Nieuwe Smulpaapje kook/bakworkshop



Bakken – hartig & zoet

Tijdens deze workshop gaan we bakken; hartig en zoet. We maken quiche, een ideaal en lekker doordeweeks gerecht waar je alle kanten mee uit kunt. Maar we leren je ook flammküche maken. Deze lichte variant op de traditionele pizza is heel goed thuis te maken en dé eettrend van 2014.

Daarna gaan we aan de slag met koekjes, zoals zelfgemaakte eierkoeken, gezonde havermoutkoekjes en suikervrije appel-spelt koekjes. Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin! Ideaal ook om in de lunchtrommel mee te geven voor het tussendoortje op school.

Natuurlijk gaan we ook alles ter plaatse proeven. Wat over is, gaat in een foodiebag mee naar huis!

Praktische informatie

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en proeven
18:00 – 18:30 uur  afronding

Prijs voor deze workshop: € 55,-per persoon, inbegrepen zijn een welkomstglas, tafelwaters, en koffie of thee.
Deze workshop is in principe bedoeld voor ouders. Wil je samen met je kinderen komen geef dat dan expliciet bij aanmelding aan. Gezien het feit dat we met scherpe messen en hete ovens werken is deze workshop niet geschikt voor kleine kinderen.

Aanmelden kan vanaf nu!

Gepubliceerd op 6 augustus 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.
29 oktober 2023
Vietnamese kippensoep Phó Ga
 
Vietnamese kippensoep Phó Ga

Een verwarmende, voedende kippensoep uit Vietnam. Puur comfortfood. Ik leg je uit hoe je dit eenvoudige soeprecept zelf maakt.
29 oktober 2023
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
 
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus

Een eenvoudig en snel doordeweeks recept voor gekruide gehaktballetjes in een tomatensaus. Simpel en lekker, een fijn budgetrecept!
29 oktober 2023
Cucina Povera van Roberta Pagnier
 
Milanese kalfskoteletten uit Cucina Povera

Uit Cucina Povera komt dit budgetrecept voor de klassieke Milanese kalfskoteletten; de Italiaanse versie van de schnitzel.