Terugblik op de zomerDe afgelopen maanden was er geen Kijkje achter de schermen, maar dat betekent niet dat er niet van alles gebeurde. Er waren (helaas) ook mindere momenten, maar ook dat hoort er bij. En gelukkig was er genoeg leuks om ook met jullie te delen.

Dus neem ik je mee in een terugblik op mijn zomer en kijken we ook alvast uit naar het najaar. Want er staat weer genoeg tofs op de planning!

IENS insider IENSinsider

Terugblik op de zomer

Onze zomer begint steevast met de verjaardag van ons moppie. Dat betekent trakteren (het recept van die gezonde traktatie vind je hier) maar ook een partijtje en heel veel pret. Minder prettig was dat ik de week ervoor van de trap donderde, mijn enkelbanden zwaar kneusde en dus op krukken moest… Maar goed dat mocht de pret niet drukken. Het werd weer een onvergetelijke verjaardag, inclusief een onvergetelijk lekkere en mooie taart!

Meikes 8e verjaardagstaart.jpg

Justin Timberlake concert

De zomervakantie werd afgetrapt met een boottochtje met IENS, vanwege het Insiderprogramma waar ik voor hun voor werk. Dit keer niet in Den Haag, waar ik over schrijf maar in het altijd mooie Amsterdam. Heerlijk om te mogen eten bij een aantal van de mooiste Insider restaurants, zoals oa. bij Brasserie Ambassade waar ik al eerder at.

Maar de zomer voor ons gezin begon met een bezoek aan het concert van Justin Timberlake in de Ziggo. Het eerste concert voor onze inmiddels 8jarige, die té excited was maar ook zo overweldigd werd dat ze halverwege het concert, te midden van 10.000 (!) man, in slaap viel 😊

Meike JT_terugblik zomer 2018

Interview

Ik geef medio juli nog een interview voor Vrouw magazine, over hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Ik weet niet wanneer het gepubliceerd wordt, maar dat laat ik jullie natuurlijk nog weten. Ben in ieder geval erg blij met het resultaat.

Vakantie

En dan is het tijd voor vakantie. We gaan de bergen weer in. Net als vorig jaar beginnen we in Oostenrijk. Met een zwaar gekneusde enkel is dat nog even zoeken naar hoe dat het handigst gaat, maar daar vinden we al snel een oplossing op en we genieten van de prachtige omgeving van het Salzburgerland.

Italie_Val Gardena.jpg

De tweede week rijden we door naar Italië, naar de Dolomieten. Val Gardena is zo mogelijk een nóg mooiere omgeving, waar ik jullie in een apart artikel nog veel meer over ga vertellen. Helaas breek ik daar de eerste dag al mijn kleine teen, waardoor zelf heel veel wandelen simpelweg niet meer gaat. Tja… het is de zomer van de ongelukjes, dat blijkt wel. Desalniettemin hebben we het heerlijk, het mooie weer en lekkere eten draagt daar zeker aan bij!

Aan het werk

Maar hoe lekker de vakantie ook, er moet ook gewoon weer gewerkt worden. Ik schrijf na thuiskomst twee offertes voor potentiele geweldige opdrachten. Maak weer nieuwe receptuur voor jullie maar ook in opdracht (die komt volgende week online en ik kan je alvast verklappen dat het een héérlijk recept weer is!) En ook de eerste afspraken stromen langzaam weer in de agenda. Komende week vaar ik o.a. mee met de kleinste garnalenboot van Nederland. Hoe leuk!

Rotterdam Hilton_terugblik zomer 2018

Easy aan

Maar wel allemaal nog even op een relaxt tempo, want ons meisje heeft nog steeds vakantie dus ook met haar ga ik lekker nog wat leuke dingen doen. We gaan 2 dagen samen naar Rotterdam, waar we slapen in het fijne Hilton Hotel en heerlijk tijd samen hebben om leuke dingen te doen.

Mathijs Hidde en Susan_popup

En er zijn deze zomer ook nog volop leuke etentjes, zoals bij Mathijs Vrieze die zijn eerste pop-up restaurant heeft. Die etentjes zijn overigens wel weer een uitdaging, want na de vakantie ben ik ook Project Beter Eten gestart (daar lees je hier meer over) dus is het even opletten geblazen met al dat lekkers en geborrel!

Kom maar door met dat najaar!

En zo gaan er het najaar nog veel meer leuke dingen gebeuren hopelijk. Ik ga jullie daar hier natuurlijk ook weer iedere maand in een Behind the scenes van op de hoogte houden. Ik hoop dat jullie zomer net zo lekker was en dat jullie klaar zijn voor een heerlijke nazomer/herfst. Tot volgende maand!

Gepubliceerd op 30 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.