Roaring dinners luiden de nieuwe Twenties in



The roaring 20’s zijn terug en foodies die van een feestje houden vieren de start van de moderne jaren ’20 met een avond Roaring Dinners in Amsterdam!

Al eerder werd het einde van een crisis (in de 1920’s) uitgezwaaid door uitzinnige en dansende types . Honderd jaar later vieren we het (voorlopig) einde van de pandemie regels en restricties op geheel eigen wijze!

Famous Flavours en Daalder Culinair luiden samen de moderne twenties in met ‘Roaring Dinners’, een serie van uitbundige vijfgangendiners waarin over the top de ondergrens is.

Vanaf 29 juli kun je het in Het Sieraad in Amsterdam terecht voor een serie exclusieve vijfgangendiners van Nederlandse topchefs als Dennis Huwaë (Daalder*), Arturo Dalhuisen, Soenil Bahadoer (de Lindehof**) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**).

Muziek is er o.a. van Jan Vayne en het twenties entertainment brengt sprankelende gezelschappen samen aan tafel, waarbij de champagne rijkelijk vloeit!

Roaring Dinners

Top chefs verzorgen de Roaring Dinners

Elke week verschijnen de verfijnde gerechten van een andere topchef op tafel in het Amsterdamse ‘Art Deco’-decor van Het Sieraad. En daarbij staan niet de minste chefs achter de pannen. Soenil Bahadoer opent de reeks met zijn menu, waarna Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen in de weken daarna een spectaculaire avond serveren.

Wie het Sieraad in Amsterdam kent weet dat buiten de centrale hal – waar dit keer de diners geserveerd worden – nog heel veel andere plekken zijn. Wat je daar gedurende deze avonden allemaal tegen kunt komen is nog een verrassing, maar dat dat te gek wordt weet ik bijna wel zeker. Ik las iets over een speakeasy cocktail bar en nog veel meer…

Reserveren Roaring Dinners

Van 29 juli tot en met 12 september, iedere donderdag, vrijdag en zaterdag ga je vanaf 17:30 uur aan tafel en zondag mag vanaf 14:00 uur de champagne open. Reserveren voor de exclusieve vijfgangendiners kan vanaf via RoaringDinners.nl

Een verzorgde avond met entree, entertainment, amuse, brood en boter, 5 gangen diner + tafelwater kost € 149,- (dit is exclusief verdere drankjes).

Gepubliceerd op 25 juni 2021


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 april 2024
MothrEarthProof- skincare
 
MOTHR EARTH PROOF® natuurlijke huidverzorging

Maak van je eigen badkamer een Spa met de producten van MOTHR EARTH PROOF®. Plantaardige huidverzorging waar je huid blij van wordt.
15 april 2024
 
Favoriete rosé wijnen

YES, het is weer voorjaar. Tijd voor rosé. Welke ik graag drink? Ik geef je een aantal van mijn favorieten rosé wijnen voor deze zomer!
26 maart 2024
 
Alles wat je wilt weten over zonnebrand

Er zijn veel, héél veel soorten zonnebrand te koop. Ik zet in dit artikel alles wat je wilt weten over zonnebrand op een rijtje.
10 februari 2024
toko favorieten
 
Favorieten uit de toko

De toko is al jaren een favoriete plek om boodschappen te doen. Hoog tijd dus om eens een lijstje te maken met favoriete producten uit de toko.
10 februari 2024
 
Restaurants en uit eten op Curaçao

Tips voor restaurants op Curaçao, daar waar ik heerlijk uit eten ben geweest. Dat je op Curaçao geweldig uit eten kunt zie je aan deze restaurant tips.
21 december 2023
Warre's port kaasplank
 
5 tips voor het lekkerste kaasplankje met port

Duik in de wereld van port en kaas met deze 5 tips voor het lekkerste kaasplankje. Zo wordt jouw kaasplankje de perfecte afsluiter van je diner.