Top 5 kookboekenkadotips – feestdagenspecial



Wat moet ik nou weer vragen? Wat geef je iemand die alles al heeft? Ik hoor het de laatste tijd veel. Dus tijd om mijn top 5 aan kookboekentips voor de komende feestdagen te geven.

Want jeetje wat zijn er een boel prachtige boeken verschenen de afgelopen tijd. Ik zet mijn favorieten voor je op een rijtje!

Wat eten we vandaag?

Dat is natuurlijk een inkoppertje ;-)) Want voor wie mijn boek nog niet heeft, dit is dé gelegenheid om ‘te vragen/kopen. Bestel ‘via Smulpaapje ovv feestdagenactie en ik stuur ‘je gesigneerd en zonder verzendkosten nog voor de feestdagen naar je toe

Ontdek het geheim van de Chef – Bart van Berkel

Wie wil koken als een topchef en thuis wil eten zoals in een sterrenrestaurant, zonder daarvoor jaren een koksopleiding te moeten volgen, die moet nú het boek van Masterchef winnaar Bart van Berkel vragen/kopen. Ik vertel je hier haarfijn waarom je dat moet doen! Het boek kost € 29,95 en bestellen kan via de site van Bart, je krijgt ‘dan gesigneerd thuis gestuurd.

Eetkalender 2016 – Francesca Kookt

Net als Bart van Berkel brengt ook Francesca in eigen beheer haar werk uit. Op haar eetkalender voor 2016 vind je voor iedere dag recepten, kooktips en handige informatie. Een mooie opmaat voor het boek ‘ag ik nog een hapje?’ dat volgend jaar van haar verschijnt. De kalender kost € 19,95, je bestelt ‘via Francesca zelf.

Een gebakje voor opa – Hidde de Brabander

Dat je voor jezelf een leuk culinair kadootje vraagt is logisch, toch? Maar stop dit boekje eens in de kadootjeszak voor pakjesavond, in een gezette schoen of leg het onder de kerstboom. Lees het (samen) voor en geniet van de mooie tekeningen en het lieve versje dat patissier en nougatkoning Hidde de Brabander schreef. Ook dit boekje werd in eigen beheer uitgegeven, kost slechts € 9,95 en is te bestellen via de site van Hidde

De Vrolijke Tafel – Karin Luiten

Je las het al in mijn review, dit boek is een ‘ust have’. De recepten van Karin kloppen áltijd, zijn geweldig lekker en worden altijd zonder pakjes & zakjes gekookt. Daarnaast is de wereld op sommige dagen al guur genoeg, dus wat is er beter om de mooie dingen in het leven te vieren dan met lekker eten en een goed gevulde tafel. Tot 1 januari as kost het boek slechts € 24,99. Je kunt ‘onder meer online bestellen of loop binnen bij je lokale boekhandel

Boekenplank vol mooie boeken

Natuurlijk zijn er nog véél meer geweldige boeken verschenen, denk aan All day Breakfast, Miljuschka’s Foodtrucks, Danny Jansen’s Zoals alleen oma dat kan. Alle reviews van deze boeken en alle anderen die dit jaar zijn verschenen lees je hier terug. Heel benieuwd welke jouw favoriet is!

Volgende week deel ik mijn top 5 culinaire kadootjes met je.

 

Gepubliceerd op 29 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.