Nieuwe Smulpaapje kook/bakworkshop
Bakken – hartig & zoet
Tijdens deze workshop gaan we bakken; hartig en zoet. We maken quiche, een ideaal en lekker doordeweeks gerecht waar je alle kanten mee uit kunt. Maar we leren je ook flammküche maken. Deze lichte variant op de traditionele pizza is heel goed thuis te maken en dé eettrend van 2014.
Daarna gaan we aan de slag met koekjes, zoals zelfgemaakte eierkoeken, gezonde havermoutkoekjes en suikervrije appel-spelt koekjes. Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin! Ideaal ook om in de lunchtrommel mee te geven voor het tussendoortje op school.
Natuurlijk gaan we ook alles ter plaatse proeven. Wat over is, gaat in een foodiebag mee naar huis!
Praktische informatie
14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur mise en place, koken, bakken en proeven
18:00 – 18:30 uur afronding
Prijs voor deze workshop: € 55,-per persoon, inbegrepen zijn een welkomstglas, tafelwaters, en koffie of thee.
Deze workshop is in principe bedoeld voor ouders. Wil je samen met je kinderen komen geef dat dan expliciet bij aanmelding aan. Gezien het feit dat we met scherpe messen en hete ovens werken is deze workshop niet geschikt voor kleine kinderen.
Gepubliceerd op 6 augustus 2014