Top 5 kookboekenkadotips – feestdagenspecial



Wat moet ik nou weer vragen? Wat geef je iemand die alles al heeft? Ik hoor het de laatste tijd veel. Dus tijd om mijn top 5 aan kookboekentips voor de komende feestdagen te geven.

Want jeetje wat zijn er een boel prachtige boeken verschenen de afgelopen tijd. Ik zet mijn favorieten voor je op een rijtje!

Wat eten we vandaag?

Dat is natuurlijk een inkoppertje ;-)) Want voor wie mijn boek nog niet heeft, dit is dé gelegenheid om ‘te vragen/kopen. Bestel ‘via Smulpaapje ovv feestdagenactie en ik stuur ‘je gesigneerd en zonder verzendkosten nog voor de feestdagen naar je toe

Ontdek het geheim van de Chef – Bart van Berkel

Wie wil koken als een topchef en thuis wil eten zoals in een sterrenrestaurant, zonder daarvoor jaren een koksopleiding te moeten volgen, die moet nú het boek van Masterchef winnaar Bart van Berkel vragen/kopen. Ik vertel je hier haarfijn waarom je dat moet doen! Het boek kost € 29,95 en bestellen kan via de site van Bart, je krijgt ‘dan gesigneerd thuis gestuurd.

Eetkalender 2016 – Francesca Kookt

Net als Bart van Berkel brengt ook Francesca in eigen beheer haar werk uit. Op haar eetkalender voor 2016 vind je voor iedere dag recepten, kooktips en handige informatie. Een mooie opmaat voor het boek ‘ag ik nog een hapje?’ dat volgend jaar van haar verschijnt. De kalender kost € 19,95, je bestelt ‘via Francesca zelf.

Een gebakje voor opa – Hidde de Brabander

Dat je voor jezelf een leuk culinair kadootje vraagt is logisch, toch? Maar stop dit boekje eens in de kadootjeszak voor pakjesavond, in een gezette schoen of leg het onder de kerstboom. Lees het (samen) voor en geniet van de mooie tekeningen en het lieve versje dat patissier en nougatkoning Hidde de Brabander schreef. Ook dit boekje werd in eigen beheer uitgegeven, kost slechts € 9,95 en is te bestellen via de site van Hidde

De Vrolijke Tafel – Karin Luiten

Je las het al in mijn review, dit boek is een ‘ust have’. De recepten van Karin kloppen áltijd, zijn geweldig lekker en worden altijd zonder pakjes & zakjes gekookt. Daarnaast is de wereld op sommige dagen al guur genoeg, dus wat is er beter om de mooie dingen in het leven te vieren dan met lekker eten en een goed gevulde tafel. Tot 1 januari as kost het boek slechts € 24,99. Je kunt ‘onder meer online bestellen of loop binnen bij je lokale boekhandel

Boekenplank vol mooie boeken

Natuurlijk zijn er nog véél meer geweldige boeken verschenen, denk aan All day Breakfast, Miljuschka’s Foodtrucks, Danny Jansen’s Zoals alleen oma dat kan. Alle reviews van deze boeken en alle anderen die dit jaar zijn verschenen lees je hier terug. Heel benieuwd welke jouw favoriet is!

Volgende week deel ik mijn top 5 culinaire kadootjes met je.

 

Gepubliceerd op 29 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.