Smulpaapje signeert ‘Wat eten we vandaag?’



Smulpaapje ‘on tour’

Want ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om jullie dat boek zélf te laten zien en wie weet zelfs wel voor je te signeren. Bij de lokale boekwinkel, tijdens food festivals, kortom; als júllie er zijn, kom ik ook! En de eerste data daarvoor staan inmiddels gepland!

Agenda

Hou deze pagina de komende tijd in de gaten, want hier ga ik ook de aanvullingen op de agenda met jullie delen. Dus wil je een gesigneerd exemplaar van ‘Wat eten we vandaag?’ dan zijn dit de data en the places to be!

Smulpaapje signeert

Zaterdag 25 april – Van Stockum in Leiden van 15.00 – 16.00u

Donderdag 30 april – besloten event voor Coopr/Neff

Zaterdag 9 mei – Van Stockum in Den Haag van 13.00 – 15.00u

Zaterdag 23 mei – Van Kemenade & Hollaers in Breda van 11.00 – 12.00u

Zaterdag 23 mei – Boekhandel DeRijks in Oss van 14.00 – 15.00u

Woensdag 27 mei – Boekalicious in Amsterdam 15.00 – 16.00

Zaterdag 30 mei – Rrrollend Leiden (15-17u)

Zondag 31 mei – Rrrollend  Leiden (15-17u)

Zaterdag 13 juni Foodelicious Rotterdam (15-16.30u)

 

Wil je ook dat ik bij jouw event/boekwinkel o.i.d. kom signeren, neem dan gerust contact met me op!

Gepubliceerd op 5 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!
8 januari 2023
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
5 januari 2023
palmkool
 
10 x recepten met lekker veel groente

In plaats van deze maand te focussen op afvallen wil ik je laten zien hoe lekker het is om veel groente te eten. Dus 10x recepten met volop groente.
29 december 2022
snelle roerbak met spitskool
 
Super snelle roerbak met spitskool en champignons

Een super snelle roerbak met spitskool en champignons. Een heerlijk budgetrecept dat in no time klaar is. Super gezond én lekker
29 december 2022
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
29 december 2022
Italiaans stoofvlees uit de oven
 
Italiaans stoofvlees uit de oven

Botermals, fantastisch lekker Italiaans stoofvlees en de oven doet het grootste deel van het werk!. Dit is mogelijk het allerlekkerste stoofvlees ooit…