Watermeloen kokosshakeDeze watermeloen & kokosshake is nou zo’n recept waarbij ik het bijna jammer vind dat ik er pas op kwam nadat alle gerechten voor mijn boek waren gefotografeerd. Hij had er namelijk geweldig ingepast.

Gelukkig voor jullie echter kunnen jullie ‘m nu al maken, in plaats van te moeten wachten tot ‘Wat lunchen we vandaag?’ in september in de winkel ligt 😉 Doe er je voordeel mee!

Voor een grote kan
Halve watermeloen (ruim 1,5kg)
6-10 takjes munt, alleen de blaadjes
1liter kokoswater

verder nodig: blender of staafmixer

Watermeloen shake

Snijd de watermeloen in stukjes (je houdt ongeveer een kilo netto watermeloen over) en met de blaadjes munt en het kokoswater doe je die in de blender. Het kan zijn dat je het in twee etappes moet doen, afhankelijk van de grootte van je blender.

watermeloenshake Smulpaapje

Alles glad en egaal pureren/mixen in je blender. Giet in een grote kan, eventueel doe je daar nog wat extra takjes munt in voor nóg meer smaak. Zet in de koelkast en laat goed koud worden. Roer nog even door voor je serveert. Enjoy!

Gepubliceerd op 21 juli 2017


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.
28 september 2023
limited edition Glenmorangie
 
A Tale of Tokyo, een limited edition van Glenmorangie

Japans eikenhout, rijping in bourbon- en sherryvaten geeft deze whisky een unieke smaak, die de contrasten van Tokio weerspiegelt.