Smulpaapje wenst je een prachtig 2015!



Smulpaapje weekmenu

Want begin 2014 startte Smulpaapje met een wekelijks menu. Iedere week 5 gerechten om thuis lekker met je hele gezin van te genieten. Dat betekende dus voor mij ook héél veel bedenken, koken en fotograferen. 50 weekmenu´s waren er in 2014. En jeetje wat was dat gaaf. Zeker om te zien dat het door jullie zo werd opgepakt! Alle tweets, berichtjes en foto´s van jullie resultaten. Te gek!

Wat eten we vandaag?

En dan, in de loop van 2014 raak ik in gesprek. Met een Uitgever. Over een mogelijk Smulpaapje boek. En drie keer raden wat er half april in de winkel ligt? Precies! “Wat eten we vandaag?”, het eerste Smulpaapje kookboek. Het is een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan denk ik. En ik kan niet wachten tot ik ‘m aan jullie kan laten zien. Want wat wordt het gaaf!

Jullie!

Dank je wel ook aan jullie. Jullie komen met steeds meer tegelijk op de site. En komen terug. En vertellen het anderen. Jullie zijn dan ook een belangrijke reden waarom ik doe wat ik doe. Want samen zorgen we ervoor dat beter eten voor kinderen op de kaart komt te staan, uit én thuis!

Mooie dingen in 2015

Wat mij betreft wordt 2015 een gewéldig jaar, waar 2014 de opmaat voor was. Niet alleen privé, want oh ja we gaan ook nog trouwen eind maart. Maar zeker ook voor Smulpaapje. Ik wens jullie ook een fantastisch nieuw jaar, met grote en kleine hoogtepunten. Met lief zijn voor elkaar. Met de mensen om je heen die je het liefst zijn. En natúúrlijk met wekelijks héél veel lekker eten!

Gepubliceerd op 31 december 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.