Review – Ontdek het geheim van de chef van Masterchef winnaar Bart van Berkel



Wie wil er nou niet stage lopen bij Sergio Herman? Bij Erik van Loo, Soenil Bahadoer of Ramon Beuk? Masterchef winnaar Bart van Berkel deed het. En bij nog meer klinkende namen. Waarom? Om van de grote der aarden te leren. Keukengeheimen te ontfutselen. Geheimen van topchefs.

Het werd het begin van zijn allereerste boek; Ontdek het geheim van de topchef. En jij kunt nu thuis ook die topchef zijn!


Bart van Berkel, omringd door de topchefs uit zijn boek, tijdens de boeklancering in The Jane in Antwerpen

Ontdek het geheim van de topchef

Want in alle keukens waar Bart van Berkel mocht meelopen kookten de topchefs die in het boek staan (en dat zijn niet de minsten!) hun ‘signature’ gerechten. Ook al ben je een fanatieke amateur kok, die gerechten zijn vaak net wat te ingewikkeld om thuis na te maken. Bart bedacht iets slims.

Hij maakte zijn interpretatie van die gerechten en toverde ze om tot recepten die niet alleen in een uur te maken zijn. Maar ook met ingrediënten waar jij en ik goed aan kunnen komen.

Sterrenwaardig thuis koken

Dus kun jij nu de rendang van Soenil Bahadoer (** de Lindenhof) thuis maken (ik ga echt z.s.m. een snelkookpan aanschaffen, alleen al hiervoor. Het ziet er zó lekker uit!). Of de salade Nicoise van Alain Caron. En wat dacht je van het Snickers pinda-ijs met karamelsaus, geinspireerd door Erik van Loo (** Parkheuvel).

Amateurkok met sterrenrecepten

Als je met het boek van Bart aan de slag gaat is het wel handig dat je wat ervaring hebt met koken. Reerug met kersenbier, ravioli met konijn. Het zijn geen doordeweekse recepten. Maar je hoeft geen chef te zijn. Ben je een fanatieke hobby kok, heb je eetclubje dat wel van een uitdaging houdt dan is dit boek voor jou!

Bart van Berkel

Voor Bart kun je niet anders dan respect hebben. Van (mede) eigenaar van een succesvol IT bedrijf, tot winnaar van Masterchef, tot auteur van een kookboek. Passie hebben is één ding, er keihard voor gaan en je dromen verwezenlijken een volstrekt andere. Los daarvan is Bart ook nog eens een echte ondernemer, die het lef had om zijn eerste boek volledig in eigen beheer uit te brengen. Niets anders dan bewondering!

Conclusie

Dit is geen doorsnee kookboek. Dit boek neemt je mee in de wereld van topchefs. Van topgerechten. Omgetoverd tot maakbare recepten thuis. Het boek kost € 29,95. Je krijgt het dan gratis thuisgestuurd, én gesigneerd. Je bestelt het via www.ontdekhetgeheimvandechef.nl

 

Gepubliceerd op 23 november 2015


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
29 mei 2023
sangria
 
De lekkerste sangria

De allerlekkerste sangria maak je wat mij betreft deze zomer héél vaak. Dit is mijn fool proof recept voor rosé sangria.
8 mei 2023
salsa bij nacho's
 
Salsa met watermeloen & mango

Salsa is niet alleen een dans, maar ook een Latijns-Amerikaanse saus. Ik maakte een salsa met watermeloen en mango voor bij de BBQ én bij de borrel.
8 mei 2023
Bananenbrood koffie en chocolade
 
Bananenbrood met koffie & chocolade

Alles wat je lekker vindt zit in dit bananenbrood, namelijk koffie én chocolade. Zo wordt het in één keer het lekkerste bananenbrood dat er is.
4 mei 2023
bloemkool puttanesca
 
Bloemkool puttanesca met gebakken gnocchi

Een recept voor puttanesca is meestal met pasta, maar maak die ook eens met geroosterde bloemkool en gebakken gnocchi. Zó lekker!
2 mei 2023
chowder recept
 
Chowder met gerookte vis

Voor wie niet weet wat een chowder is, dat is een goddelijke maaltijdsoep met groente en (gerookte) vis. Dit is mijn recept voor de lekkerste chowder.
21 april 2023
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.