PRIMEUR: 2e Smulpaapje boek dit najaar in de winkel



Tweede boek voor Smulpaapje

Een tweede boek. Hoe gaaf is dat!! Na het succes van Wat eten we vandaag? heb ik de afgelopen tijd met enige regelmaat de vraag gekregen of en wanneer er een tweede boek zou komen. Nu is het dan eindelijk zo ver. Maar er is wel een maar…

Wat eten we vandaag?

Want dit boek wordt géén vervolg op Wat eten we vandaag? Geen tweede versie van boek één dus. Waarom? Omdat ik dat net iets te makkelijk vind. Ik wil jullie liefst verrassen met iets nieuws. Iets dat logisch(er) is als vervolg op boek 1, in plaats van kiezen voor de makkelijkste weg.

Wat lunchen we vandaag?

Dus is dit de titel van boek 2 ‘Wat lunchen we vandaag?’ en vind je in dit boek volop (nieuwe!) recepten, tips en inspiratie voor eten op school. Lunchtrommels en tienuurtjes. Maar ook traktaties, recepten voor tijdens kinderfeestjes en ideetjes voor het kerstdiner op school.

Kortom, alle dagelijkse en bijzondere eetmomenten buitenshuis, bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen.

Nw. A’dam geeft boek Smulpaapje uit

Super trots ben ik dat uitgever Nw. A’dam samen met mij dit avontuur aangaat en het boek gaat uitgeven. Ik verheug me erop samen met hen dit boek te  maken. En dat zal ook weer aanpezen worden, want het boek zal in september in de winkel liggen!

Volg mijn avontuur

Natuurlijk houd ik jullie, net als met het eerste boek, ook dit keer via Smulpaapje op de hoogte van de vorderingen. Achter de schermen zijn we overigens al maanden bezig met de voorbereiding en is zelfs de shoot voor de cover al geweest (ooooooh wat was het lastig daar mijn mond over te moeten houden!!!). Met ook dit keer een prominente rol voor ons meisje en een hele nieuwe stijl qua fotografie.

Susan_boek2

Maar vanaf vandaag hoef ik er gelukkig niet meer stiekem over te doen, maar ga ik jullie volop laten meegenieten! Dat doe ik niet alleen hier op de site, maar natuurlijk ook via mijn Instagram en op Facebook.

Verzoeknummers?

Heb je suggesties of verzoeknummers van dingen die je héél graag in het boek wilt terug zien dan hoor ik heel graag. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Ga ik nu gauw verder met schrijven, want er is nog genoeg te doen 😉

Gepubliceerd op 11 april 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!