerste week van juli al willen maken, dus kom maar op met je inzendingen!

Gepubliceerd op 22 juni 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.