Een weekend VlissingenOp twee van de mooiste dagen van november mochten we een weekend uitwaaien en logeren bij Largo Noordzee resort in Vlissingen. Wat een toplocatie!

Want in minder dan 5 minuten vanaf het terrein sta je op het strand en/of de boulevard van Vlissingen. Links loop je richting het centrum. Rechts loop je kilometers langs de duinen. Een ideale locatie als je een weekendje wilt uitwaaien.

Largo Noordzee resort in Vlissingen

Het resort van Largo in Vlissingen is kleinschalig. Er staan geschakelde urban villa’s en er zijn losstaande duinlodges. Allemaal even mooi afgewerkt en ruim van opzet. De urban villa waarin wij verbleven is voor 5 personen. En hoewel villa misschien een wat te chique woord is, is de accommodatie van alle gemakken voorzien is.

Noordzee resort Largo

Met een tuin op het zuiden. Een ruime woonkamer met houtkachel, voor de koudere avonden. Boven 3 ruime slaapkamers met heerlijke bedden. In de woonkamer niet van die lelijke skai leren banken, zoals je vaker in vakantiehuisjes ziet. Maar mooie en comfortabele stoelen en ruime bank. Het is allemaal net iets meer af. Hoewel iets gezelligs aan de muur het helemaal écht af zou maken.

Geen noodzaak trouwens om handdoeken e.d. mee te nemen. Het is er allemaal. Net zeepjes, douchegel/shampoo, een koffie/theepakketje en de eerste schoonmaakspulletjes. Ook de bedden zijn al opgemaakt als je aankomt. Echt super geregeld.

Susan Aretz

Weekend uitwaaien in Vlissingen

Als je naar Vlissingen komt ga je natuurlijk naar het strand. Hoewel wij er in november waren kan ik me zo voorstellen dat helemaal in de zomer echt een te gekke locatie is, zeker als je met kinderen op vakantie bent. Ik ben nog nooit zo snel op het strand geweest als vanuit dit huisje. Super!

strand van Vlissingen

We hadden ongelofelijke mazzel met het weer tijdens ons weekend. Dus beide dagen dat we er waren zijn we heerlijk aan het strand geweest. De eerste keer zijn we naar het centrum gelopen. Natuurlijk hebben we daar bij de bakker verse Bolussen gekocht.

Ook liepen we naar de visboer, waar we mogelijk de lekkerste kibbeling allertijden aten. Meteen ook maar wat lekkers voor mee naar huis genomen, aangezien de restaurants wegens Covid nog dicht zijn (je kunt bij velen wel afhalen!)

Genieten van Zeeland tijdens Corona

Zo hebben we toch kunnen genieten van ons weekend Zeeland, ondanks alle Corona perikelen. Op het strand was het opvallend rustig. In de stad hield iedereen goed rekening met elkaar. We konden koken in ons huisje, met boodschappen die we hadden meegenomen. En de dag erna hebben we genoten van de lokale Zeeuwse lekkernijen van de visboer. We hebben echt een heerlijk en comfortabel weekend weg in eigen land gehad.

Zoek je dus naar een nét iets luxere accommodatie. Die van alle gemakken is voorzien en waarbij je een lekkere uitvalsbasis hebt voor een weekend of vakantie in Zeeland, dan zou ik zeker even op de site van Largo kijken naar de mogelijkheden. Ze zitten op meer plekken in Nederland namelijk!

Disclaimer: wij waren het weekend uitgenodigd door Largo om de accommodatie te komen ervaren. Voor het schrijven van dit artikel ben ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 9 november 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 juli 2021
fleur de sel handmatig scheppen
 
De wondere wereld van zout

Zout gebruiken we allemaal, dagelijks wellicht zelfs. Hoe wordt het gewonnen en welke soorten zijn er? Ik zocht het in de Camargue in Frankrijk voor je uit.
7 juli 2021
Voorburg restaurant
 
Central Park Voorburg verrast met wijn én spijs

Als je in Voorburg gaat eten bij Central Park zorg dan dat je niet hoeft te rijden, want de wijn-/spijscombinaties zijn fenomenaal!
27 juni 2021
favorieten Crisp Susan
 
Crisp bezorgt de lekkerste versproducten thuis

Al vanaf dag 1 ben ik Crisp fan. De online verssupermarkt die thuis bezorgt. Ook tijdens de vakantie zijn zij écht een uitkomst.
25 juni 2021
Roaring Dinners
 
Roaring dinners luiden de nieuwe Twenties in

The roaring 20's zijn terug en foodies die van een feestje houden vieren de start van de moderne jaren ’20 met een avond Roaring Dinners in Amsterdam!
25 juni 2021
 
Top 10 Zomerse drankjes

Er zijn weer volop nieuwe, maar ook vertrouwde drankjes die zo heerlijk zijn op zomerse dagen. Met én zonder alcohol. Ik zette er 10 voor je op een rijtje!
18 juni 2021
pink senorita
 
Pink señorita met tropisch zeezoutrandje

Sommige cocktails worden nóg lekkerder van wat kick op het glas. Een zoutrandje maakt van deze pink señorita je nieuwe favoriete cocktail!