Smulpaapje kerstmenu 2013
Het Smulpaapje kerstmenu 2013
Huisgemaakte gravad lax
***
Rosbief met rode wijnglazuur
**
Tirami-trifle
Handig om te weten
Alle recepten zijn voor 6 personen. Een aantal onderdelen van het menu kun je al een paar dagen van te voren voorbereiden. Dat scheelt weer een hoop gedoe op de dag zelf. We hebben ook gekeken naar wat je met left-overs kunt doen, eten is tenslotte geen afval. Dus zowel met het voorgerecht, als het hoofdgerecht kun je de dag erna nog wat lekkers maken. Vooropgesteld natuurlijk dàt er iets over blijft. Het dessert, daarvan weten we zeker dat er niks overblijft. En mocht dat wel zo zijn, het is geen straf om het twee dagen achter elkaar te eten 😉
Kies voor kwaliteit
Kies voor zowel het voorgerecht, als het hoofdgerecht zorgvuldig waar je je vis/vlees koopt. Het is het waard om net die euro extra uit te geven aan goed en eerlijk vlees, als ook aan duurzaam gevangen vis. Vraag ernaar bij je slager en/of visboer.
Smakelijke dagen!
Alle recepten vind je straks hier verzameld en compleet. Zo hoef je niks te missen! Rest ons niets anders dan je veel kookplezier te wensen. En we wensen jullie heerlijke en smakelijke dagen! Heb je vragen over het menu, de ingrediënten of de handelingen? Stel ze via de site, Facebook en/of Twitter!
Gepubliceerd op 5 december 2013