Smulpaapje signeert ‘Wat eten we vandaag?’



Smulpaapje ‘on tour’

Want ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om jullie dat boek zélf te laten zien en wie weet zelfs wel voor je te signeren. Bij de lokale boekwinkel, tijdens food festivals, kortom; als júllie er zijn, kom ik ook! En de eerste data daarvoor staan inmiddels gepland!

Agenda

Hou deze pagina de komende tijd in de gaten, want hier ga ik ook de aanvullingen op de agenda met jullie delen. Dus wil je een gesigneerd exemplaar van ‘Wat eten we vandaag?’ dan zijn dit de data en the places to be!

Smulpaapje signeert

Zaterdag 25 april – Van Stockum in Leiden van 15.00 – 16.00u

Donderdag 30 april – besloten event voor Coopr/Neff

Zaterdag 9 mei – Van Stockum in Den Haag van 13.00 – 15.00u

Zaterdag 23 mei – Van Kemenade & Hollaers in Breda van 11.00 – 12.00u

Zaterdag 23 mei – Boekhandel DeRijks in Oss van 14.00 – 15.00u

Woensdag 27 mei – Boekalicious in Amsterdam 15.00 – 16.00

Zaterdag 30 mei – Rrrollend Leiden (15-17u)

Zondag 31 mei – Rrrollend  Leiden (15-17u)

Zaterdag 13 juni Foodelicious Rotterdam (15-16.30u)

 

Wil je ook dat ik bij jouw event/boekwinkel o.i.d. kom signeren, neem dan gerust contact met me op!

Gepubliceerd op 5 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.