Crisp bezorgt de lekkerste versproducten thuisAl vanaf dag 1 ben ik fan van Crisp. De online verssupermarkt die thuis bezorgt. En ook tijdens de vakantie zijn zij écht een uitkomst. Waarom? Lees gauw verder.

Want je weet ongetwijfeld hoe het gaat als je op vakantie gaat in Nederland. Ben je net ter plaatste, moet je als eerste op pad om je boodschappen in te slaan. Geen relaxt begin van je vakantie. Ik gebruik daar sinds een aantal jaren Crisp voor. Die bezorgen namelijk ook op je vakantie adres!  Gewoon tot aan de deur. Met alles wat je wilt, koelvers geleverd. En dat is me een potje ideaal.

Online supermarkt Crisp

Maar laat ik eerst even een stukje terug in de tijd gaan. Twee jaar geleden deed ik een online boodschappentest. Daar zat Crisp ook in, die destijds eigenlijk net begon, maar waar ik toen als fan van was.

Dat is om meerdere redenen trouwens. Ik zal ze even, in willekeurige volgorde, opnoemen:

 1. Het assortiment; ik hoef niet meer tig delicatessen en/of verswinkels af om kneiterverse producten in huis te halen. Crisp werkt met verschillende ondernemers samen, waardoor jij alleen hoeft te kiezen wat je wil en van wie. Crisp verzamelt alles en brengt het bij je thuis.
 2. De klantenservice; ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een klantenservice zó goed in elkaar zit. Van begin tot eind word er door Crisp gecommuniceerd. Veel kan via whatsapp. Ideaal. Zijn er al fouten dan worden die echt geweldig opgelost. Zó goed!
 3. De kwaliteit van de producten; top. Ik kan het niet korter en duidelijker omschrijven. Alles wat door Crisp geleverd wordt is van topkwaliteit.

Susan Aretz Crisp

Bestellen via de app

Alles wat je wil bestellen kan via de app. Als je op de site van Crisp kijkt zie je hoe gemakkelijk dat gaat. Je kiest in de app je moment van bezorgen, daarna wat je wil bestellen en je bent er al bijna. Aanpassen van je bestelling kan tot de dag voor bezorging tot 22.00u.

Op de dag dat je bezorging wordt geleverd krijg je via de app een berichtje en een link waarmee je de bezorger kunt volgen en zie je dus precies hoe laat ze bij jou zijn. Ideaal!

Crisp opvakantieCrisp op vakantie

Ga je, zoals wij, in Nederland op vakantie dan kun je er ook voor kiezen om je boodschappen op je vakantieadres te laten bezorgen. Dat kan door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is eenmalig je bezorgadres aan te passen. Let wel op dat je die weer terug zet naar je eigen adres als je thuis bent!

Wij hebben dit nu al een paar jaar achter elkaar gedaan en het werkt echt perfect. Het scheelt bovendien zó veel gedoe op je aankomstdag, dat ik het echt iedereen kan aanraden.

Favorieten van Crisp

Met enige regelmaat, oké best vaak…, krijg ik de vraag wat mijn favorieten zijn als ik bestel bij Crisp. Dus ik dacht laat ik die eens even op een rijtje zetten. Komen ze!

 • Kaaskoekjes! Ik mag ze maar 1x per maand bestellen. Uit voorzorg. Het zegt alles denk ik 😉
 • Briochebollen. De lekkerste die je kunt bedenken. Voor de lekkerste burger
 • Lautrec knoflook. Ik koop geen andere meer
 • Boerderijkaas Jumbo van Eriks. De lekkerste belegen kaas.
 • Croissants. Oh my gahd, echt je wilt nooit meer anders
 • Verse kruiden. Zo fijn dat ze ook kervel en dragon vers verkopen
 • Groente & Fruit. Simpelweg topkwaliteit en altijd seizoensfruit
 • Breekbrood meerzaden. Ideaal om in de vriezer te hebben liggen
 • Vlees & vis. Voor als ik niet naar de visboer of slager kan.

Maar er is nog zó veel meer. Ook voor de borrel, of als je toffe wijn of biertjes zoekt. Keuze genoeg.

favorieten Crisp Susan

Welkomstkorting

Je hebt het al door, ik ben écht enthousiast over Crisp. Dat was ik al voor we gingen samenwerken. Dan ben ik ook als ik dat niet doe. Dat er bijna wekelijks een bestelling wordt gedaan zegt denk ik wel genoeg.

Wil jij Crisp ook een keer uitproberen dan kan dat met een fijne korting. Als je via deze link bestelt ontvang je op je eerste bestelling € 15,- korting. Dat is toch lekker uitproberen? De moeite waard. Beloofd.

Susan Aretz x Crisp

Dit artikel is in opdracht van en in samenwerking met Crisp geschreven.

Gepubliceerd op 27 juni 2021


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.
31 januari 2023
caribbean chef susan aretz
 
Kookworkshop op Curaçao

Een van de tofste dingen om te doen als je op reis bent is een kookworkshop. Op Curaçao volgde ik die bij Caribbean chef Helmi Smeulders.
15 januari 2023
tips voor handbagage
 
Wat neem je mee in je handbagage

Op een lange vlucht wil je een aantal essentiële zaken in je handbagage hebben. Dit is wat ik absoluut in mijn handbagage meeneem!
9 december 2022
cocktail met stoofperen siroop
 
Stoofpeertjes cocktail

Een verrassende winterse cocktail met stoofpeertjes siroop. Denk Glühwein meets Margarita. De ultieme wintercocktail!