Terugblik



Trots

En nu aan het eind van het jaar ben ik waanzinnig trots dat een aantal van die plannen ook echt gelukt en uitgevoerd is. Sinds juni 2013 is de spiksplinternieuwe website live. Die is deels ook nog eens door crowdfunding gefinancierd is. En qua publiciteit was er niks te klagen dit jaar.

Persoonlijk

Toch zijn ook een aantal plannen niet van de grond gekomen, helaas wegens persoonlijke omstandigheden. Begin maart, tijdens mijn reguliere hardlooprondje, schoot het in mijn rug en been. Naar later bleek een fikse hernia, waar ik in mei aan geopereerd ben. Revalidatie na zo’n operatie is geen sinecure en duurde ook nog eens langer dan verwacht, met wat complicaties. Nu, aan het eind van het jaar, gaat het de goede kant op en kijk ik vol vertrouwen naar het nieuwe jaar.

Smulpaapje angels

Het afgelopen jaar was dan ook niet mogelijk geweest zonder heel veel hulp van mijn ‘Smulpaapje angels‘. En een aantal mensen wil ik bij naam noemen en bedanken. Omdat ze van onschatbare waarde zijn geweest voor de continuïteit van Smulpaapje.nl

Theor Verplancke van Umami Management -> big BIG kisses. Je weet wel waarom!
Sebastiaan en Leon van Zeauw -> mannen, wauw. Dank voor jullie vertrouwen én vertaling van mijn filosofie in een waanzinnige site. Eeuwig dank!
En daarnaast héél veel dank aan Linda, Manon, Agnes, Djonie, Elise, Corinne, Alewijn, Kim van Velzen en Astrid Schreuders. Jullie zullen het ‘klein’ noemen, ik had niet zonder jullie gekund. Dank jullie wel!

Smulpaapje fans

En als laatste dank je wel aan iedereen, die op wat voor manier dan ook, mij én Smulpaapje gesteund hebben. Met opbeurende tweets, bijdrage aan de crowdfunding, publiciteit, hulp op wat voor manier dan ook, reacties op de site en/of op Facebook, maar zeker ook met jullie regelmatige bezoek aan Smulpaapje.nl. Het is zò gaaf om te zien dat iets waar ìk blij van word en met liefde al mijn vrije tijd in steek, door jullie zo gewaardeerd wordt. Dank, dank, dank daarvoor!

2014 kom maar op!

Voor volgend jaar bruisen al weer heel veel leuke nieuwe plannen. De reeks ‘Smulpaapje interviewt‘ gaat door en wordt uitgebreid. ‘Smulpaapje kookt’ gaat natùùrlijk door en krijgt, als alles meezit, ook een offline component. In het kader van ‘Smulpaapje kookt!’ komt er een nieuwe wekelijkse rubriek, die je inspiratie gaat geven voor een weekmenu. En natuurlijk blijven we je verrassen met leuke reviews, winacties en houden we het nieuws rondom kinderen en (uit) eten voor je in de gaten.

Maak er een smakelijk nieuw jaar van!

Heb je wensen, verzoeken en/of wil je reageren laat het dan (hieronder) weten! En blijf vooral ook, net als afgelopen jaar, de restaurants aandragen waar je goed en lekker met je kind(eren) uit eten kunt. Ook al staat er al een mooi aantal op de site, er kunnen er nog altijd veel meer bij!!

Ik wens jullie allemaal, hoe dan ook, een prachtig en héél smakelijk nieuw jaar toe!

Gepubliceerd op 28 december 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!