Watermeloen kokosshakeDeze watermeloen & kokosshake is nou zo’n recept waarbij ik het bijna jammer vind dat ik er pas op kwam nadat alle gerechten voor mijn boek waren gefotografeerd. Hij had er namelijk geweldig ingepast.

Gelukkig voor jullie echter kunnen jullie ‘m nu al maken, in plaats van te moeten wachten tot ‘Wat lunchen we vandaag?’ in september in de winkel ligt 😉 Doe er je voordeel mee!

Voor een grote kan
Halve watermeloen (ruim 1,5kg)
6-10 takjes munt, alleen de blaadjes
1liter kokoswater

verder nodig: blender of staafmixer

Watermeloen shake

Snijd de watermeloen in stukjes (je houdt ongeveer een kilo netto watermeloen over) en met de blaadjes munt en het kokoswater doe je die in de blender. Het kan zijn dat je het in twee etappes moet doen, afhankelijk van de grootte van je blender.

watermeloenshake Smulpaapje

Alles glad en egaal pureren/mixen in je blender. Giet in een grote kan, eventueel doe je daar nog wat extra takjes munt in voor nóg meer smaak. Zet in de koelkast en laat goed koud worden. Roer nog even door voor je serveert. Enjoy!

Gepubliceerd op 21 juli 2017


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.