Smulpaapje viert feest en deelt uit



Ik had het al een beetje verklapt maar het is de komende maanden feest op Smulpaapje. Niet alleen omdat Smulpaapje dit jaar 3 jaar bestaat, maar ook omdat mijn eerste kookboek ‘Wat eten we vandaag’ op het punt staat van verschijnen.

Alle reden voor een feestje dus, en dat vier ik natuurlijk heel graag samen met jullie!

Smulpaapje viert feest

Bij een verjaardag horen kadootjes en dus deelt Smulpaapje uit. En hoe! Ik heb niet 1, niet 2, niet 3, maar echt een hele zwik winacties voor jullie in petto. En bij alle winacties maak je kans op prijzen die ik heel stiekem, of nee wacht, eigenlijk ongegeneerd zelf ook heel graag zou winnen.

Smulpaapje deelt uit

Nieuwsgierig? Snap ik! Want wat zijn nou die fantastische prijzen zul je denken. Komen ze!

1x een set met alle 6 smaken Mylk van Rebel Kitchen –  vanaf 12 februari
5x keer prachtig blik met Gallo’s Arborio risottorijst – vanaf 26 februari
2x keer pizzasteen van Kookpunt – vanaf 12 maart
2x keer heerlijk pakket van Foodelicious –  vanaf 19 maart
1x een set heerlijkheden van Dreams of Magnolia van Hidde de Brabander – vanaf 26 maart
2x keer toren met cappuccino koppen van PresentTime  – vanaf 9 april
2x keer prachtige fleecedeken van PresentTime (ook te zien in het boek!)  – vanaf 13 april
1x keer een jaar lang Jules de Stroper koekjes (nee, écht!) – vanaf 16 april
En natuuuurlijk een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Wat eten we vandaag’ – vanaf 20 april

Zo doe je mee!

Alle winacties verschijnen, los van elkaar, op onze speciale winactiepagina, en worden via Twitter en Facebook aangekondigd. Per winactie kun je één keer meedoen. En ja, je mag natuurlijk aan álle winacties deelnemen (zou ik ook doen!). Per winactie trekken we, willekeurig!, de winnaar(s). Die krijgt persoonlijk bericht van ons, dus zorg dat je je inzending voorziet van een geldig emailadres. De prijswinnaar(s) wordt ook via Facebook bekend gemaakt.

Plezier deel je

Ik wens je heel veel succes en plezier en vind het echt super leuk dat je dit feestje met mij meeviert. Natuurlijk is het hartstikke leuk als je deze acties ook met jouw vrienden deelt, want die gun je toch ook een kans?

Deel iedere winactie via de deelknop onder aan de pagina, of gebruik op Twitter de hashtag #Smulpaapjeviertfeest en vermeld Smulpaapje in je updates op Facebook.

 

 

Gepubliceerd op 8 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!