The Tasting Games – quizzen én proevenNadat de editie in september helaas moest worden verzet is deze maand dan écht de primeur van de Tasting Games. Een interactieve quiz in combinatie met een proeverij. En voor de 1e editie heb ik iets bijzonders voor je. Want niet alleen weet jij nu als een van de eerste dat The Tasting Games wordt gelanceerd, maar je kunt ook met korting meedoen. Gewoon vanuit je luie stoel thuis!

Wat zijn The Tasting Games?

The Tasting Games zijn vergelijkbaar met een pubquiz, maar dan vanuit het gemak van je eigen huis (en in verband met de aangescherpte maatregelen helaas niet op locatie). Deze eerste editie is dat meteen een knaller. Je gaat op zondag 1 november namelijk 5 wijnen proeven. Die wijnen worden in een Tasting Box thuis gestuurd. Met daarbij een proeverij van hapjes. En niet zomaar hapjes. Twee kazen van Kef, een worstje van Brandt & Levie. Voor minder doen we het niet! Je speelt mee via een speciale app, die je vooraf downloadt.

En zoals dat hoort bij een quiz is er voor de winnaar natuurlijk ook een prijs. Om in het wijnthema te blijven is dat deze keer een mooie doos wijn van Chateau Amsterdam. Chateau wie?? hoor ik je denken…

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is de eerste urban winery van Nederland. Druiven uit Europa worden in Amsterdam omgetoverd tot wijn. Gemaakt door twee generaties, sinds 2017. Er is een proeflokaal, waar je kunt aanschuiven voor een lange lunch of een aperitief. Dit alles onder één dak, in een oude fabriekshal in Amsterdam-Noord aan het IJ.

Sinds 2019 is Esmee Langereis (wijnjournalist en columnist en mede auteur van De Grote Hamersma) assistent wijnmaker bij het Chateau en zij is ook de host van deze eerste Tasting Games.

Doe je mee met The Tasting Games

Ik doe zondag 1 november ook mee en mag jou een te gekke kortingscode aanbieden om ook mee te spelen. Normaal kost meedoen aan The Tasting Games € 17,50 (online en lekker thuis)

Daarvoor ontvang je het volgende:

  • Een kaartje voor The Tasting Games Chateau Amsterdam gepresenteerd door Esmee Langereis
  • Wijn flight van 5 wijnen (50cc pp) van Chateau Amsterdam
  • Kaasjes van Kef (2x 100gr) en een worstje (1x 150 gr) van Brandt & Levie
  • Voor de winnaar: een doos wijn naar keuze van Chateau Amsterdam
    De wijnen en hapjes worden je tijdig toegestuurd (laatste bestelmoment is 27 oktober!)

Meedoen met korting!

Deze eerste editie van The Tasting Game start zondag 1 november om 16.30u. Wil je meedoen, dan registreer je je op deze pagina en gebruik dan in stap 2 de code susan25 om jouw korting te krijgen. Deze eerste editie is overigens een try out, dus laat na afloop ook zeker weten wat beter kan.

Hopelijk zien we elkaar online! En dit artikel delen met je vrienden, zodat jullie bijvoorbeeld thuis met een aantal mensen tegelijk meespelen, kan ik je alleen maar van harte aanbevelen!

Disclaimer

Dit artikel is niet gesponsord, maar een manier om jou met een toffe korting mee te laten spelen in een uniek spel. Let wel: geen 18, geen alcohol!

Gepubliceerd op 13 oktober 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.
3 december 2023
Rueda wijnen
 
Bubbels uit Rueda voor bij de borrelplank

Wist je dat er naast Verdejo wijnen ook waanzinnig lekker bubbels uit het Spaanse wijngebied Rueda komen? De perfecte partner voor je borrelplank.