Top 5 visrecepten van de BBQNadat we al lieten zien hoe gevarieerd je groente op de barbecue kunt bereiden wil ik je laten zien dat het helemaal niet eng is om vis op de BBQ klaar te maken. Een hele vis bijvoorbeeld, maar ook die fantastische scheermesjes. Of kijk eens naar een salade met vis erin, voor bij je BBQ.

Het staat allemaal in de top 5 van deze week. Nu nog hopen dat het mooi BBQ weer is!

Smulpaapjes top 5 recepten voor vis op de BBQ

1. Hele zeebaars van de BBQ

Het is oprecht super makkelijk, een hele vis van de bbq. Zorg voor de meest verse vis van de visboer en je bent er al bijna – klik hier voor het recept

2. Scheermesjes van de BBQ

In Madrid at ik ze ooit in de lekkerste tapasgerechten. Tijd dus om jullie er ook mee kennis te laten maken. Ze zijn ook nog eens zó klaar! – klik hier voor het recept.

3. Makreel van de BBQ

Een van de meest betaalbare vissen dit seizoen en ook nog eens super makkelijk te bereiden. Probeer maar! – Klik hier voor het recept.


4. Mosselen van de BBQ

Mogelijk een van mijn lievelingsmanieren om mosselen te eten, in een grote pan met heel veel lekkers en dan zó op tafel – klik hier voor het recept

5. Surf & turfsalade voor bij de BBQ

Je kunt deze salade van vlees met vis eten als bijgerecht bij je vis BBQ, of gewoon zo maken als lichte (meeneem) maaltijd – klik hier voor het recept

 

Gepubliceerd op 1 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2024
Spaanse tapas recept
 
Pan con tomate

Geroosterd knoflookbrood met sappige, rijpe tomaten. Het ideale Spaanse borrelhapje voor deze zomer. Dit is mijn ultieme recept voor pan con tomate.
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.