‘Wat eten we vandaag?’ ligt in de winkel!



Over ‘Wat eten we vandaag?’

Met ‘Wat eten we vandaag?’ wordt antwoord gegeven op een dagelijks terugkerende vraag in veel gezinnen? Want hoe zet je, als drukke ouders, doordeweeks snel, makkelijk én lekker iets op tafel waar het hele gezin van mee kan genieten? Met dit boek wordt daar, door middel van 16 weekmenu’s, inclusief bijbehorende boodschappenlijstjes, een oplossing voor geboden. Eet met de seizoenen mee, doe één keer per week je boodschappen en je eet niet alleen lekkerder, maar ook duurzamer en goedkoper.

Naast 80 recepten voor doordeweekse dagen biedt ‘Wat eten we vandaag?’ ook nog een selectie aan recepten voor ontbijtjes, toetjes, samen bakmomenten én suggestie voor feestmenu’s. Een meer dan compleet gezinskookboek!

Over Smulpaapje

Voor wie het nog niet weet, maar mede met dank aan de kracht van social media zet ik sinds 2012 met Smulpaapje goed en vooral lekker eten voor kinderen, uit én thuis, op de kaart. Op Smulpaapje vind je restaurants waar meer gegeten kan worden dan het standaardkindermenu. Daarnaast staat er een keur aan recepten online, waarmee ik ouders probeer te inspireren om ook thuis hun kinderen mee op smaakavontuur te nemen. Géén kindergerechten, maar recepten voor Smulpaapjes van álle leeftijden!

Boekpresentatie

Aanstaande donderdag vindt voor genodigden de officiële boekpresentatie plaats. Bij Foodelicious in Rotterdam mag ik het eerste, officiële exemplaar van het boek overhandigen aan Ramon Beuk. Super trots ben ik er op dat hij het eerste exemplaar in ontvangst neemt.

Smullen maar!

Daarna is het aan jullie! Het boek is te koop via Smulpaapje (dan signeer ik ‘m voor je!), maar ook via bijvoorbeeld Bol.com en een groot aantal boekwinkels. En in die boekwinkels ga je mij de komende tijd ook terug zien. Hier vind je een voorlopige agenda van al geplande signeersessies. Zie ik je daar? Ik zou het super leuk vinden. Laat vooral ook via Facebook, Twitter, of hier op de site weten wat je van het boek vindt en wat je er uit gekookt hebt. Daar is het tenslotte om te doen. Lekker samen smullen!

Winactie

Oh en voor de oplettende lezer, er staat een te gekke winactie op de homepage. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van ‘Wat eten we vandaag?’ die ik mag weggeven. Doe gauw mee!

 

 

Gepubliceerd op 14 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.