De Verrukkelijke KinderbakshowThuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen alles over bakken in deze interactieve en vrolijke show voor de hele familie.

Rutger van den Broek won als allereerste Heel Holland Bakt, maar stapt nu behoorlijk uit zijn comfortzone en het theater in. Samen met Mark Haayema, met wie hij eerder Het Verrukkelijke Kinderbakboek maakte.

De Verrukkelijke Kinderbakshow show is een interactieve, vrolijke en educatieve show voor de hele familie (6+).

Verrukkelijke kinderbakshow

De Verrukkelijke kinderbakshow

In de Verrukkelijke kinderbakshow vertellen Rutger en Mark alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Uiteraard wordt er ook geproefd!

De show speelt van november 2021 t/m januari 2022 in 29 theaters in heel Nederland. Of ze bij een theater bij jou in de buurt spelen kun je nalezen op de site van Rutger.(onder aan de pagina)

Wij zijn er bij met de première en het kan niet anders dan tof worden!

Gepubliceerd op 18 november 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 september 2023
Vijgen kruimel muffin
 
Vijgen-kruimel muffins

Appel-kruimel muffins kennen we nu wel. Dit eenvoudige recept voor vijgen-kruimel muffins is een perfect recept voor zoete herfsttraktaties.
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!