Smulpaapje kookt! – Nacho’s met pulled pork



Niet alleen ben ik dol op de producten van Foodelicious, dat is al lang geen geheim meer. Maar ze hebben ook nog eens héle goeie suggesties voor wat je ermee kunt maken.

En als je dan met een snack recept komt waarin restjes pulled pork worden opgemaakt dan maak je me helemaal blij. Te lekker om niet te delen!

Voor één grote schaal

1 zak naturel nacho chips
restjes pulled pork (het recept vind je hier) – eventueel zou je ook restjes gebraden kip kunnen gebruiken
KC Pitmaster barbecuesaus (Foodelicious)
1 zakje geraspte kaas (jong belegen)

Optioneel: mais, zure room en guacamole

Oven voorverwarmen op 200C

Borrelhapje uit de oven

Makkelijker dan dit wordt het niet. Doe de nacho’s op een grote schaal en de restjes pulled pork verspreid je erover heen. Daar gaat, naar smaak, wat van de barbecuesaus overheen. Wil je mais toevoegen, dan strooi je die er over. Tot slot een goede laag geraspte kaas. Zet dit alles 5 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.

Lekkere trek

Serveer de nacho’s met wat extra zure room en (zelfgemaakte) gaucemole en je hebt een fantastisch borrelhapje of snack voor de lekkere trek

Gepubliceerd op 24 juli 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.