Viva Glam 26Voor de 26e keer is er een prachtige lippenstift van MAC, waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Voor de Viva Glam 26 koos MAC dit keer voor een 27e jarige schoonheid uit Barcelona. Het gezicht van de Viva Glam 26 is de Grammy en meervoudig Latin Grammy-winning recording artist Rosalía.

De Viva Glam 26 is een oranje rode lipstick met matte finish. Ik vind de kleur echt práchtig, zeker voor dit najaar! In dezelfde serie zijn nog een drietal kleuren lipstick te koop, die iets minder uitgesproken zijn dan deze. Maar ik vind dit toch wel de mooiste van de vier.

De lipstick is vanaf nu te koop, met een adviesprijs van € 20,- Daarvan gaat dus 100% naar het MAC Viva Glam Fund, dat diverse goede doelen ondersteunt.

Gepubliceerd op 1 september 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.
9 november 2023
cadeautips
 
Cadeautips voor de feestdagen

Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst of voor welke feestdag dan ook, ik heb volop tips voor je voor cadeaus met de feestdagen.