Viva Glam 26Voor de 26e keer is er een prachtige lippenstift van MAC, waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Voor de Viva Glam 26 koos MAC dit keer voor een 27e jarige schoonheid uit Barcelona. Het gezicht van de Viva Glam 26 is de Grammy en meervoudig Latin Grammy-winning recording artist Rosalía.

De Viva Glam 26 is een oranje rode lipstick met matte finish. Ik vind de kleur echt práchtig, zeker voor dit najaar! In dezelfde serie zijn nog een drietal kleuren lipstick te koop, die iets minder uitgesproken zijn dan deze. Maar ik vind dit toch wel de mooiste van de vier.

De lipstick is vanaf nu te koop, met een adviesprijs van € 20,- Daarvan gaat dus 100% naar het MAC Viva Glam Fund, dat diverse goede doelen ondersteunt.

Gepubliceerd op 1 september 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 maart 2023
Don papa rum
 
Waar komt Don Papa rum vandaan?

Ik neem je mee naar de Filipijnen. Het land waar Don Papa rum vandaan komt. Ga je mee op reis?!
4 maart 2023
cremant bistrot bar frere
 
Bistrot bar Frère in Rotterdam

Als je in Rotterdam uit eten wil ga je meestal het centrum in. Vanaf nu ga je linea recta naar Bistrot bar Frère in Rotterdam. Daar ga je blij van worden!
2 maart 2023
activiteiten Antwerpen
 
Antwerpen activiteiten

Volop tips voor leuke activiteiten in Antwerpen. Voor een weekendje weg of stedentrip, inclusief hoteltip. Ik zet alle Antwerpen tips voor je op een rijtje.
6 februari 2023
masterclass borrelen susan aretz
 
Masterclass Borreltijd met Susan Aretz

Altijd al willen leren hoe je de perfecte borrelplank maakt en welke cocktails je daar bij serveert? In de masterclass Borreltijd leer je het allemaal!
3 februari 2023
business class klm
 
Businessclass vliegen

Is het het waard om businessclass te vliegen en wat krijg je dan eigenlijk? Ik vloog voor het eerst businessclass met KLM en zet alles voor je op een rijtje.
1 februari 2023
dagtrip klein curacao
 
Dagtrip naar Klein Curaçao

Ben je op Curaçao en heb je de tijd, dan is een dagtrip naar Klein Curaçao de moeite waard. Een echt onbewoond eiland op een uur varen van Curaçao.