GESLOTEN – Win een chocolade workshop bij De Bonte KoeGESLOTEN – Win een chocolade workshop bij De Bonte Koe

Naar aanleiding van mijn bezoek aan Schiedam werd ik door de Bonte Koe benaderd of ik het leuk zou vinden om een kind/ouder workshop chocolade weg te geven aan mijn lezers. Nou, daar hoef ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. afsluitend aan ons dagje Schiedam kochten wij namelijk een doosje bonbons bij de Bonte Koe. En zelfs voor iemand die geen hardcore chocolade eter, zoals ik, kan ik je vertellen dat deze wel echt ongelofelijk lekker en verrassend zijn.

Dus ja, die workshop wil ik met liefde weggeven. (en ga ik, hoe leuk, in juli ook met mijn eigen dochter volgen). De workshop is voor één volwassene, samen met één kind (vanaf 6 jaar). Je leert alles over chocolade en gaat ook zelf aan de slag. De winnaar kiest in overleg met de Bonte Koe een datum waarop wordt deelgenomen (zie hier voor alle data deze zomer) Natuurlijk neem je mee naar huis wat je hebt gemaakt. Tof toch, om samen met jouw zoon/dochter aan mee te doen?

Je kunt niet meer meedoen

Om kans te maken hoef je eigenlijk alleen maar te laten weten waarom je met jouw kind hieraan wilt deelnemen. Meedoen kan tot en met vrijdag 3 juli aanstaande 12.00uur. De gelukkige krijgt de daaropvolgende dag per mail persoonlijk bericht.

Zorg dus dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je dat persoonlijke berichtje kan sturen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

Heel veel succes.

Gepubliceerd op 29 juni 2020


26 reacties

 1. maaike schreef:

  Wow, wat een gave prijs!! Ik heb zelf een bedrijfje in gedecoreerde fondant taarten en maak regelmatig gebruik van chocolade. Nu ben ik er nog niet erg bedreven in en zou ik hier graag meer over willen leren. Mijn dochters (11 en 10) willen mij altijd graag helpen en de oudste wil later graag in mijn bedrijfje werken, hahaha.

  Ik zou het ontzettend leuk vinden om samen met hen deze workshop te volgen (en voor de andere dochter betaal ik uiteraard zelf graag een workshopplekje). Zo kan oudste een beetje een kijkje in de keuken nemen en de jongste vooral erg genieten van chocolade :D!

 2. Sharon v Bregt schreef:

  ja ik doe graag mee! We zijn hier met zijn 5-en helemaal dol op chocolade en om met mijn dochters dit te kunnen doen is genieten van het leven!

 3. A. schreef:

  Zou dit heel graag met mijn puberdochter doen want we hebben zo weinig quality time samen.

 4. Lisanne Bons schreef:

  Dit zou echt geweldig zijn. Mijn dochter wilde vroeger altijd thee-feestje spelen zodat we chocola zouden eten. Ze noemde het toen nog cocolaatje. De liefde voor chocola is nooit over gegaan dus deze workshop zou geweldig voor ons zijn.

 5. Marieke schreef:

  Oh dit zou ik heel graag willen winnen met een van mijn zoontjes! Ik heb bij de Bonte Koe in Schiedam gewerkt als bijbaantje in 1996 en 1997. Heel lang geleden dus, maar de smaak en geur van de bouchees vergeet je nooit! Wat een heerlijke tijd was dat. En zo leuk om aan een van mijn zoontjes te kunnen laten zien.

 6. Nathalie van t Hof schreef:

  Ik zou deze prijs graag winnen voor mijn moeder Vera en haar kleindochter, mijn dochter Luna. Om samen na deze moeilijke tijd te gaan genieten van deze heerlijke workshop. Een oma, kleindochter uitje. En ze zijn beide zo dol op chocolade. Ik zou ze het zo graag gunnen.

 7. John van den Booren schreef:

  Pssst …*fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n dochter die chocolatier wil worden mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb 😃

 8. Fenny schreef:

  Oh ja, Chocolade is écht het aller-lekkerste wat er bestaat, ik zou mijn dochtertje Flore mee nemen naar deze workshop bij de Bonte Koe!!

  Super leuk ^-^

 9. Jannie Velzing schreef:

  https://www.susanaretz.nl/win-een-chocolade-workshop-bij-de-bonte-koe/

  Beste,

  Graag zou ik de workshop willen winnen met mijn bonuskleindochter die op 14 juli 12 jaar wordt.
  Zij verdient het echt omdat de eindmusical helemaal in het water valt.
  Zo wil je toch geen afscheid nemen van de basisschool.
  Ze had zich daar zo op verheugd.

  Liefs
  Oma Jannie

 10. marij brand schreef:

  ze is echt een snoepkont. Ze maakt dan ook graag zelf pindarotsjes, of spekjes met gesmolten chocolade. Laatste keer hadden we aardbei met gesmolten chocolade. Ze is 5 jaar en vindt het geweldig

 11. Oh jaaaaaa, mijn tweelingknullen van 7 zijn echte chocolademonsters… en ze houden van knutselen. Dus een plus een.. pas kreeg 1 grote knul een grote jongens straf: tacos maken ipv tv kijken, zegt zn tweelingbroer: “maar dat is toch geen straf?!!” Oftewel…2 kleine koks hierzo in huis..

  Ik zou dan zelf n extra kaartje erbij kopen, zodat we deze gekke corona zomer wat heerlijks kunnen doen met want kiezen tussen de tweeling kan ik niet 😉

 12. Dat lijkt me echt fantastisch om een keertje een chocolade workshop te mogen doen.
  Super gezellig en nog lekker ook

 13. Anna schreef:

  Wat een leuke actie! Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter van bijna 8 jaar! Ik heb haar zo lang niet gezien en zij belt soms huilend op dat ze oma zo mist! Wat zou dit een fijn cadeau voor haar zijn!
  Ik heb geen Instagram of Facebook en ik zal dus niet winnen maar ik waag toch een poging -tegen beter weten in! Succes met deze actie!

 14. Janneke schreef:

  Altijd leuk die extra winkansen maar vaak heb je op instagram een andere naam.

 15. Janneke schreef:

  Kan niet tegen chocolade maar dit soort prijsjes die ik win, doneer ik aan voedselbank, voor een van de klanten.

 16. Jeff Kraaier schreef:

  Jaaaa! De 6 jaar oude mini me pikt altijd mijn (verstopte) chocolade… Dus hoe leuk is dit!

 17. Olivia schreef:

  Ik wil heel graag winnen voor mijn dochter van 10. We hebben een lastige tijd door echtscheiding en alle ellende die daar bij komt kijken. We botsen vaak met elkaar. Ik zou graag iets leuks alleen met haar doen (ze heeft nog een tweelingzus en twee broers), voor een flinke portie positiviteit. En had ik al gezegd dat we allebei veel van chocola houden en fan zijn van De Bonte Koe? 😁

 18. Linda Vogel schreef:

  Dat zou ik heel graag met mijn zoon Jens (7) willen doen. Geen kinderfeestje dit jaar voor zijn verjaardag. Dan is dit toch een geweldig leuk alternatief!

 19. Nienke van Wanroij schreef:

  Onze dochter Myrthe van 8 jaar, wilde haar kinderfeestje houden bij de Bonte Koe, maar toen kwam corona en ging het feest letterlijk en figuurlijk niet door. Gelukkig heeft ze nog wel een klein pizzafeestje kunnen houden in de tuin. Het lijkt me superleuk om haar hiermee te verrassen.

 20. Brenda schreef:

  Yes! Zou geweldig zijn om met mijn 12 jarige Lynn quality time met een hoop chocola de combineren! Ze is de oudste van 4 kids, een startende puber (inclusief draaiende ogen 😎), maar ook het zorgzaamste blije ei dat er bestaat! Daarbij zijn wij beiden behoorlijk chocofan, een en al winst zou zo’n workshop zijn!

 21. Marieke schreef:

  ja dat zou leuk zijn voor mijn brugpieper die nu het einde van haar eerste jaar nadert en een beetje verloren is. geen school werk en papa en mama die weer meer weg zijn. tel daar puber gedrag bij op en je snapt dat zij wel een verzetje kan gebruiken

 22. Claudette schreef:

  Jaaa een workshop met de 10-jarige zoon en met ons beider favo etenswaar, chocolade!!!

 23. Ruth schreef:

  Super leuke actie! Mijn dochter van 6 was als baby al dol op chocolade en wees met haar handje naar de pot met chocolaatjes. Nu ze een klein baby zusje heeft is het extra leuk om samen even wat quality time te hebben met iets wat we allebei lekker en leuk vinden om te doen!

 24. Anouk schreef:

  Oooh yes please! Ik zou graag met mijn 9 jarige zoon deze workshop volgen. Hij is een chef in de dop
  Maar chocolade temperen lukt hem niet. En mij ook niet! Dit zou dus de perfecte workshop voor ons zijn ❤️

 25. Ellen schreef:

  Wat een súper gave winactie! Mijn dochter Veere van 9 jaar en ik zijn dol op (samen) bakken en kokkerellen. Ze lust en eet dus ook écht alles! Dit zou echt super tof zijn! We komen er graag voor op en neer vanuit Eindhoven 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.