Rutger Bakt de 100 Allerbeste receptenRutger van den Broek bundelt in zijn nieuwste boek zijn 100 allerbeste recepten. Maar Rutger laat in dit boek meer zien dan alleen zijn beste recepten.

Na 8 boeken van Rutger Bakt (misschien moet dat maar zijn nieuwe achternaam worden 😉 ) is er nu de bundeling van 100 van zijn allerbeste recepten. En Rutger maakte nogal wat recepten de afgelopen jaren.

Rutger Bakt de 100 Allerbeste recepten

Na het winnen van de allereerste Heel Holland Bakt schreef Rutger het ene na het andere succesvolle bakboek. Maar Rutger vind je inmiddels ook online, op zijn eigen blog. Met ook daar weer een enorme hoeveelheid bakrecepten. Van al die verschillende recepten uit zijn eerdere boeken en de online succesnummers selecteerde hij de 100 meest gewilde en succesvolle recepten die in dit nieuwe boek, de 100 Allerbeste recepten, staan.

Persoonlijke verhalen

Wat ik, naast de recepten, leuk vind aan dit boek is dat er veel ruimte is voor verhalen. Intro’s bij de recepten, maar ook aparte bladzijdes met een verhaal over dat deel van het boek. Het geeft het boek de persoonlijke touch waar ik van hou en maakt het meer dan een receptenboek.

Daarnaast kloppen de recepten van Rutger gewoon áltijd. Zeker bij bakken is dat zo fijn. Recept volgen, niet van afwijken en hoppa, succes gegarandeerd. Het is een gave en het maakt zijn boeken zo ontzettend betrouwbaar.

Betrouwbare receptuur

Naast dat de recepten kloppen zijn ze ook gewoon altijd te maken. Door ieder niveau. Want geloof me als mijn lieve vent en dochter samen, zonder een foutje te maken, héérlijke stroopkoeken kunnen bakken, dan kan iedereen het. En voor iemand die niet zo’n zoetekauw is als ik, maar niet genoeg van deze koeken kon krijgen kan ik je alleen maar aanraden de keuken in te gaan.

Overigens staan in dit ‘best of’ bakboek van Rutger meer dan alleen zoete recepten. Er is ook ruimte voor broodrecepten én hartige recepten Waaronder deze manchegokoekjes, die ik maakte uit een van zijn eerdere boeken en die nog altijd goddelijk zijn.

koeken

Heb je nog geen enkel boek van Rutger, dan wil je dit boek sowieso hebben. Heb je ze allemaal al, dan is dit een geweldig boek om cadeau te geven en voor iedereen die volop keuze wil hebben in receptuur om aan het bakken te gaan is dit ook echt een aanrader.

Het recept van de stroopkoeken vind je hier. Voor alle andere recepten gewoon lekker zelf het boek aanschaffen! Rutger bakt de 100 allerbeste recepten is uitgegeven door Carrera Culinair, kost € 29,99 en is te koop in de boekhandel of online.

Gepubliceerd op 7 september 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
1 oktober 2020
Susan
 
De maand van Susan – september

September is altijd zo’n maand die voorbij vliegt. Dan is het fijn om even stil te staan en terug te kijken. Want het blijft mijn favoriete maand.
29 september 2020
chocola
 
Nationale dag voor jezelf

De eerste dag van oktober is het Nationale dag voor jezelf. Maar deze dag vier ik met een tof chocolade pakket voor jullie. Want sharing is caring nietwaar!
27 september 2020
London Loy
 
In de Surinaamse keuken met London Loy

Door London Loy's boek wilde ik meer weten over de Surinaamse keuken. Dat werd een smakelijk gesprek met meteen al een verrassende conclusie.
26 september 2020
 
Susan pakt uit – editie IV

In deze editie van Susan pakt uit! weer een heleboel nieuwe producten en special editions. Van thee uit Nederland, tot geurige olijfolie.
25 september 2020
 
3e druk Borreltijd

In de maand dat het een jaar geleden is dat Borreltijd verscheen komt het geweldige nieuws dat er een 3e druk komt!
24 september 2020
susan aretz
 
Top 5 blijmakers september

Opnoemen waar ik blij van word, het is zo’n goede manier om stil te staan bij geluk. Dit is mijn top 5 met blijmakers van september.