Een weekend VlissingenOp twee van de mooiste dagen van november mochten we een weekend uitwaaien en logeren bij Largo Noordzee resort in Vlissingen. Wat een toplocatie!

Want in minder dan 5 minuten vanaf het terrein sta je op het strand en/of de boulevard van Vlissingen. Links loop je richting het centrum. Rechts loop je kilometers langs de duinen. Een ideale locatie als je een weekendje wilt uitwaaien.

Largo Noordzee resort in Vlissingen

Het resort van Largo in Vlissingen is kleinschalig. Er staan geschakelde urban villa’s en er zijn losstaande duinlodges. Allemaal even mooi afgewerkt en ruim van opzet. De urban villa waarin wij verbleven is voor 5 personen. En hoewel villa misschien een wat te chique woord is, is de accommodatie van alle gemakken voorzien is.

Noordzee resort Largo

Met een tuin op het zuiden. Een ruime woonkamer met houtkachel, voor de koudere avonden. Boven 3 ruime slaapkamers met heerlijke bedden. In de woonkamer niet van die lelijke skai leren banken, zoals je vaker in vakantiehuisjes ziet. Maar mooie en comfortabele stoelen en ruime bank. Het is allemaal net iets meer af. Hoewel iets gezelligs aan de muur het helemaal écht af zou maken.

Geen noodzaak trouwens om handdoeken e.d. mee te nemen. Het is er allemaal. Net zeepjes, douchegel/shampoo, een koffie/theepakketje en de eerste schoonmaakspulletjes. Ook de bedden zijn al opgemaakt als je aankomt. Echt super geregeld.

Susan Aretz

Weekend uitwaaien in Vlissingen

Als je naar Vlissingen komt ga je natuurlijk naar het strand. Hoewel wij er in november waren kan ik me zo voorstellen dat helemaal in de zomer echt een te gekke locatie is, zeker als je met kinderen op vakantie bent. Ik ben nog nooit zo snel op het strand geweest als vanuit dit huisje. Super!

strand van Vlissingen

We hadden ongelofelijke mazzel met het weer tijdens ons weekend. Dus beide dagen dat we er waren zijn we heerlijk aan het strand geweest. De eerste keer zijn we naar het centrum gelopen. Natuurlijk hebben we daar bij de bakker verse Bolussen gekocht.

Ook liepen we naar de visboer, waar we mogelijk de lekkerste kibbeling allertijden aten. Meteen ook maar wat lekkers voor mee naar huis genomen, aangezien de restaurants wegens Covid nog dicht zijn (je kunt bij velen wel afhalen!)

Genieten van Zeeland tijdens Corona

Zo hebben we toch kunnen genieten van ons weekend Zeeland, ondanks alle Corona perikelen. Op het strand was het opvallend rustig. In de stad hield iedereen goed rekening met elkaar. We konden koken in ons huisje, met boodschappen die we hadden meegenomen. En de dag erna hebben we genoten van de lokale Zeeuwse lekkernijen van de visboer. We hebben echt een heerlijk en comfortabel weekend weg in eigen land gehad.

Zoek je dus naar een nét iets luxere accommodatie. Die van alle gemakken is voorzien en waarbij je een lekkere uitvalsbasis hebt voor een weekend of vakantie in Zeeland, dan zou ik zeker even op de site van Largo kijken naar de mogelijkheden. Ze zitten op meer plekken in Nederland namelijk!

Disclaimer: wij waren het weekend uitgenodigd door Largo om de accommodatie te komen ervaren. Voor het schrijven van dit artikel ben ik verder niet betaald.

Gepubliceerd op 9 november 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.