PRIMEUR: 2e Smulpaapje boek dit najaar in de winkel



Tweede boek voor Smulpaapje

Een tweede boek. Hoe gaaf is dat!! Na het succes van Wat eten we vandaag? heb ik de afgelopen tijd met enige regelmaat de vraag gekregen of en wanneer er een tweede boek zou komen. Nu is het dan eindelijk zo ver. Maar er is wel een maar…

Wat eten we vandaag?

Want dit boek wordt géén vervolg op Wat eten we vandaag? Geen tweede versie van boek één dus. Waarom? Omdat ik dat net iets te makkelijk vind. Ik wil jullie liefst verrassen met iets nieuws. Iets dat logisch(er) is als vervolg op boek 1, in plaats van kiezen voor de makkelijkste weg.

Wat lunchen we vandaag?

Dus is dit de titel van boek 2 ‘Wat lunchen we vandaag?’ en vind je in dit boek volop (nieuwe!) recepten, tips en inspiratie voor eten op school. Lunchtrommels en tienuurtjes. Maar ook traktaties, recepten voor tijdens kinderfeestjes en ideetjes voor het kerstdiner op school.

Kortom, alle dagelijkse en bijzondere eetmomenten buitenshuis, bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen.

Nw. A’dam geeft boek Smulpaapje uit

Super trots ben ik dat uitgever Nw. A’dam samen met mij dit avontuur aangaat en het boek gaat uitgeven. Ik verheug me erop samen met hen dit boek te  maken. En dat zal ook weer aanpezen worden, want het boek zal in september in de winkel liggen!

Volg mijn avontuur

Natuurlijk houd ik jullie, net als met het eerste boek, ook dit keer via Smulpaapje op de hoogte van de vorderingen. Achter de schermen zijn we overigens al maanden bezig met de voorbereiding en is zelfs de shoot voor de cover al geweest (ooooooh wat was het lastig daar mijn mond over te moeten houden!!!). Met ook dit keer een prominente rol voor ons meisje en een hele nieuwe stijl qua fotografie.

Susan_boek2

Maar vanaf vandaag hoef ik er gelukkig niet meer stiekem over te doen, maar ga ik jullie volop laten meegenieten! Dat doe ik niet alleen hier op de site, maar natuurlijk ook via mijn Instagram en op Facebook.

Verzoeknummers?

Heb je suggesties of verzoeknummers van dingen die je héél graag in het boek wilt terug zien dan hoor ik heel graag. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Ga ik nu gauw verder met schrijven, want er is nog genoeg te doen 😉

Gepubliceerd op 11 april 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
sangria
 
De lekkerste sangria

De allerlekkerste sangria maak je wat mij betreft deze zomer héél vaak. Dit is mijn fool proof recept voor rosé sangria.
8 mei 2023
salsa bij nacho's
 
Salsa met watermeloen & mango

Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Bananenbrood koffie en chocolade
 
Bananenbrood met koffie & chocolade

Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
bloemkool puttanesca
 
Bloemkool puttanesca met gebakken gnocchi

Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
chowder recept
 
Chowder met gerookte vis

Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.