TV debuut



Susan Aretz live in Koffietijd

Maandag 16 oktober – in de herfstvakantie van ons – ben ik live in de uitzending. Naast een gezellig babbeltje ga ik vooral actief in de keuken zijn. Ik ga bakken uit Wat lunchen we vandaag? Hartige wafels. Die staan dus ook in het boek, maar ik ga je op tv laten zien hoe je die maakt. Super leuk! (en lekker, ideaal receptje voor de herfstvakantie ook)

Hartige wafels WLWV

5 Uur live met Smulpaapje

Maar de héle week, ja iedere dag, zie je me tussen 17 en 18u met een kort filmpje in 5 Uur live. We namen vandaag vijf toffe filmpjes op, die de hele week uitgezonden gaan worden. Vijf recepten, ook weer uit Wat lunchen we vandaag? komen dan voorbij.

Polenta frietjes WLWV

Je gaat me de recepten zien maken voor de favo bacon & egg muffins van ons meisje (het recept vind je ook op Smulpaapje). Maar ook polentafrietjes, appelchips, groentepancakes én een lekkere traktaties ga ik voor je maken. Alle recepten vind je in het boek.

Dus; maandag 10-11u live in Koffietijd en de hele week ma – vr (ergens) tussen 17u – 18u bij 5uur live op RTL4. Ik hoop dat je kijkt!

 

Gepubliceerd op 11 oktober 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!