Top 5 kookboekenkadotips – feestdagenspecial



Wat moet ik nou weer vragen? Wat geef je iemand die alles al heeft? Ik hoor het de laatste tijd veel. Dus tijd om mijn top 5 aan kookboekentips voor de komende feestdagen te geven.

Want jeetje wat zijn er een boel prachtige boeken verschenen de afgelopen tijd. Ik zet mijn favorieten voor je op een rijtje!

Wat eten we vandaag?

Dat is natuurlijk een inkoppertje ;-)) Want voor wie mijn boek nog niet heeft, dit is dé gelegenheid om ‘te vragen/kopen. Bestel ‘via Smulpaapje ovv feestdagenactie en ik stuur ‘je gesigneerd en zonder verzendkosten nog voor de feestdagen naar je toe

Ontdek het geheim van de Chef – Bart van Berkel

Wie wil koken als een topchef en thuis wil eten zoals in een sterrenrestaurant, zonder daarvoor jaren een koksopleiding te moeten volgen, die moet nú het boek van Masterchef winnaar Bart van Berkel vragen/kopen. Ik vertel je hier haarfijn waarom je dat moet doen! Het boek kost € 29,95 en bestellen kan via de site van Bart, je krijgt ‘dan gesigneerd thuis gestuurd.

Eetkalender 2016 – Francesca Kookt

Net als Bart van Berkel brengt ook Francesca in eigen beheer haar werk uit. Op haar eetkalender voor 2016 vind je voor iedere dag recepten, kooktips en handige informatie. Een mooie opmaat voor het boek ‘ag ik nog een hapje?’ dat volgend jaar van haar verschijnt. De kalender kost € 19,95, je bestelt ‘via Francesca zelf.

Een gebakje voor opa – Hidde de Brabander

Dat je voor jezelf een leuk culinair kadootje vraagt is logisch, toch? Maar stop dit boekje eens in de kadootjeszak voor pakjesavond, in een gezette schoen of leg het onder de kerstboom. Lees het (samen) voor en geniet van de mooie tekeningen en het lieve versje dat patissier en nougatkoning Hidde de Brabander schreef. Ook dit boekje werd in eigen beheer uitgegeven, kost slechts € 9,95 en is te bestellen via de site van Hidde

De Vrolijke Tafel – Karin Luiten

Je las het al in mijn review, dit boek is een ‘ust have’. De recepten van Karin kloppen áltijd, zijn geweldig lekker en worden altijd zonder pakjes & zakjes gekookt. Daarnaast is de wereld op sommige dagen al guur genoeg, dus wat is er beter om de mooie dingen in het leven te vieren dan met lekker eten en een goed gevulde tafel. Tot 1 januari as kost het boek slechts € 24,99. Je kunt ‘onder meer online bestellen of loop binnen bij je lokale boekhandel

Boekenplank vol mooie boeken

Natuurlijk zijn er nog véél meer geweldige boeken verschenen, denk aan All day Breakfast, Miljuschka’s Foodtrucks, Danny Jansen’s Zoals alleen oma dat kan. Alle reviews van deze boeken en alle anderen die dit jaar zijn verschenen lees je hier terug. Heel benieuwd welke jouw favoriet is!

Volgende week deel ik mijn top 5 culinaire kadootjes met je.

 

Gepubliceerd op 29 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.
29 oktober 2023
Vietnamese kippensoep Phó Ga
 
Vietnamese kippensoep Phó Ga

Een verwarmende, voedende kippensoep uit Vietnam. Puur comfortfood. Ik leg je uit hoe je dit eenvoudige soeprecept zelf maakt.
29 oktober 2023
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
 
Gekruide gehaktballetjes in tomatensaus

Een eenvoudig en snel doordeweeks recept voor gekruide gehaktballetjes in een tomatensaus. Simpel en lekker, een fijn budgetrecept!
29 oktober 2023
Cucina Povera van Roberta Pagnier
 
Milanese kalfskoteletten uit Cucina Povera

Uit Cucina Povera komt dit budgetrecept voor de klassieke Milanese kalfskoteletten; de Italiaanse versie van de schnitzel.