Viva Glam 26Voor de 26e keer is er een prachtige lippenstift van MAC, waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Voor de Viva Glam 26 koos MAC dit keer voor een 27e jarige schoonheid uit Barcelona. Het gezicht van de Viva Glam 26 is de Grammy en meervoudig Latin Grammy-winning recording artist Rosalía.

De Viva Glam 26 is een oranje rode lipstick met matte finish. Ik vind de kleur echt práchtig, zeker voor dit najaar! In dezelfde serie zijn nog een drietal kleuren lipstick te koop, die iets minder uitgesproken zijn dan deze. Maar ik vind dit toch wel de mooiste van de vier.

De lipstick is vanaf nu te koop, met een adviesprijs van € 20,- Daarvan gaat dus 100% naar het MAC Viva Glam Fund, dat diverse goede doelen ondersteunt.

Gepubliceerd op 1 september 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
23 mei 2022
16y French Oak van The Balvenie
 
The Balvenie introduceert 16y French Oak

Whisky, je houdt er van of niet. The Balvenie introduceert deze maand haar 16 jaar oude whisky, gerijpt op French oak. En die ís toch goddelijk!
8 mei 2022
Lissabon tips
 
Lissabon tips voor restaurants en uitstapjes

Zoek je tips voor een stedentrip naar Lissabon, dan heb ik er héél veel voor je. Voor restaurants én uitstapjes. Dit zijn de beste Lissabontips.
31 maart 2022
Gulpener brouwhuis
 
Historie en toekomst in het Brouwhuis van Gulpener

Een kijkje in het duurzame brouwhuis van Gulpener betekent achterom kijken. Maar vooral vooruit, naar een groene toekomst.
20 januari 2022
 
Tips voor vakantie op Curaçao

Curaçao is een totaal ander eiland dan ik had verwacht. Mijn tips voor de meest gevarieerde vakantie op Curaçao staan voor je op een rijtje.
20 januari 2022
tips voor handbagage
 
Wat neem je mee in je handbagage

Op een lange vlucht wil je een aantal essentiële zaken in je handbagage hebben. Dit is wat ik absoluut in mijn handbagage meeneem!
29 december 2021
 
Terugblik – the food

Wat is het toch een voorrecht om zoveel uit eten te mogen als wij deden afgelopen jaar. Alle restaurants mogen meteen op je ‘daar wil ik eten lijstje’.