Viva Glam 26Voor de 26e keer is er een prachtige lippenstift van MAC, waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Voor de Viva Glam 26 koos MAC dit keer voor een 27e jarige schoonheid uit Barcelona. Het gezicht van de Viva Glam 26 is de Grammy en meervoudig Latin Grammy-winning recording artist Rosalía.

De Viva Glam 26 is een oranje rode lipstick met matte finish. Ik vind de kleur echt práchtig, zeker voor dit najaar! In dezelfde serie zijn nog een drietal kleuren lipstick te koop, die iets minder uitgesproken zijn dan deze. Maar ik vind dit toch wel de mooiste van de vier.

De lipstick is vanaf nu te koop, met een adviesprijs van € 20,- Daarvan gaat dus 100% naar het MAC Viva Glam Fund, dat diverse goede doelen ondersteunt.

Gepubliceerd op 1 september 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
11 mei 2021
strandhuisje Roompot
 
Vakantie in strandhuisje

Als je overweegt om tijdens een vakantie een strandhuisje te huren ga ik je vertellen waarom je dat absoluut wil!
10 mei 2021
streek van verrassingen
 
Streek van verrassingen

Als je erop uit wilt biedt de Streek van Verrassingen meerdere locaties, waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt. Ik vertel je er meer over!
29 april 2021
fino sherry
 
Wat je moet weten over sherry

Sherry is toe aan een revival en dus is er een heuse (Europese) campagne om sherry terug in het glas te brengen. Dit moet je zéker weten over sherry.
26 april 2021
margarita cocktal
 
Margarita cocktail recepten

Waarom ik tot nu toe niet eerder Margarita’s heb gemaakt is me een raadsel. Met het basisrecept voor deze klassieke cocktail kun je geweldig variëren.
31 maart 2021
 
Magic Drops Collistar

Een zelfbruiner is altijd best een dingetje, want werkt het goed en zo ja hoe handig is het in het gebruik. Ik testte de Magic Drops van Collistar voor je.
10 februari 2021
zelf chai latte maken
 
Zelf chai latte maken

Ik was vergeten hoe ontzettend makkelijk het is om zelf chai latte te maken. Met dit chai latte recept kan het simpelweg niet mislukken.