Smulpaapje signeert ‘Wat eten we vandaag?’



Smulpaapje ‘on tour’

Want ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om jullie dat boek zélf te laten zien en wie weet zelfs wel voor je te signeren. Bij de lokale boekwinkel, tijdens food festivals, kortom; als júllie er zijn, kom ik ook! En de eerste data daarvoor staan inmiddels gepland!

Agenda

Hou deze pagina de komende tijd in de gaten, want hier ga ik ook de aanvullingen op de agenda met jullie delen. Dus wil je een gesigneerd exemplaar van ‘Wat eten we vandaag?’ dan zijn dit de data en the places to be!

Smulpaapje signeert

Zaterdag 25 april – Van Stockum in Leiden van 15.00 – 16.00u

Donderdag 30 april – besloten event voor Coopr/Neff

Zaterdag 9 mei – Van Stockum in Den Haag van 13.00 – 15.00u

Zaterdag 23 mei – Van Kemenade & Hollaers in Breda van 11.00 – 12.00u

Zaterdag 23 mei – Boekhandel DeRijks in Oss van 14.00 – 15.00u

Woensdag 27 mei – Boekalicious in Amsterdam 15.00 – 16.00

Zaterdag 30 mei – Rrrollend Leiden (15-17u)

Zondag 31 mei – Rrrollend  Leiden (15-17u)

Zaterdag 13 juni Foodelicious Rotterdam (15-16.30u)

 

Wil je ook dat ik bij jouw event/boekwinkel o.i.d. kom signeren, neem dan gerust contact met me op!

Gepubliceerd op 5 april 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!