Simpele borrelhapjesBorrelen tijdens de kerstdagen is toch wel op en top feestelijk met een paar fijne hapjes voor erbij. Wij maakten een aantal hele simpele, maar oh zo lekkere borrelhapjes voor je. We zetten ze voor je op een rijtje!

Stilton & druiven

Ongeacht of je Stilton gebruikt in de Pastinaaksoep, je wilt met de feestdagen een stukje in huis hebben zodat je dit borrelhapje kunt maken. Want het zoete van de druif in combinatie met de uitgesproken smaak van Stilton is echt niet te versmaden.

Snijd een stukje Stilton in kleine blokjes en prik samen met een druif op een cocktailprikker. Serveer, op kamertemperatuur, op een mooie schaal bij de (kerst)borrel.

Geitenkaasrolletjes

Deze geitenkaasrolletjes combineren het scherpe van de geitenkaas, met het zoete van de cranberry en het knapperige van de pistachenootjes. Heerlijk op een toastje! Snijd wat gedroogde cranberries en pistachenootjes fijn. Daarin rol je het geitenkaasrolletje, tot het aan alle kanten bedekt is. Serveer met toastjes op kamertemperatuur.

Brie & compote

Heb je wat over van de cranberry compote. Serveer die dan eens op een stukje brie dat je op een toastje legt. Garneer met wat munt. Super feestelijk. Super lekker!

Gepubliceerd op 9 december 2014


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!
8 januari 2023
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
5 januari 2023
palmkool
 
10 x recepten met lekker veel groente

In plaats van deze maand te focussen op afvallen wil ik je laten zien hoe lekker het is om veel groente te eten. Dus 10x recepten met volop groente.
29 december 2022
snelle roerbak met spitskool
 
Super snelle roerbak met spitskool en champignons

Een super snelle roerbak met spitskool en champignons. Een heerlijk budgetrecept dat in no time klaar is. Super gezond én lekker
29 december 2022
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
29 december 2022
Italiaans stoofvlees uit de oven
 
Italiaans stoofvlees uit de oven

Botermals, fantastisch lekker Italiaans stoofvlees en de oven doet het grootste deel van het werk!. Dit is mogelijk het allerlekkerste stoofvlees ooit…