Smulpaapje wenst je een prachtig 2015!



Smulpaapje weekmenu

Want begin 2014 startte Smulpaapje met een wekelijks menu. Iedere week 5 gerechten om thuis lekker met je hele gezin van te genieten. Dat betekende dus voor mij ook héél veel bedenken, koken en fotograferen. 50 weekmenu´s waren er in 2014. En jeetje wat was dat gaaf. Zeker om te zien dat het door jullie zo werd opgepakt! Alle tweets, berichtjes en foto´s van jullie resultaten. Te gek!

Wat eten we vandaag?

En dan, in de loop van 2014 raak ik in gesprek. Met een Uitgever. Over een mogelijk Smulpaapje boek. En drie keer raden wat er half april in de winkel ligt? Precies! “Wat eten we vandaag?”, het eerste Smulpaapje kookboek. Het is een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan denk ik. En ik kan niet wachten tot ik ‘m aan jullie kan laten zien. Want wat wordt het gaaf!

Jullie!

Dank je wel ook aan jullie. Jullie komen met steeds meer tegelijk op de site. En komen terug. En vertellen het anderen. Jullie zijn dan ook een belangrijke reden waarom ik doe wat ik doe. Want samen zorgen we ervoor dat beter eten voor kinderen op de kaart komt te staan, uit én thuis!

Mooie dingen in 2015

Wat mij betreft wordt 2015 een gewéldig jaar, waar 2014 de opmaat voor was. Niet alleen privé, want oh ja we gaan ook nog trouwen eind maart. Maar zeker ook voor Smulpaapje. Ik wens jullie ook een fantastisch nieuw jaar, met grote en kleine hoogtepunten. Met lief zijn voor elkaar. Met de mensen om je heen die je het liefst zijn. En natúúrlijk met wekelijks héél veel lekker eten!

Gepubliceerd op 31 december 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.