Top 5 artikelen 2017



De top 5 best gelezen artikelen op Smulpaapje in 2017

1. De zin en onzin van kindervoeding
Over kinderthee en “gezonde” kinderkwark. Dit vond ik er van..

2. De AH moestuintjes actie
Ze waren er weer, de Albert Heijn moestuintjes en daar lazen jullie met z’n heel velen over!


 

3. Gezond eten in de Efteling
Kun je, en zo ja waar, gezond eten in de Efteling? Ik ging op onderzoek!


 

4. Er komt een tweede boek
De aankondiging van mijn tweede boek ‘Wat lunchen we vandaag?’ Te gek dat die in deze top 5 staat!

5. In de keuken met… tourchef Bob Rijsbergen
Een van de leukste interviewseries om te doen en ik snap wel dat jullie benieuwd zijn hoe een chef in het theater kookt! Alle andere interviews in deze reeks lees je hier

Gepubliceerd op 25 december 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!
29 juni 2023
rabarber compote
 
Rabarber compote met aardbei

Dit is mogelijk het lekkerste recept dat ik heb voor rabarber compote. Met verse aardbeien erdoor, maar ook met een vleugje vanille en kaneel.