SamenwerkenSamenwerken met Susan Aretz

Ik doe niets liever dan mooie content maken en samenwerken met toffe merken en bedrijven. Niet alleen voor content op mijn eigen platformen, maar zeker ook in opdracht.

De afgelopen twee jaar deed ik dat bijvoorbeeld in de vorm van advies (ik ontwikkelde o.a. het concept voor een familie-restaurant), receptuur ontwikkeling (voor meerdere partijen), video (o.a. Albert Heijn /Koffietijd), schreef ik artikelen voor diverse bladen (Vrouw, Smulweb) en/of werd ik ingehuurd als presentator/inspirator/workshopleider (de Tasty, NEFF, Taste of Holland, Taste of Amsterdam)

Voor meer informatie neem ook gerust een kijkje op mijn zakelijke website www.susanaretz.nl of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat zie jij als lezer van eventuele samenwerkingen op Carpefckndiem.nl

Jij als lezer zult het áltijd weten als een artikel in samenwerking met een derde is geschreven en ik daar dus voor betaald heb gekregen. Die artikelen starten altijd met de kop samenwerking of eindigen met een uitleg van de samenwerking.

Ik hoop dat je je ook realiseert dat dit soort betaalde samenwerkingen een van de manieren is waarop ik fulltime met dit werk bezig kan zijn en jou kan voorzien van toffe, gratis, content. Je kunt er overigens van op aan dat ik – net als met Smulpaapje – uiterst zorgvuldig ben in het aangaan van samenwerkingen.

Soms ben je gewoon enthousiast

Dat kan hé… Ik noem ook wel eens merknamen, hier of op Instagram, zonder dat ik daarmee samenwerk of voor betaald krijg. Dus; staat aan het begin van een artikel niet de intro samenwerking en noem ik toch merknamen, dan is dat omdat ik dat product/merk zelf in huis heb en er  fan van ben, het thuis gestuurd heb gekregen (op verzoek of zonder aankondiging) en er enthousiast over ben, maar dus ook gewoon omdat het in mijn optiek het beste/fijnste/lekkerste in zijn soort is.

Daar word ik dan niet voor betaald. Daar kun je van op aan. Als dat wel zo is staat het in het artikel. Altijd!

Op uitnodiging

Dit geldt ook voor artikelen die ik schrijf, nadat ik ergens voor ben uitgenodigd. Of dat nu een bezoek aan een museum is of een etentje in een restaurant. Het artikel daarover is míjn persoonlijke ervaring van dat moment. Daar is geen sturing op geweest. Gegarandeerd!

Foto: Rinze Vegelien

Gepubliceerd op 15 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]