Viva Glam 26Voor de 26e keer is er een prachtige lippenstift van MAC, waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Voor de Viva Glam 26 koos MAC dit keer voor een 27e jarige schoonheid uit Barcelona. Het gezicht van de Viva Glam 26 is de Grammy en meervoudig Latin Grammy-winning recording artist Rosalía.

De Viva Glam 26 is een oranje rode lipstick met matte finish. Ik vind de kleur echt práchtig, zeker voor dit najaar! In dezelfde serie zijn nog een drietal kleuren lipstick te koop, die iets minder uitgesproken zijn dan deze. Maar ik vind dit toch wel de mooiste van de vier.

De lipstick is vanaf nu te koop, met een adviesprijs van € 20,- Daarvan gaat dus 100% naar het MAC Viva Glam Fund, dat diverse goede doelen ondersteunt.

Gepubliceerd op 1 september 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.
4 november 2023
Bar Beurre Maastricht
 
Bar Beurre in Maastricht

Ik kan je meerdere redenen geven om naar Maastricht te gaan. En met de opening van Bar Beurre heb je weer een reden erbij!
28 oktober 2023
wild in de achterhoek
 
Wild in de Achterhoek

Als je wild wil eten, dan is de Achterhoek een top culinaire bestemming daarvoor. Ga je mee op wildreis door de Achterhoek?!
9 oktober 2023
wijnen uit Rueda
 
Rueda wijnen: De perfecte match met groente

De nieuwe oogst Rueda wijnen is nét geplukt! Een perfect moment om je meer te vertellen over deze frisse Spaanse wijn met een bite.
5 oktober 2023
de waag leiden
 
12x Lunchen in Leiden

Of ik mijn favorieten wil delen voor lekkere lunch plekjes in Leiden? Tuurlijk! Dit zijn mijn 12 favorieten om in Leiden lekker te lunchen.