Smulpaapje kookt! – Nacho’s met kip & ananas

Dit is een snack waar echt niks gezonds aan te ontdekken is. Hoeft ook niet. Hier geniet je ongegeneerd van op een regenachtige zondagmiddag of voorafgaand aan een zomerse barbecue, gewoon omdat het lekker is.
Nodig vrienden uit, schenk iets lekkers in en geniet!
Voor één grote bakplaat
150-200g gerookte kipfilet (aan één stuk), in dunne reepjes
1 zak naturel nacho chips (zak 300g)
150g geraspte kaas
3 ananasringen (zonder sap), in kleine stukjes
1½ – 2el barbecuesaus
Bakplaat met bakpapier bedekt – oven voorverwarmen op 160C (hetelucht)
Mexicaans snacken
Verdeel de nachochips over de bakplaat. In een kom meng je de kipreepjes met de ananasstukjes en barbecuesaus, zodat alles lekker onder de saus zit. De helft van de geraspte kaas strooi je nu al over de nacho’s. Daaroverheen gaat gelijkmatig het kip/ananasmengsel en tot slot weer een laagje kaas.
Bak dit 10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas lekker gesmolten is. Serveer en geniet met vrienden!
Gepubliceerd op 15 mei 2015