BuitengeluksmomentHet is geen geheim dat ik héél gelukkig word van buiten zijn. En voor het echte buitengeluksmoment heb je eigenlijk maar vrij weinig nodig.

Want je kent het vast wel? Dat je er even helemaal doorheen zit. Of het nu komt door thuiswerken, door Corona of gewoon door een nacht slecht slapen. Voor mij helpt het dan om naar buiten te gaan. Koppie in de frisse lucht, een uurtje lekker wandelen, het is mijn zen moment. Ik kan er daarna weer helemaal tegen aan. Geldt dat ook voor jou? Dan moet je dit artikel zéker even tot het einde uitlezen, want dan heb ik nog iets leuks voor je….

Cronesteijn Leiden

Singelpark Leiden

Voor mij geldt dat als ik ga wandelen ik dat eigenlijk gewoon heel graag in mijn eigen stad doe. Ik hoef echt maar een 10 minuten te lopen en ik ben al buiten, in de natuur.

Maar ook in de stad zelf kan ik er écht uit zijn. Als je wilt wandelen in Leiden is er bijvoorbeeld het Singelpark. Een groot aaneengesloten park van zes kilometer, dat door de hele stad loopt.

Singelpark Leiden

Dus midden in het centrum, wandel je in het groen. Gelukkiger dan dat kun je me niet maken. Zeker de afgelopen maanden kan ik door te wandelen mijn hoofd leegmaken en mijn batterij weer opladen.

Goede wandelschoenen

Wat ik wel heb gemerkt is dat als ik echt lékker wil lopen ik betere schoenen aan moet hebben dan sneakers. Die zijn prima voor kleine stukjes. Wil je echt doorwandelen, dan heb je goede wandelschoenen nodig. Het is niet alleen beter voor je voeten, je loopt er ook echt lekkerder (en dus langer) op. Maar welke kies je dan?! Want er zijn veel wandelschoenen. Héél veel wandelschoenen.

wandelschoenen Lowa

 

Outdoorspecialist.nl

Ik ging naar een van de winkels van de Outdoorspecialist.nl bij mij in de buurt – de Jong in Hillegom –  om een paar wandelschoenen uit te zoeken. Wát een feest.

De winkels van de Outdoorspecialist.nl zijn namelijk gespecialiseerd in alles outdoors en weten dus waar ze het over hebben. Zo wordt er naar je voeten gekeken, voor je kiest welke schoenen je wil. Maar er wordt ook met je meegedacht. Waar ga je de schoenen voor gebruiken. Wandel je, zoals ik, vooral in de stad of ga je voor heftigere wandelingen. Het bepaalt allemaal de keuze van je uiteindelijke schoen.

Magazine Outdoorspecialist.nl

Wil je nog meer inspiratie van de Outdoorspecialist.nl, dan geven ze ook hun eigen magazine – Buitengewoon Goed – uit. Deze is bij iedere winkel van de Outdoorspecialist.nl te verkrijgen.

magazine Outdoorspecialist

LOWA Locarno wandelschoenen

Ik ging uiteindelijk de deur uit met een paar te gekke LOWA Locarno wandelschoenen. Perfect voor mijn manier van wandelen. En wat ik nóg gaver vind is dat deze urban wandelschoenen er ook nog eens fashionable uitzien.

Lowa wandelschoenen

Lekkere strakke navy kleurige, hoge schoenen. Perfect dus om gewoon meteen ’s ochtends aan te doen. Hier kun je namelijk prima een dag op lopen. Geen excuus nu meer om niet naar buiten te gaan.

Oh en ze zijn hartstikke waterdicht. Dus wat let je, spring weer eens ouderwets in een plas water. Zoals je vroeger deed. Het kan gewoon!

LOWA waterproof schoenen

Buitengeluksmoment

Mijn buitengeluksmoment is vanaf nu dus nóg lekkerder. Koffietje to go in de stad en dan hop, de Singels op en lopen maar. Juist in deze tijd van veel thuis zijn en thuis werken is het zó goed om er even op uit te gaan.

En wandelen kan ook nog eens op ieder moment van de dag/week. Dus wanneer het jou uitkomt. Eigenlijk houdt niets je meer tegen! En dan kom ik nu aan bij het voor jou leukste deel van dit artikel….

Susan Aretz Leiden

Testers gezocht

Want word jij nou ook zo blij van buiten zijn en lekker wandelen, dan moet je nu even extra goed opletten en gauw naar mijn Instagram account gaan. Daar mag ik namelijk namens de Outdoorspecialist,nl twee paar Lowa schoenen weggeven. Hoe vet is dat?! Dus trek voor nu even niet de wandel, maar stoute schoenen aan en doe mee. Wie weet geniet jij dan, net als ik, van jouw #buitengeluksmoment op de lekkerste wandelschoenen van Lowa.

Susan Aretz x Outdoorspecialist.nl

Dit artikel is een samenwerking van SusanAretz.nl met de Outdoorspecialist.nl.

Gepubliceerd op 1 december 2020


5 reacties

 1. Mary van der Maarel schreef:

  Daar zou ik heel blij van worden ,zeker nu ik even niet werk ben ik veel buiten te vinden voor een fikse wandeling

 2. Marije schreef:

  Ik vind ze er ook echt zo tof uit zien!

 3. Martha schreef:

  Oh,dat zou fijn zijn,mijn schoenen zijn echt aan vervanging toe,
  Maar goede wandelschoenen zijn zoooo duur. Ik heb ook nog zo’n moeilijke maat (36) en extra breed. Mijn man kan ook wel nieuwe schoenen gebruiken ,we zijn op leeftijd en wandelen samen zo veel mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 november 2022
cadeau tiips voor de feestdagen
 
Feestdagen special – beauty & lifestyle

Met de feestdagen op komst zet ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje. Wie weet zit er iets voor je tussen voor de komende […]
11 november 2022
de waag leiden
 
11x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 11 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.
21 oktober 2022
wintercocktails
 
Wintercocktails

Ook de winter is een mooie tijd om een cocktail te maken, zoals deze cocktail die perfect is voor de feestdagen.
24 augustus 2022
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
1 augustus 2022
Corsica vakantie
 
Vakantie Corsica

Overweeg je om op vakantie naar Corsica te gaan, dan laat ik je lezen en zien waarom je absoluut op vakantie naar Corsica wil.
1 augustus 2022
ijsthee met basilicum
 
IJsthee met basilicum

Als je zoekt naar een verrassend recept voor ijsthee kan ik je deze ijsthee met basilicum van harte aanbevelen. Weer eens wat anders dan muntthee