Terugblik op de zomerDe afgelopen maanden was er geen Kijkje achter de schermen, maar dat betekent niet dat er niet van alles gebeurde. Er waren (helaas) ook mindere momenten, maar ook dat hoort er bij. En gelukkig was er genoeg leuks om ook met jullie te delen.

Dus neem ik je mee in een terugblik op mijn zomer en kijken we ook alvast uit naar het najaar. Want er staat weer genoeg tofs op de planning!

IENS insider IENSinsider

Terugblik op de zomer

Onze zomer begint steevast met de verjaardag van ons moppie. Dat betekent trakteren (het recept van die gezonde traktatie vind je hier) maar ook een partijtje en heel veel pret. Minder prettig was dat ik de week ervoor van de trap donderde, mijn enkelbanden zwaar kneusde en dus op krukken moest… Maar goed dat mocht de pret niet drukken. Het werd weer een onvergetelijke verjaardag, inclusief een onvergetelijk lekkere en mooie taart!

Meikes 8e verjaardagstaart.jpg

Justin Timberlake concert

De zomervakantie werd afgetrapt met een boottochtje met IENS, vanwege het Insiderprogramma waar ik voor hun voor werk. Dit keer niet in Den Haag, waar ik over schrijf maar in het altijd mooie Amsterdam. Heerlijk om te mogen eten bij een aantal van de mooiste Insider restaurants, zoals oa. bij Brasserie Ambassade waar ik al eerder at.

Maar de zomer voor ons gezin begon met een bezoek aan het concert van Justin Timberlake in de Ziggo. Het eerste concert voor onze inmiddels 8jarige, die té excited was maar ook zo overweldigd werd dat ze halverwege het concert, te midden van 10.000 (!) man, in slaap viel 😊

Meike JT_terugblik zomer 2018

Interview

Ik geef medio juli nog een interview voor Vrouw magazine, over hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Ik weet niet wanneer het gepubliceerd wordt, maar dat laat ik jullie natuurlijk nog weten. Ben in ieder geval erg blij met het resultaat.

Vakantie

En dan is het tijd voor vakantie. We gaan de bergen weer in. Net als vorig jaar beginnen we in Oostenrijk. Met een zwaar gekneusde enkel is dat nog even zoeken naar hoe dat het handigst gaat, maar daar vinden we al snel een oplossing op en we genieten van de prachtige omgeving van het Salzburgerland.

Italie_Val Gardena.jpg

De tweede week rijden we door naar Italië, naar de Dolomieten. Val Gardena is zo mogelijk een nóg mooiere omgeving, waar ik jullie in een apart artikel nog veel meer over ga vertellen. Helaas breek ik daar de eerste dag al mijn kleine teen, waardoor zelf heel veel wandelen simpelweg niet meer gaat. Tja… het is de zomer van de ongelukjes, dat blijkt wel. Desalniettemin hebben we het heerlijk, het mooie weer en lekkere eten draagt daar zeker aan bij!

Aan het werk

Maar hoe lekker de vakantie ook, er moet ook gewoon weer gewerkt worden. Ik schrijf na thuiskomst twee offertes voor potentiele geweldige opdrachten. Maak weer nieuwe receptuur voor jullie maar ook in opdracht (die komt volgende week online en ik kan je alvast verklappen dat het een héérlijk recept weer is!) En ook de eerste afspraken stromen langzaam weer in de agenda. Komende week vaar ik o.a. mee met de kleinste garnalenboot van Nederland. Hoe leuk!

Rotterdam Hilton_terugblik zomer 2018

Easy aan

Maar wel allemaal nog even op een relaxt tempo, want ons meisje heeft nog steeds vakantie dus ook met haar ga ik lekker nog wat leuke dingen doen. We gaan 2 dagen samen naar Rotterdam, waar we slapen in het fijne Hilton Hotel en heerlijk tijd samen hebben om leuke dingen te doen.

Mathijs Hidde en Susan_popup

En er zijn deze zomer ook nog volop leuke etentjes, zoals bij Mathijs Vrieze die zijn eerste pop-up restaurant heeft. Die etentjes zijn overigens wel weer een uitdaging, want na de vakantie ben ik ook Project Beter Eten gestart (daar lees je hier meer over) dus is het even opletten geblazen met al dat lekkers en geborrel!

Kom maar door met dat najaar!

En zo gaan er het najaar nog veel meer leuke dingen gebeuren hopelijk. Ik ga jullie daar hier natuurlijk ook weer iedere maand in een Behind the scenes van op de hoogte houden. Ik hoop dat jullie zomer net zo lekker was en dat jullie klaar zijn voor een heerlijke nazomer/herfst. Tot volgende maand!

Gepubliceerd op 30 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 september 2023
Caponata recept
 
Siciliaanse Caponata Recept, een mediterraanse favoriet

Caponata, een smaakvolle Siciliaanse specialiteit, is een ware traktatie voor liefhebbers van de mediterrane keuken.
17 augustus 2023
onigiri met makreel
 
Onigiri met gerookte makreel

Onigiri zijn Japanse rijsthapjes die veel sneller zijn gemaakt dan sushi en die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. Zoals deze met gerookte makreel
31 juli 2023
american pancakes
 
American blueberry pancakes

De ultieme American pancakes maak je vanaf nu gewoon zelf. Met dit pancake recept geniet je van een enorme stapel American blueberry pancakes
28 juli 2023
risotto basisrecept
 
Risotto, een eenvoudig basisrecept

Met dit basis risottorecept kun je alle kanten op. Ik laat je ook zien hoe je van de basis risotto heel eenvoudig een paddenstoelen risotto maakt.
28 juli 2023
recept pasta carbonara
 
Klassieke pasta Carbonara

Hoe het kan dat er nog geen recept voor een klassieke Carbonara op de site staat is me een raadsel. Want dit geweldige pastarecept is zó lekker!
29 juni 2023
rabarber compote
 
Rabarber compote met aardbei

Dit is mogelijk het lekkerste recept dat ik heb voor rabarber compote. Met verse aardbeien erdoor, maar ook met een vleugje vanille en kaneel.