Susan Aretz bij RTL BoulevardIk mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!

Wat mij betreft kun je dan niet om de Paloma heen; een cocktail op basis van tequila en grapefruit. Méga lekker

Maar onthoud ook Mezcal, die is ook echt aan de opmars bezig. Bovendien ontdek ik ook steeds meer goede rums die het waanzinnig doen in cocktails.

Dé golden oldie van deze zomer, een klassieker die terug is, is natúúrlijk de espresso martini, ofwel esma, Al jaren een van mijn favoriete dessert cocktails!

Ook alcoholvrij blijft trouwens een trend. Met steeds betere alcoholvrije kant & klare mixers, en de alcoholvrije Spritz is wat mij betreft ook écht een aanrader voor op het terras.

Susan Aretz gin
 
Natuurlijk is de gin tonic gewoon een vaste waarde op de cocktailkaart! Maar met een eigen gin bén ik natuurlijk een beetje bevooroordeeld…
Het item terugkijken kan via de site van RTL Boulevard.
 

Gepubliceerd op 18 juni 2022


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
review vega zonder pakjes en zakjes
 
Review Vega zónder pakjes & zakjes

Dat Vega zónder pakjes & zakjes van Karin Luiten een dikke hit is mag met een 4e druk wel duidelijk zijn. Maar waarom eigenlijk? Dat vertel ik je!
3 augustus 2022
pride amsterdam regenboogkind
 
Pride Amsterdam en regenboogkinderen

Begin augustus kleurt Amsterdam regenboog, tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam. Wij gingen er dit jaar om wel heel bijzondere reden naar toe.
30 juli 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
4 juli 2022
Susan Aretz
 
Zomerpauze op SusanAretz.nl

De zomerpauze komt er aan en waarom ik die inlas en wat dat betekent lees je vandaag op de site.
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!