Cadeautips onder de € 25Voor iedereen die op zoek is naar betaalbare cadeaus met de feestdagen, dit is voor jou. Ik verzamelde toffe cadeaus voor minder dan € 25,- Dit zijn ze!

Als je namelijk wel iets leuks cadeau wilt geven, maar niet een fortuin kwijt wil zijn is het soms even zoeken. Dat zoekwerk heb ik grotendeels al voor je gedaan, want ik verzamelde de afgelopen tijd tips voor cadeaus die niet duurder zijn dan € 25,-

Cadeaus variërend van een tof kookboek tot een geurkaars en van make-up tot lekkere drankjes. Wie weet biedt het je nét de inspiratie die je nodig hebt. En vul vooral aan met je eigen tips, want de lijst is bij lange na niet onuitputtelijk!


bitterballenboek

Het Bourgondische Bitterballenkookboek

Er is oprecht niks lekkerder dan zelfgemaakte bitterballen. Ilona de Wit bedacht 30 verrassende bitterballenrecepten, verzamelde die in dit boek en gaf het in eigen beheer uit. Zo stoer. Maar vooral, zó lekker!

Haar Bourgondische Bitterballenboek is via haar te koop voor € 22,50


Tess Posthumus

Cocktails van Flying Dutchmen

Voor iedereen die normaal graag samen een cocktail drinkt is het cocktailpakket van Flying Dutchmen dé uitkomst voor de feestdagen. Tweewekelijks wordt een (brievenbus) pakketje met 3 verrassende cocktails, inclusief garnituur toegestuurd. Die moet je dan zelf alleen nog in een glas doen, Tess Posthumus van Flying Dutchmen wordt helaas niet meegeleverd. Drie cocktails, voor slechts € 18,75. Cheers!


Gin & Tonic geurkaars van Flamingo Candles

Meer over deze geurkaars en nog veel meer geurkaarsen lees je binnenkort in een artikel dat geheel gewijd is aan geurkaarsen,. Maar deze wil ik je alvast tippen.

Ja, ook vanwege de naam. Hoewel er vooral een subtiele rozengeur je kamer in komt als je de kaars aansteekt en (gelukkig!) geen dranklucht. Heerlijk. Te koop via Zalando Beauty voor € 19,95


lipgloss

Lipgloss van Ung Cosmetics

Ik heb inmiddels meerdere kleuren lipgloss van Ung Cosmetics en kan niet meer zonder. Voor iedereen is er wel een kleur dit past.

Mooier nog, het merk wordt gewoon in Amstelveen gemaakt , er is nog véél meer moois van te koop en ze zijn volledig dierproefvrij. De lipgloss kost € 15,90 per stuk en is via de site van Ung te bestellen.


Bookazine Elle à Table

Een prachtig tijdschrift van wat voorheen Elle Eten was. Maar meer dan een tijdschrift, een absoluut bewaarexemplaar is deze eerste Elle à Table.

Met volop inspiratie voor de feestdagen. Voor de culi liefhebbers een must om in huis te hebben.

Te bestellen voor slechts € 7,99 via Elle of te koop in de boekhandel.


stickers hema

Nagelstickers voor de feestdagen

HEMA komt met speciale nagelstickers voor de feestdagen. Als we dan niet uit eten kunnen met kerst maak je er gewoon thuis een feestje van. De set heeft ongeveer 50 nagelstickers in verschillende kleuren en winterse figuurtjes.

Plak de sticker op je nagel en breng voor een mooi en langdurig eindresultaat nog een topcoat over de sticker aan.  Te koop bij HEMA voor € 3,25


Z panty

Of een panty cadeau geven kies is weet ik niet, maar anders koop je ‘m gewoon voor jezelf. Deze limited edition panty van Zeeman is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft hun Z over de hele benen van de panty. Ik vind ‘m cool. Uitsluitend online te koop voor € 3,99


Villa Massa Amaretto

Waar Villa Massa vooral bekend is geworden om hun limoncello is er nu een Amaretto op de markt. Fantástisch lekker, heel zacht van smaak, in een práchtige fles. Echt een mooi cadeau om te geven. Online en bij de slijter te koop voor € 23,49


sojasaus uit RotterdamTomasu sojasaus

Omdat je deze misschien normaal niet zo snel voor jezelf koopt raad ik je met klem aan om ‘m toch een keer te proberen. Geef ‘m jezelf gewoon kado of geef de sojasaus aan een echte culi liefhebber.

Het is al járen mijn favoriet en ik ben inmiddels de tel kwijt hoeveel flesjes er al op zijn gegaan. De lekkerste sojasaus die je ooit gaat proeven (en nee, ik heb (helaas) geen aandelen….) Te koop via o.a. Foodelicious.

Betaalbare cadeaus voor de feestdagen

Dat waren ze. De eerste cadeautips voor de feestdagen, maar dan de betaalbare editie. Ik zal de tips aanvullen als ik nog meer toffe cadeautips zie. Binnenkort volgt weer een nieuwe lijst met cadeautips, maar dan voor een iets groter budget.

Op zoek naar cadeautips voor kinderen, die staan al online voor je!

Gepubliceerd op 10 november 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
Henrique Sá Pessoa
 
ARCA brengt Portugal naar Amsterdam

Wie Portugal niet kan missen kan naar ARCA in Amsterdam. Het restaurant van Henrique Sá Pessoa ** biedt een vleugje Portugal in Nederland.
28 mei 2023
Tuin van de Smid diner
 
Tuin van de Smid diner

Tuin van de Smid in Leiden kennen we al járen, we komen er al even lang. Deze zomer doen ze ook diner en wij mochten voorproeven!
21 mei 2023
rui paula
 
Laat je verrassen door culinair Portugal

Als er één land is dat wordt onderschat op culinair vlak, dan is het Portugal wel. Ga met me mee op reis en ontdek hoe waanzinnig culinair Portugal is!
18 mei 2023
port tonic witte port
 
Port Tonic, dé zomercocktail uit Portugal

Als er één cocktail is die in Portugal al decennia lang veel wordt gedronken is dat wel de Port Tonic. En met goede reden! Dit is hoe je 'm maakt.
11 mei 2023
Rosé RSRV Mumm
 
La table des Chefs van Champagnehuis Mumm

Combineer de prachtige champagnes van G.H. Mumm met het culinaire talent van jonge chefs en je krijgt La Table des Chefs in Reims.
5 mei 2023
tomasu sojasaus
 
Rotterdamse sojasaus Tomasu verovert de wereld

Tijd en smaak zijn de basis voor de lekkerste sojasaus éver, Tomasu uit Rotterdam. En het is niet zo gek dat deze de wereld verovert.