Smulpaapje viert feest en deelt uit



Ik had het al een beetje verklapt maar het is de komende maanden feest op Smulpaapje. Niet alleen omdat Smulpaapje dit jaar 3 jaar bestaat, maar ook omdat mijn eerste kookboek ‘Wat eten we vandaag’ op het punt staat van verschijnen.

Alle reden voor een feestje dus, en dat vier ik natuurlijk heel graag samen met jullie!

Smulpaapje viert feest

Bij een verjaardag horen kadootjes en dus deelt Smulpaapje uit. En hoe! Ik heb niet 1, niet 2, niet 3, maar echt een hele zwik winacties voor jullie in petto. En bij alle winacties maak je kans op prijzen die ik heel stiekem, of nee wacht, eigenlijk ongegeneerd zelf ook heel graag zou winnen.

Smulpaapje deelt uit

Nieuwsgierig? Snap ik! Want wat zijn nou die fantastische prijzen zul je denken. Komen ze!

1x een set met alle 6 smaken Mylk van Rebel Kitchen –  vanaf 12 februari
5x keer prachtig blik met Gallo’s Arborio risottorijst – vanaf 26 februari
2x keer pizzasteen van Kookpunt – vanaf 12 maart
2x keer heerlijk pakket van Foodelicious –  vanaf 19 maart
1x een set heerlijkheden van Dreams of Magnolia van Hidde de Brabander – vanaf 26 maart
2x keer toren met cappuccino koppen van PresentTime  – vanaf 9 april
2x keer prachtige fleecedeken van PresentTime (ook te zien in het boek!)  – vanaf 13 april
1x keer een jaar lang Jules de Stroper koekjes (nee, écht!) – vanaf 16 april
En natuuuurlijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Wat eten we vandaag’ – vanaf 20 april

Zo doe je mee!

Alle winacties verschijnen, los van elkaar, op onze speciale winactiepagina, en worden via Twitter en Facebook aangekondigd. Per winactie kun je één keer meedoen. En ja, je mag natuurlijk aan álle winacties deelnemen (zou ik ook doen!). Per winactie trekken we, willekeurig!, de winnaar(s). Die krijgt persoonlijk bericht van ons, dus zorg dat je je inzending voorziet van een geldig emailadres. De prijswinnaar(s) wordt ook via Facebook bekend gemaakt.

Plezier deel je

Ik wens je heel veel succes en plezier en vind het echt super leuk dat je dit feestje met mij meeviert. Natuurlijk is het hartstikke leuk als je deze acties ook met jouw vrienden deelt, want die gun je toch ook een kans?

Deel iedere winactie via de deelknop onder aan de pagina, of gebruik op Twitter de hashtag #Smulpaapjeviertfeest en vermeld Smulpaapje in je updates op Facebook.

 

 

Gepubliceerd op 8 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.