Nieuwe Smulpaapje kook/bakworkshop



Bakken – hartig & zoet

Tijdens deze workshop gaan we bakken; hartig en zoet. We maken quiche, een ideaal en lekker doordeweeks gerecht waar je alle kanten mee uit kunt. Maar we leren je ook flammküche maken. Deze lichte variant op de traditionele pizza is heel goed thuis te maken en dé eettrend van 2014.

Daarna gaan we aan de slag met koekjes, zoals zelfgemaakte eierkoeken, gezonde havermoutkoekjes en suikervrije appel-spelt koekjes. Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin! Ideaal ook om in de lunchtrommel mee te geven voor het tussendoortje op school.

Natuurlijk gaan we ook alles ter plaatse proeven. Wat over is, gaat in een foodiebag mee naar huis!

Praktische informatie

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en proeven
18:00 – 18:30 uur  afronding

Prijs voor deze workshop: € 55,-per persoon, inbegrepen zijn een welkomstglas, tafelwaters, en koffie of thee.
Deze workshop is in principe bedoeld voor ouders. Wil je samen met je kinderen komen geef dat dan expliciet bij aanmelding aan. Gezien het feit dat we met scherpe messen en hete ovens werken is deze workshop niet geschikt voor kleine kinderen.

Aanmelden kan vanaf nu!

Gepubliceerd op 6 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!