‘Wat eten we vandaag?’ ligt in de winkel!



Over ‘Wat eten we vandaag?’

Met ‘Wat eten we vandaag?’ wordt antwoord gegeven op een dagelijks terugkerende vraag in veel gezinnen? Want hoe zet je, als drukke ouders, doordeweeks snel, makkelijk én lekker iets op tafel waar het hele gezin van mee kan genieten? Met dit boek wordt daar, door middel van 16 weekmenu’s, inclusief bijbehorende boodschappenlijstjes, een oplossing voor geboden. Eet met de seizoenen mee, doe één keer per week je boodschappen en je eet niet alleen lekkerder, maar ook duurzamer en goedkoper.

Naast 80 recepten voor doordeweekse dagen biedt ‘Wat eten we vandaag?’ ook nog een selectie aan recepten voor ontbijtjes, toetjes, samen bakmomenten én suggestie voor feestmenu’s. Een meer dan compleet gezinskookboek!

Over Smulpaapje

Voor wie het nog niet weet, maar mede met dank aan de kracht van social media zet ik sinds 2012 met Smulpaapje goed en vooral lekker eten voor kinderen, uit én thuis, op de kaart. Op Smulpaapje vind je restaurants waar meer gegeten kan worden dan het standaardkindermenu. Daarnaast staat er een keur aan recepten online, waarmee ik ouders probeer te inspireren om ook thuis hun kinderen mee op smaakavontuur te nemen. Géén kindergerechten, maar recepten voor Smulpaapjes van álle leeftijden!

Boekpresentatie

Aanstaande donderdag vindt voor genodigden de officiële boekpresentatie plaats. Bij Foodelicious in Rotterdam mag ik het eerste, officiële exemplaar van het boek overhandigen aan Ramon Beuk. Super trots ben ik er op dat hij het eerste exemplaar in ontvangst neemt.

Smullen maar!

Daarna is het aan jullie! Het boek is te koop via Smulpaapje (dan signeer ik ‘m voor je!), maar ook via bijvoorbeeld Bol.com en een groot aantal boekwinkels. En in die boekwinkels ga je mij de komende tijd ook terug zien. Hier vind je een voorlopige agenda van al geplande signeersessies. Zie ik je daar? Ik zou het super leuk vinden. Laat vooral ook via Facebook, Twitter, of hier op de site weten wat je van het boek vindt en wat je er uit gekookt hebt. Daar is het tenslotte om te doen. Lekker samen smullen!

Winactie

Oh en voor de oplettende lezer, er staat een te gekke winactie op de homepage. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van ‘Wat eten we vandaag?’ die ik mag weggeven. Doe gauw mee!

 

 

Gepubliceerd op 14 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!