TV debuut



Susan Aretz live in Koffietijd

Maandag 16 oktober – in de herfstvakantie van ons – ben ik live in de uitzending. Naast een gezellig babbeltje ga ik vooral actief in de keuken zijn. Ik ga bakken uit Wat lunchen we vandaag? Hartige wafels. Die staan dus ook in het boek, maar ik ga je op tv laten zien hoe je die maakt. Super leuk! (en lekker, ideaal receptje voor de herfstvakantie ook)

Hartige wafels WLWV

5 Uur live met Smulpaapje

Maar de héle week, ja iedere dag, zie je me tussen 17 en 18u met een kort filmpje in 5 Uur live. We namen vandaag vijf toffe filmpjes op, die de hele week uitgezonden gaan worden. Vijf recepten, ook weer uit Wat lunchen we vandaag? komen dan voorbij.

Polenta frietjes WLWV

Je gaat me de recepten zien maken voor de favo bacon & egg muffins van ons meisje (het recept vind je ook op Smulpaapje). Maar ook polentafrietjes, appelchips, groentepancakes én een lekkere traktaties ga ik voor je maken. Alle recepten vind je in het boek.

Dus; maandag 10-11u live in Koffietijd en de hele week ma – vr (ergens) tussen 17u – 18u bij 5uur live op RTL4. Ik hoop dat je kijkt!

 

Gepubliceerd op 11 oktober 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.