Susan Aretz bij RTL BoulevardIk mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!

Wat mij betreft kun je dan niet om de Paloma heen; een cocktail op basis van tequila en grapefruit. Méga lekker

Maar onthoud ook Mezcal, die is ook echt aan de opmars bezig. Bovendien ontdek ik ook steeds meer goede rums die het waanzinnig doen in cocktails.

Dé golden oldie van deze zomer, een klassieker die terug is, is natúúrlijk de espresso martini, ofwel esma, Al jaren een van mijn favoriete dessert cocktails!

Ook alcoholvrij blijft trouwens een trend. Met steeds betere alcoholvrije kant & klare mixers, en de alcoholvrije Spritz is wat mij betreft ook écht een aanrader voor op het terras.

Susan Aretz gin
 
Natuurlijk is de gin tonic gewoon een vaste waarde op de cocktailkaart! Maar met een eigen gin bén ik natuurlijk een beetje bevooroordeeld…
Het item terugkijken kan via de site van RTL Boulevard.
 

Gepubliceerd op 18 juni 2022


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
17 april 2023
middelbare school kiezen
 
Een middelbare school kiezen

Hoe kies je een middelbare school? Welke middelbare school past er bij jouw kind. Wij kozen voor een totaal ander schoolsysteem dan gemiddeld.
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.