Samenwerken



Samenwerken met Susan Aretz

Ik doe niets liever dan mooie content maken en samenwerken met toffe merken en bedrijven. Niet alleen voor content op mijn eigen platformen, maar zeker ook in opdracht.

De afgelopen twee jaar deed ik dat bijvoorbeeld in de vorm van advies (ik ontwikkelde o.a. het concept voor een familie-restaurant), receptuur ontwikkeling (voor meerdere partijen), video (o.a. Albert Heijn /Koffietijd), schreef ik artikelen voor diverse bladen (Vrouw, Smulweb) en/of werd ik ingehuurd als presentator/inspirator/workshopleider (de Tasty, NEFF, Taste of Holland, Taste of Amsterdam)

Voor meer informatie neem ook gerust een kijkje op mijn zakelijke website www.susanaretz.nl of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat zie jij als lezer van eventuele samenwerkingen op Carpefckndiem.nl

Jij als lezer zult het áltijd weten als een artikel in samenwerking met een derde is geschreven en ik daar dus voor betaald heb gekregen. Die artikelen starten altijd met de kop samenwerking of eindigen met een uitleg van de samenwerking.

Ik hoop dat je je ook realiseert dat dit soort betaalde samenwerkingen een van de manieren is waarop ik fulltime met dit werk bezig kan zijn en jou kan voorzien van toffe, gratis, content. Je kunt er overigens van op aan dat ik – net als met Smulpaapje – uiterst zorgvuldig ben in het aangaan van samenwerkingen.

Soms ben je gewoon enthousiast

Dat kan hé… Ik noem ook wel eens merknamen, hier of op Instagram, zonder dat ik daarmee samenwerk of voor betaald krijg. Dus; staat aan het begin van een artikel niet de intro samenwerking en noem ik toch merknamen, dan is dat omdat ik dat product/merk zelf in huis heb en er  fan van ben, het thuis gestuurd heb gekregen (op verzoek of zonder aankondiging) en er enthousiast over ben, maar dus ook gewoon omdat het in mijn optiek het beste/fijnste/lekkerste in zijn soort is.

Daar word ik dan niet voor betaald. Daar kun je van op aan. Als dat wel zo is staat het in het artikel. Altijd!

Op uitnodiging

Dit geldt ook voor artikelen die ik schrijf, nadat ik ergens voor ben uitgenodigd. Of dat nu een bezoek aan een museum is of een etentje in een restaurant. Het artikel daarover is míjn persoonlijke ervaring van dat moment. Daar is geen sturing op geweest. Gegarandeerd!

Foto: Rinze Vegelien

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.