The Tasting Games – quizzen én proevenNadat de editie in september helaas moest worden verzet is deze maand dan écht de primeur van de Tasting Games. Een interactieve quiz in combinatie met een proeverij. En voor de 1e editie heb ik iets bijzonders voor je. Want niet alleen weet jij nu als een van de eerste dat The Tasting Games wordt gelanceerd, maar je kunt ook met korting meedoen. Gewoon vanuit je luie stoel thuis!

Wat zijn The Tasting Games?

The Tasting Games zijn vergelijkbaar met een pubquiz, maar dan vanuit het gemak van je eigen huis (en in verband met de aangescherpte maatregelen helaas niet op locatie). Deze eerste editie is dat meteen een knaller. Je gaat op zondag 1 november namelijk 5 wijnen proeven. Die wijnen worden in een Tasting Box thuis gestuurd. Met daarbij een proeverij van hapjes. En niet zomaar hapjes. Twee kazen van Kef, een worstje van Brandt & Levie. Voor minder doen we het niet! Je speelt mee via een speciale app, die je vooraf downloadt.

En zoals dat hoort bij een quiz is er voor de winnaar natuurlijk ook een prijs. Om in het wijnthema te blijven is dat deze keer een mooie doos wijn van Chateau Amsterdam. Chateau wie?? hoor ik je denken…

Chateau Amsterdam

Chateau Amsterdam is de eerste urban winery van Nederland. Druiven uit Europa worden in Amsterdam omgetoverd tot wijn. Gemaakt door twee generaties, sinds 2017. Er is een proeflokaal, waar je kunt aanschuiven voor een lange lunch of een aperitief. Dit alles onder één dak, in een oude fabriekshal in Amsterdam-Noord aan het IJ.

Sinds 2019 is Esmee Langereis (wijnjournalist en columnist en mede auteur van De Grote Hamersma) assistent wijnmaker bij het Chateau en zij is ook de host van deze eerste Tasting Games.

Doe je mee met The Tasting Games

Ik doe zondag 1 november ook mee en mag jou een te gekke kortingscode aanbieden om ook mee te spelen. Normaal kost meedoen aan The Tasting Games € 17,50 (online en lekker thuis)

Daarvoor ontvang je het volgende:

  • Een kaartje voor The Tasting Games Chateau Amsterdam gepresenteerd door Esmee Langereis
  • Wijn flight van 5 wijnen (50cc pp) van Chateau Amsterdam
  • Kaasjes van Kef (2x 100gr) en een worstje (1x 150 gr) van Brandt & Levie
  • Voor de winnaar: een doos wijn naar keuze van Chateau Amsterdam
    De wijnen en hapjes worden je tijdig toegestuurd (laatste bestelmoment is 27 oktober!)

Meedoen met korting!

Deze eerste editie van The Tasting Game start zondag 1 november om 16.30u. Wil je meedoen, dan registreer je je op deze pagina en gebruik dan in stap 2 de code susan25 om jouw korting te krijgen. Deze eerste editie is overigens een try out, dus laat na afloop ook zeker weten wat beter kan.

Hopelijk zien we elkaar online! En dit artikel delen met je vrienden, zodat jullie bijvoorbeeld thuis met een aantal mensen tegelijk meespelen, kan ik je alleen maar van harte aanbevelen!

Disclaimer

Dit artikel is niet gesponsord, maar een manier om jou met een toffe korting mee te laten spelen in een uniek spel. Let wel: geen 18, geen alcohol!

Gepubliceerd op 13 oktober 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
20 januari 2022
Papagayo Curacao
 
Tips voor vakantie op Curaçao

Curaçao is een totaal ander eiland dan ik had verwacht. Mijn tips voor de meest gevarieerde vakantie op Curaçao staan voor je op een rijtje.
20 januari 2022
tips voor handbagage
 
Wat neem je mee in je handbagage

Op een lange vlucht wil je een aantal essentiële zaken in je handbagage hebben. Dit is wat ik absoluut in mijn handbagage meeneem!
29 december 2021
 
Terugblik – the food

Wat is het toch een voorrecht om zoveel uit eten te mogen als wij deden afgelopen jaar. Alle restaurants mogen meteen op je ‘daar wil ik eten lijstje’.
27 december 2021
alcoholvrije drankjes
 
Alcoholvrije tips voor dry january

Januari is een prima maand om even geen alcohol te drinken. Daarom wordt dit ook wel dry january genoemd. Dus heb ik 7 tips voor alcoholvrije drankjes.
24 december 2021
prosecco
 
3 winterse cocktails met Bottega Gold Prosecco

De prosecco van Bottega is niet alleen fantastisch lekker om zo te drinken. Je maakt er ook 3 te gekke winterse cocktails mee. Kijk maar!
20 december 2021
de lekkerste champagne
 
De lekkerste bubbels voor Oud & Nieuw

Oudjaarsavond is de avond dat de meeste mensen wel een glaasje bubbels inschenken. Maar welke kies je? Ik zet mijn favorieten op een rijtje.