‘Wat eten we vandaag?’ ligt in de winkel!



Over ‘Wat eten we vandaag?’

Met ‘Wat eten we vandaag?’ wordt antwoord gegeven op een dagelijks terugkerende vraag in veel gezinnen? Want hoe zet je, als drukke ouders, doordeweeks snel, makkelijk én lekker iets op tafel waar het hele gezin van mee kan genieten? Met dit boek wordt daar, door middel van 16 weekmenu’s, inclusief bijbehorende boodschappenlijstjes, een oplossing voor geboden. Eet met de seizoenen mee, doe één keer per week je boodschappen en je eet niet alleen lekkerder, maar ook duurzamer en goedkoper.

Naast 80 recepten voor doordeweekse dagen biedt ‘Wat eten we vandaag?’ ook nog een selectie aan recepten voor ontbijtjes, toetjes, samen bakmomenten én suggestie voor feestmenu’s. Een meer dan compleet gezinskookboek!

Over Smulpaapje

Voor wie het nog niet weet, maar mede met dank aan de kracht van social media zet ik sinds 2012 met Smulpaapje goed en vooral lekker eten voor kinderen, uit én thuis, op de kaart. Op Smulpaapje vind je restaurants waar meer gegeten kan worden dan het standaardkindermenu. Daarnaast staat er een keur aan recepten online, waarmee ik ouders probeer te inspireren om ook thuis hun kinderen mee op smaakavontuur te nemen. Géén kindergerechten, maar recepten voor Smulpaapjes van álle leeftijden!

Boekpresentatie

Aanstaande donderdag vindt voor genodigden de officiële boekpresentatie plaats. Bij Foodelicious in Rotterdam mag ik het eerste, officiële exemplaar van het boek overhandigen aan Ramon Beuk. Super trots ben ik er op dat hij het eerste exemplaar in ontvangst neemt.

Smullen maar!

Daarna is het aan jullie! Het boek is te koop via Smulpaapje (dan signeer ik ‘m voor je!), maar ook via bijvoorbeeld Bol.com en een groot aantal boekwinkels. En in die boekwinkels ga je mij de komende tijd ook terug zien. Hier vind je een voorlopige agenda van al geplande signeersessies. Zie ik je daar? Ik zou het super leuk vinden. Laat vooral ook via Facebook, Twitter, of hier op de site weten wat je van het boek vindt en wat je er uit gekookt hebt. Daar is het tenslotte om te doen. Lekker samen smullen!

Winactie

Oh en voor de oplettende lezer, er staat een te gekke winactie op de homepage. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van ‘Wat eten we vandaag?’ die ik mag weggeven. Doe gauw mee!

 

 

Gepubliceerd op 14 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.