PRIMEUR: 2e Smulpaapje boek dit najaar in de winkel



Tweede boek voor Smulpaapje

Een tweede boek. Hoe gaaf is dat!! Na het succes van Wat eten we vandaag? heb ik de afgelopen tijd met enige regelmaat de vraag gekregen of en wanneer er een tweede boek zou komen. Nu is het dan eindelijk zo ver. Maar er is wel een maar…

Wat eten we vandaag?

Want dit boek wordt géén vervolg op Wat eten we vandaag? Geen tweede versie van boek één dus. Waarom? Omdat ik dat net iets te makkelijk vind. Ik wil jullie liefst verrassen met iets nieuws. Iets dat logisch(er) is als vervolg op boek 1, in plaats van kiezen voor de makkelijkste weg.

Wat lunchen we vandaag?

Dus is dit de titel van boek 2 ‘Wat lunchen we vandaag?’ en vind je in dit boek volop (nieuwe!) recepten, tips en inspiratie voor eten op school. Lunchtrommels en tienuurtjes. Maar ook traktaties, recepten voor tijdens kinderfeestjes en ideetjes voor het kerstdiner op school.

Kortom, alle dagelijkse en bijzondere eetmomenten buitenshuis, bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen.

Nw. A’dam geeft boek Smulpaapje uit

Super trots ben ik dat uitgever Nw. A’dam samen met mij dit avontuur aangaat en het boek gaat uitgeven. Ik verheug me erop samen met hen dit boek te  maken. En dat zal ook weer aanpezen worden, want het boek zal in september in de winkel liggen!

Volg mijn avontuur

Natuurlijk houd ik jullie, net als met het eerste boek, ook dit keer via Smulpaapje op de hoogte van de vorderingen. Achter de schermen zijn we overigens al maanden bezig met de voorbereiding en is zelfs de shoot voor de cover al geweest (ooooooh wat was het lastig daar mijn mond over te moeten houden!!!). Met ook dit keer een prominente rol voor ons meisje en een hele nieuwe stijl qua fotografie.

Susan_boek2

Maar vanaf vandaag hoef ik er gelukkig niet meer stiekem over te doen, maar ga ik jullie volop laten meegenieten! Dat doe ik niet alleen hier op de site, maar natuurlijk ook via mijn Instagram en op Facebook.

Verzoeknummers?

Heb je suggesties of verzoeknummers van dingen die je héél graag in het boek wilt terug zien dan hoor ik heel graag. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Ga ik nu gauw verder met schrijven, want er is nog genoeg te doen 😉

Gepubliceerd op 11 april 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.