Wafel met peer & honing

Deze wafel met peer is zo belachelijk lekker. Dat wil je echt maken. Als ontbijt, lunch of zo tussendoor. Geloof me!
Wij aten deze wafel met peer en honing als lunch. En ik heb nog nooit een recept zó snel online gezet als nu. Want dit wil je eten. Nee wacht. Dit moét je eten.
Zo belachelijk lekker. En zó makkelijk te maken. Ook zonder wafels. Lees maar gauw verder!
Per persoon heb je nodig
1 wafel, stukje vers stokbrood of verse boterham
(ik gebruikte een speltwafel van Ekoplaza)
1el roomkaas of kwark
honing, naar smaak
½ rijpe peer, gewassen, met schil, in plakjes
gemalen kaneel
Wafel met peer en honing
Je kunt zelf kiezen hoe gezond je deze lunch wilt. Wil je écht genieten dan zou ik gaan voor wafel met roomkaas. Wil je ietsie meer op de calorieën letten ga dan voor stokbrood en kwark.
Besmeer de wafel met de roomkaas. Lekker een beetje honing erover druppelen en leg daar de plakjes peer op. Bestrooi met kaneel.
Voor een lekkere vulling in de lunchtrommel besmeer je een boterham met roomkaas, honing en leg je peer erop. Andere boterham er tegen aan en doormidden snijden. Dat is pas echt verwennerij op school!
Gepubliceerd op 10 januari 2015