Nieuwe Smulpaapje kook/bakworkshop



Bakken – hartig & zoet

Tijdens deze workshop gaan we bakken; hartig en zoet. We maken quiche, een ideaal en lekker doordeweeks gerecht waar je alle kanten mee uit kunt. Maar we leren je ook flammküche maken. Deze lichte variant op de traditionele pizza is heel goed thuis te maken en dé eettrend van 2014.

Daarna gaan we aan de slag met koekjes, zoals zelfgemaakte eierkoeken, gezonde havermoutkoekjes en suikervrije appel-spelt koekjes. Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin! Ideaal ook om in de lunchtrommel mee te geven voor het tussendoortje op school.

Natuurlijk gaan we ook alles ter plaatse proeven. Wat over is, gaat in een foodiebag mee naar huis!

Praktische informatie

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en proeven
18:00 – 18:30 uur  afronding

Prijs voor deze workshop: € 55,-per persoon, inbegrepen zijn een welkomstglas, tafelwaters, en koffie of thee.
Deze workshop is in principe bedoeld voor ouders. Wil je samen met je kinderen komen geef dat dan expliciet bij aanmelding aan. Gezien het feit dat we met scherpe messen en hete ovens werken is deze workshop niet geschikt voor kleine kinderen.

Aanmelden kan vanaf nu!

Gepubliceerd op 6 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.