Watermeloen kokosshakeDeze watermeloen & kokosshake is nou zo’n recept waarbij ik het bijna jammer vind dat ik er pas op kwam nadat alle gerechten voor mijn boek waren gefotografeerd. Hij had er namelijk geweldig ingepast.

Gelukkig voor jullie echter kunnen jullie ‘m nu al maken, in plaats van te moeten wachten tot ‘Wat lunchen we vandaag?’ in september in de winkel ligt 😉 Doe er je voordeel mee!

Voor een grote kan
Halve watermeloen (ruim 1,5kg)
6-10 takjes munt, alleen de blaadjes
1liter kokoswater

verder nodig: blender of staafmixer

Watermeloen shake

Snijd de watermeloen in stukjes (je houdt ongeveer een kilo netto watermeloen over) en met de blaadjes munt en het kokoswater doe je die in de blender. Het kan zijn dat je het in twee etappes moet doen, afhankelijk van de grootte van je blender.

watermeloenshake Smulpaapje

Alles glad en egaal pureren/mixen in je blender. Giet in een grote kan, eventueel doe je daar nog wat extra takjes munt in voor nóg meer smaak. Zet in de koelkast en laat goed koud worden. Roer nog even door voor je serveert. Enjoy!

Gepubliceerd op 21 juli 2017


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 november 2022
cadeau tiips voor de feestdagen
 
Feestdagen special – beauty & lifestyle

Met de feestdagen op komst zet ik een aantal van mijn favorieten op een rijtje. Wie weet zit er iets voor je tussen voor de komende […]
11 november 2022
de waag leiden
 
11x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 11 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.
21 oktober 2022
wintercocktails
 
Wintercocktails

Ook de winter is een mooie tijd om een cocktail te maken, zoals deze cocktail die perfect is voor de feestdagen.
24 augustus 2022
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
1 augustus 2022
Corsica vakantie
 
Vakantie Corsica

Overweeg je om op vakantie naar Corsica te gaan, dan laat ik je lezen en zien waarom je absoluut op vakantie naar Corsica wil.
1 augustus 2022
ijsthee met basilicum
 
IJsthee met basilicum

Als je zoekt naar een verrassend recept voor ijsthee kan ik je deze ijsthee met basilicum van harte aanbevelen. Weer eens wat anders dan muntthee