Smulpaapje kookt! – Avocado truffelcreme

Zo rond Pasen eten we altijd wat meer eieren dan we normaliter doen. Maar dat je met die eitjes meer kunt dan alleen verven en opeten wil ik je met dit recept laten zien.
Deze romige avocadocrème is zó gemaakt en super veelzijdig. Kijk maar!
Wat heb je nodig
4 eieren, gekookt
halve rijpe avocado
2-3 koffielepels truffelmayonaise
staafmixer
zout & zwarte peper
Zo maak je de avocadocrème
Kook de eieren 8 minuten, laat ze onder koud water schrikken en pel ze. Halveer en verwijder voorzichtig het eigeel. Vang het eigeel op in een maatbeker en doe hier de rijpe avocado bij en de truffelmayonaise.
Gevulde eieren
Met de staafmixer pureer je alles nu glad, tot een crème. Breng op smaak met zout en peper. Je kunt het nu het beste meteen gebruiken. Vul de overgebleven eieren, en je hebt waanzinnige gevulde eieren die lekker bij de borrel zijn, maar zelfs op de ontbijttafel met Pasen niet misstaan. Of smeer het lekker zo op een rijstewafel of toastje. Geniet er van!
Gepubliceerd op 1 april 2015