Smulpaapje viert feest en deelt uit



Ik had het al een beetje verklapt maar het is de komende maanden feest op Smulpaapje. Niet alleen omdat Smulpaapje dit jaar 3 jaar bestaat, maar ook omdat mijn eerste kookboek ‘Wat eten we vandaag’ op het punt staat van verschijnen.

Alle reden voor een feestje dus, en dat vier ik natuurlijk heel graag samen met jullie!

Smulpaapje viert feest

Bij een verjaardag horen kadootjes en dus deelt Smulpaapje uit. En hoe! Ik heb niet 1, niet 2, niet 3, maar echt een hele zwik winacties voor jullie in petto. En bij alle winacties maak je kans op prijzen die ik heel stiekem, of nee wacht, eigenlijk ongegeneerd zelf ook heel graag zou winnen.

Smulpaapje deelt uit

Nieuwsgierig? Snap ik! Want wat zijn nou die fantastische prijzen zul je denken. Komen ze!

1x een set met alle 6 smaken Mylk van Rebel Kitchen –  vanaf 12 februari
5x keer prachtig blik met Gallo’s Arborio risottorijst – vanaf 26 februari
2x keer pizzasteen van Kookpunt – vanaf 12 maart
2x keer heerlijk pakket van Foodelicious –  vanaf 19 maart
1x een set heerlijkheden van Dreams of Magnolia van Hidde de Brabander – vanaf 26 maart
2x keer toren met cappuccino koppen van PresentTime  – vanaf 9 april
2x keer prachtige fleecedeken van PresentTime (ook te zien in het boek!)  – vanaf 13 april
1x keer een jaar lang Jules de Stroper koekjes (nee, écht!) – vanaf 16 april
En natuuuurlijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Wat eten we vandaag’ – vanaf 20 april

Zo doe je mee!

Alle winacties verschijnen, los van elkaar, op onze speciale winactiepagina, en worden via Twitter en Facebook aangekondigd. Per winactie kun je één keer meedoen. En ja, je mag natuurlijk aan álle winacties deelnemen (zou ik ook doen!). Per winactie trekken we, willekeurig!, de winnaar(s). Die krijgt persoonlijk bericht van ons, dus zorg dat je je inzending voorziet van een geldig emailadres. De prijswinnaar(s) wordt ook via Facebook bekend gemaakt.

Plezier deel je

Ik wens je heel veel succes en plezier en vind het echt super leuk dat je dit feestje met mij meeviert. Natuurlijk is het hartstikke leuk als je deze acties ook met jouw vrienden deelt, want die gun je toch ook een kans?

Deel iedere winactie via de deelknop onder aan de pagina, of gebruik op Twitter de hashtag #Smulpaapjeviertfeest en vermeld Smulpaapje in je updates op Facebook.

 

 

Gepubliceerd op 8 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.