PRIMEUR: 2e Smulpaapje boek dit najaar in de winkel



Tweede boek voor Smulpaapje

Een tweede boek. Hoe gaaf is dat!! Na het succes van Wat eten we vandaag? heb ik de afgelopen tijd met enige regelmaat de vraag gekregen of en wanneer er een tweede boek zou komen. Nu is het dan eindelijk zo ver. Maar er is wel een maar…

Wat eten we vandaag?

Want dit boek wordt géén vervolg op Wat eten we vandaag? Geen tweede versie van boek één dus. Waarom? Omdat ik dat net iets te makkelijk vind. Ik wil jullie liefst verrassen met iets nieuws. Iets dat logisch(er) is als vervolg op boek 1, in plaats van kiezen voor de makkelijkste weg.

Wat lunchen we vandaag?

Dus is dit de titel van boek 2 ‘Wat lunchen we vandaag?’ en vind je in dit boek volop (nieuwe!) recepten, tips en inspiratie voor eten op school. Lunchtrommels en tienuurtjes. Maar ook traktaties, recepten voor tijdens kinderfeestjes en ideetjes voor het kerstdiner op school.

Kortom, alle dagelijkse en bijzondere eetmomenten buitenshuis, bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen.

Nw. A’dam geeft boek Smulpaapje uit

Super trots ben ik dat uitgever Nw. A’dam samen met mij dit avontuur aangaat en het boek gaat uitgeven. Ik verheug me erop samen met hen dit boek te  maken. En dat zal ook weer aanpezen worden, want het boek zal in september in de winkel liggen!

Volg mijn avontuur

Natuurlijk houd ik jullie, net als met het eerste boek, ook dit keer via Smulpaapje op de hoogte van de vorderingen. Achter de schermen zijn we overigens al maanden bezig met de voorbereiding en is zelfs de shoot voor de cover al geweest (ooooooh wat was het lastig daar mijn mond over te moeten houden!!!). Met ook dit keer een prominente rol voor ons meisje en een hele nieuwe stijl qua fotografie.

Susan_boek2

Maar vanaf vandaag hoef ik er gelukkig niet meer stiekem over te doen, maar ga ik jullie volop laten meegenieten! Dat doe ik niet alleen hier op de site, maar natuurlijk ook via mijn Instagram en op Facebook.

Verzoeknummers?

Heb je suggesties of verzoeknummers van dingen die je héél graag in het boek wilt terug zien dan hoor ik heel graag. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Ga ik nu gauw verder met schrijven, want er is nog genoeg te doen 😉

Gepubliceerd op 11 april 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!